Halutaan myydä
Puusepänliiketoiminta, jolla on kymmenien vuosien toimintahistoria

Kohdenumero FK66599
Hintapyyntö 255 000
Liikevaihto 735 000
Toimiala Puutavaran ja puutuotteiden valmistus
Sijainti Uusimaa
Henkilöluku 8
Puusepänliike valmistaa yksilöllisiä puusepäntuotteita vaativiin projekteihin. Puutuotteita valmistetaan asiakkaiden erikoistarpeisiin ja useimmiten arkkitehdin tai sisustussuunnittelijan suunnitelmien mukaan. Tuotteet ovat aina yksilöllisiä, varta vasten kohteeseen valmistettuja.

Liiketoiminnan kannattavuus on hyvä ja se tarjoaa uudelle omistajalle vuosikymmenten aikana valmiiksi rakennetun toimivan kokonaisuuden, jolla on valmiiksi hyvä tunnettuus, kassavirta sekä hyvät asiakkaat.

Myynnissä oleva puusepänliiketoiminta on toimija, jolle erikoisimmista kohteista tulee aina tarjouspyyntö ja jonka on mahdollista toteuttaa isojakin projekteja.

Valtaosa liikevaihdosta kertyy yritysasiakkailta.

Toiminnan painopiste on Etelä-Suomessa, mutta tuotteita toimitetaan myös muualle. Sijainti ajatellen markkinoita on erinomainen ja toimintaa harjoitetaan sitä varten suunnitelluissa sekä rakennetuissa vuokratiloissa.

Liiketoiminta on kasvanut lähes kaikkina aikoina. Kasvun taustalla ovat olleet:

- asiakkaiden lukumäärän kasvu
- asiakaskunnan painopiste siirtyminen loppukäyttäjiin
- pitkien asiakas- ja erityisesti avainasiakassuhteiden merkityksen korostuminen
- palvelun kehittäminen kokonaisvaltaisemmaksi tuotetoimituksen rinnalla

Liiketoiminnan kasvun myötä on:

- organisaatiota on vahvistettu uusilla osaajilla
- rakennettu tilat puusepänliiketoimintaa palveleviksi
- täytetty tilojen osalta kaikki viranomaismääräykset
- panostettu konekantaan

Työntekijät ovat huippuosaajia sekä sitoutuneita puusepänliiketoiminnan parissa työskentelyyn tulevaisuudessakin. Työnantaja arvostaa heitä ja he työnantajaa.

Puusepänliike on onnistunut pitämään tuotannon tehokkaana ja organisaation oikean kokoisena saavuttaen sekä säilyttäen näin toimien kustannuskilpailukykynsä.



Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Menestyvä yritys, jonka päätoimiala on kevytmetallirakenteiden projektikohtainen tuotanto ja asennus

Metallikaitoja, portaita, porraskaiteita, metalliaitoja yms. valmistuksessa yritys tarjoaa asiakkailleen ammattitaitoisen konsultointipalvelun, oikean kokonaisen projektiratkaisun sekä tarvittaessa kuljetuksen ja asennuksen. Pääasiakkaita ovat rakennusyritykset sekä jälleenrakennusyritykset, joille yritys teettää metallitöitä alihankintana. Yli 20 toimintavuoden aikana on Viron markkinoiden lisäksi tehty yksityisiä tilauksia ja välitetty valmiita tuotteita Slovakiassa, Saksassa, Norjassa, Turkissa, Ruotsis...

Katso lisätiedot

Metalli- ja muovituotteiden valmistaja

Yrityksen tuotteita ovat mm. (ruuvi)korkit, metalliset kierrekorkit, pussit yhdessä suurimmista riippumattomien metallisten ryöstölaatikoiden valmistajista jne. viini-, alkoholi- ja elintarvikepakkausalalle. Yrityksellä on hyvin kehittynyt tuotantolinja, johon on hiljattain lisätty EU-rahoitteisia kokoonpanolinjoja.95 % myynnistä tulee viennistä Ranskaan, Italiaan, Saksaan, Etelä-Amerikkaan jne. Yritys on kasvanut orgaanisesti keskimäärin 25 %:lla, minkä odotetaan jatkuvan myös tulevina vuosina.Äskettäin on...

Katso lisätiedot

Kansainvälisesti kilpailukykyisten elektroniikkateollisuuden koneiden ja laitteiden valmistus.

Yrityksellä on omaan suunnitteluun pohjautuvia elektroniikkateollisuuden koneita ja laitteita, joita se valmistaa ja markkinoi globaalisti. Valmistus tapahtuu Suomessa ja asiakkaat ovat ympäri maailmaa. Yritys on omassa segmentissään hyvinkin kilpailukykyinen, vaikka se joutuukin kilpailemaan isoja monikansallisia yrityksiä vastaan markkinoilla....

Katso lisätiedot

Sahateollisuuslaitteiden valmistus ja huolto

Yhtiö  omistaa kiinteistöjä ja tuotantorakennuksia, joissa se suunnittelee, valmistaa, myy ja huoltaa metsä- ja sahateollisuuslaitteita. Yrityksellä on kanta-asiakasverkosto: saha- ja puuteollisuusyrityksiä.Hyvän kokemuksen ja tunnustuksen ansiosta tällä toimialalla on mahdollisuus kasvaa sahateollisuuslaitteiden myynnissä vientimarkkinoilla ja/tai siirtyä siirtyä puun jälkikäsittelykoneiden tuotannon alalle.Myös biopolttoainekattilarakennusten rakentaminen on mahdollista aloittaa uudelleen yrityksen pitkäj...

Katso lisätiedot