Halutaan myydä
Hirsimökkien valmistustoiminta

Kohdenumero FK68309
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Liikevaihto 430 000
Toimiala Puutavaran ja puutuotteiden valmistus
Sijainti Etelä-Pohjanmaa
Henkilöluku 4
Myydään Etelä-Pohjanmaalla sijaitsevan Huvila Seppälä Oy:n toiminta joko liiketoiminta- tai osakekauppana. Yritys valmistaa laadukkaita hirsirakennuksia huviloista päiväkoteihin ja kaikkea asiakkaan toivomaa siltä väliltä. Myynnin syynä on yrittäjän siirtyminen asteittain eläkkeelle tehdäkseen tilaa uusille omistajille, jotka voisivat hyödyntää yrityksen vientipotentiaalia.

Yritys on toiminut vuodesta 1960 alkaen. Yrittäjän lisäksi yritys työllistää kaksi vakituista ja yhden osa-aikaisen työntekijän. Liikevaihto on vaihdellut suhdanteista ja isojen toimitusten ajoittumisesta riippuen 200 000–1 200 000 € välillä. Yritys on verkottunut muitten yritysten kanssa palvellakseen asiakkaitaan parhaalla tavalla. Esimerkiksi pystytysporukat voidaan ehdottaa asiakkaalle omasta verkostosta.

Yrityksen tuotteet tunnetaan laadustaan. Merkittävin vientimaa on ollut Japani, jossa maan suurin hirsirakenteinen rakennus on Huvila Seppälän valmistama. Japanin lisäksi vientiä on Saksaan. Tällä hetkellä kasvun kannalta potentiaalisin maa on Saksa. Aikaisemmin vientiä on ollut myös Ranskaan ja Venäjälle.

Yrityksellä on erinomaiset toimintaan soveltuvat tilat. Eristetyn hallin koko on noin 720 k-m2. Sen lisäksi höylähalli, toimistorakennus ja puutavaravarasto. Tontin koko on 3,5 ha.
Yrityksen kalustoon kuuluu mm. höylät, vannesahat ja erilaiset työstökoneet, kenttäsirkkeli, kaksi trukkia, kauhat, aurat ym. kalustoa. Laaja puutavaravarasto.
Yrityksen sijainti on kuljetusten kannalta edullinen.
Nykyinen yrittäjä on valmis jäämään töihin ostajan palvelukseen tarvittavaksi ajaksi.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Asiakkaiden arvostama ja hyvin hoidettu kiinteistöhuoltoyhtiö Pohjois-Pohjanmaalla

Yhtiöltä saa kaikki kiinteistöjen huoltoon ja hoitoon liittyvät palvelut luotettavasti. Ammattitaitoinen työnjälki on yhtiölle kunnia-asia ja se näkyy pitkäaikaisissa asiakassuhteissa.Toiminta on ollut tasaisessa kasvussa yhtiön perustamisesta lähtien.Yhtiöltä saa taloyhtiöiden ja liikekiinteistöjen: - huoltopalvelut - ulkoalueiden hoito - siivouspalvelutYhtiö tarjoaa erinomaiset tuloksenteko- ja kasvumahdollisuudet innovatiiviselle yrittäjälle....

Katso lisätiedot

Myydään kiinnostava rautatiealan huoltotoimija

Tämä dynaaminen ja ammattitaitoinen yritys toimii erikoistuneella rautatiealan sektorilla. Yritys on erikoistunut hitsauspalveluihin, erityisesti raidehitsaukseen. Yritys on tunnettu korkealaatuisesta työstään ja vahvasta maineestaan alalla, tarjoten palveluja, jotka täydentävät erinomaisesti muiden alan toimijoiden konsepteja. Yrityksellä on kaikki vaadittavat luvat ja sertifikaatit toimiakseen, jotka vaaditaan Väyläviraston rataverkolla hitsaamiseen.Avainvahvuudet:•    Erikoisosaaminen: Ammattitaitoinen t...

Katso lisätiedot

Myydään Koskut Burgerin liiketoiminta kiinteistöineen Jalasjärveltä

Nyt myynnissä loistavalla sijainnilla olevan grillin liiketoiminta sekä kiinteistö tontteineen. Kiinteistö on kooltaan n. 180 m2 ja tontti 2 ha. Liikekiinteistöön on oma liittymä kolmostieltä.Grilli tarjoaa keittolounasta, grilliannoksia, virvokkeita ja tietenkin kahvia makean purtavan kera. Asiakaspaikkoja on sisätiloissa 50 henkilölle ja ulkona terassilta löytyy lisätilaa kymmenelle henkilölle.Tässä on erinomainen tilaisuus vaikkapa yrittäjähenkiselle pariskunnalle lähteä grilliyrittäjäksi. Nykyisellään t...

Katso lisätiedot

Myynnissä vakiintunut ja kannattava sosiaali- ja terveydenhuollon palveluyritys

 Yrityksen päätoimiala on hoitajien välittäminen erityisesti asumispalveluiden ja kotihoidon tarpeisiin. Yrityksellä on vakaa asiakaskunta, ammattitaitoinen ja joustava henkilöstö sekä vahva maine luotettavista palveluista. Yrityksen palvelut ovat saaneet kiitosta asiakkailta ja yhteistyökumppaneilta, mikä on vahvistanut sen asemaa markkinoilla. Yrityksellä on potentiaalia laajentaa toimintaansa ja kehittää uusia palveluita vastaamaan kasvavaan kysyntään. Tämä tarjoaa erinomaisen tilaisuuden alan toimijalle...

Katso lisätiedot