Halutaan myydä
Puusepänliiketoiminta, jolla on kymmenien vuosien toimintahistoria

Kohdenumero FK66599
Hintapyyntö 255 000
Liikevaihto 735 000
Toimiala Puutavaran ja puutuotteiden valmistus
Sijainti Uusimaa
Henkilöluku 8
Puusepänliike valmistaa yksilöllisiä puusepäntuotteita vaativiin projekteihin. Puutuotteita valmistetaan asiakkaiden erikoistarpeisiin ja useimmiten arkkitehdin tai sisustussuunnittelijan suunnitelmien mukaan. Tuotteet ovat aina yksilöllisiä, varta vasten kohteeseen valmistettuja.

Liiketoiminnan kannattavuus on hyvä ja se tarjoaa uudelle omistajalle vuosikymmenten aikana valmiiksi rakennetun toimivan kokonaisuuden, jolla on valmiiksi hyvä tunnettuus, kassavirta sekä hyvät asiakkaat.

Myynnissä oleva puusepänliiketoiminta on toimija, jolle erikoisimmista kohteista tulee aina tarjouspyyntö ja jonka on mahdollista toteuttaa isojakin projekteja.

Valtaosa liikevaihdosta kertyy yritysasiakkailta.

Toiminnan painopiste on Etelä-Suomessa, mutta tuotteita toimitetaan myös muualle. Sijainti ajatellen markkinoita on erinomainen ja toimintaa harjoitetaan sitä varten suunnitelluissa sekä rakennetuissa vuokratiloissa.

Liiketoiminta on kasvanut lähes kaikkina aikoina. Kasvun taustalla ovat olleet:

- asiakkaiden lukumäärän kasvu
- asiakaskunnan painopiste siirtyminen loppukäyttäjiin
- pitkien asiakas- ja erityisesti avainasiakassuhteiden merkityksen korostuminen
- palvelun kehittäminen kokonaisvaltaisemmaksi tuotetoimituksen rinnalla

Liiketoiminnan kasvun myötä on:

- organisaatiota on vahvistettu uusilla osaajilla
- rakennettu tilat puusepänliiketoimintaa palveleviksi
- täytetty tilojen osalta kaikki viranomaismääräykset
- panostettu konekantaan

Työntekijät ovat huippuosaajia sekä sitoutuneita puusepänliiketoiminnan parissa työskentelyyn tulevaisuudessakin. Työnantaja arvostaa heitä ja he työnantajaa.

Puusepänliike on onnistunut pitämään tuotannon tehokkaana ja organisaation oikean kokoisena saavuttaen sekä säilyttäen näin toimien kustannuskilpailukykynsä.



Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Automaatioteknologialiiketoiminta teollisuuden prosesseihin

Yritys tarjoaa erikoiskoneita teollisuusautomaatioon. Näihin kuuluvat mm. ruuvisyöttölaitteet, kuljetinhihnat, tärykuljettimet. Älykkäät kuljetinjärjestelmät sovaltuvat tuotteiden ja komponenttien kokoonpanolinjoihin. Merkittävimmät asiakasryhmät ovat sähköteknisten tuotteiden valmistajat, koneenrakennus ja muovituotteiden valmismus....

Katso lisätiedot

Hyvätuottoinen erikoisalojen sisustussuunnitteluun ja toteutuksiin erikoistunut yritys myynnissä!

Vuosikymmeniä toiminut erikoisalojen sisustussuunnitteluun, konsultointiin sekä ”avaimet käteen” -toteutuksiin erikoistunut asiantuntijayritys Etelä-Suomesta myytävänä. Yrityksen pitkän menestyksekkään historian, laadukkaiden palveluiden sekä asiakaspalveluhenkisyyden ansiosta asiakaspohja on erittäin laaja. Lähes kaikki asiakassegmentin yritykset tuntevat ja käyttävät ko. yhtiön palveluja.Ammattitaitoinen ja osaava henkilökunta helpottaa uuden omistajan alkutaivalta yhdessä nykyisen omistajan tarjoaman rii...

Katso lisätiedot

Vuosikymmeniä menestyksekkäästi toiminut työkaluvalmistaja

Yrityksellä on oman tuotekehityksen kautta rakennettu tuoteperhe erilaisista työkaluista, joiden suunnittelu ja valmistus on kokonaan sen omissa käsissä. Merkittävä osa tuotteista kohdistuu kiinteistöhoidon sekä puutarhan tarpeisiin. Yrityksellä on tarvittavat toimitilat, koneet ja laitteet sekä ammattitaitoinen henkilöstö, jonka varassa toimintaa on voitu pitkäjännitteisesti kehittää. Yritys onkin saavuttanut vakaan markkina-aseman laajan sitoutuneen kanta-asiakaskannan piirissä....

Katso lisätiedot

Käytettyjen konttien, konttitoimistojen ja väliaikaisrakennusten välitys

Yritys ostaa kuljetusliikkeiltä merikontteja, erilaisilta työmailta purettavia työmaaparakkeja sekä väliaikaisrakennusten osia ja myy niitä edelleen niitä tarvitseville asiakkaille. Kaupat sovitaan pääosin puhelimessa tai sähköpostilla. Tavarat liikkuvat ja niitä säilytetään pääosin ulkopuolisten toimijoiden toimesta. Useimmiten kaupat toteutuvat niin, että yritys ei fyysisesti edes näe toimitettavia tuotteita....

Katso lisätiedot