Halutaan myydä
Kylpytynnyrien valmistustoiminta

Kohdenumero FK63659
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Puutavaran ja puutuotteiden valmistus
Sijainti Etelä-Pohjanmaa
Henkilöluku 1
Kotimaisen kylpytynnyrin valmistustoiminta.

Nykyisen yrittäjän eläköitymisen vuoksi myydään laadukkaan merkkituotteen valmistus joko liiketoimintakauppana tai osakekauppana. Nykyinen yrittäjä aloitti toiminnan maatalouden yhteydessä ja toiminta sopii sellaiseksi edelleenkin, vaikka toiminta on kasvanut merkittävästi. Tämä johtuu siitä, että tuotanto on kehittynyt ja osia voidaan valmistaa varastoon etukäteen. Sesonkiaikana voi keskittyä vain lopputuotteen kokoonpanoon.

Tuotteen brändi on hyvä ja tuotantoketju kunnossa. Yrittäjä opettaa kokoonpanon ja on alkuvaiheessa tukena. Toiminta on siirrettävissä toiselle paikkakunnalle muun toiminnan yhteyteen. Yrityksellä on myös toinen tuote, jolla jatkuvasti kasvava menekki. Myös sen myynnistä voidaan keskustella.

Kauppaan kuuluisi muotit, piirustukset, sopimukset, sähköposti ja nettisivut. Nettisivuilla on chat -ominaisuus, jonka kautta kyselyt tulevat nopeasti yrittäjälle. Tämä sopii sellaiselle, joka haluaa valmistaa laadukasta kotimaista merkkituotetta. Konekantaan kuuluu mm. panelihöylä Crama, vm. -96, 6 kutteria, erilaisia teriä ja vannesaha Centauro R 800.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Kappaletavaran kuljetukseen erikoistunut kuljetusalan yritys

Kappaletavaran kuljetusta omalla kalustolla sopimusten mukaan...

Katso lisätiedot

Johtava siivousliike Virossa

Vuonna 1993 perustettu kiinteistönhoidon täyden palvelun ammattiosaaja, johtava siivousliike Virossa....

Katso lisätiedot

Hotellikiinteistö Helsingissä

Hyvällä paikalla sijaitseva keskisuuri hotelli, jossa hyvä käyttöaste. Runsaasti kokous- ym. tiloja....

Katso lisätiedot

Myynnissä Päijät-Hämeen maakunnassa luonnonkauniilla paikalla sijaitseva korkeatasoinen hotelli-ravintola

Myynnissä yksityinen perheomisteinen hotelli järven rannalla kauniin luonnon ympäröimänä.Hotellissa on 119 huonetta, joissa jokaisessa on oma parveke tai patio, sekä 2/3 huoneista on näkymä vesistöön. Eritasoisia huoneita on neljässä eri kategoriassa: standard- ja superior-huoneita, junior suite sekä kaksi suitea. Lisäksi hotellissa on korkeatasoinen aikuiseen makuun suunniteltu kylpylä. Spa-osastolla mm. suolahuone sekä rentoutumistila lämmitettävine tuoleineen. Ravintolaosasto käsittää 450 asiakaspaikka...

Katso lisätiedot