Halutaan myydä
Savonlinnan Hirsityöt Oy

Kohdenumero FK64413
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Rakentaminen
Sijainti Etelä-Savo
Yritys toimii Savonlinnan alueella, ja on erikoistunut hirsirakentamiseen. Yrityksellä on omat toimitilat ja tuotantolaitteet hirsien käsittelyyn.

Yritys on perustettu vuonna 2015. Tällä hetkellä yrittäjä työskentelee yrityksessä yksin. Hänellä on vankka 40 vuoden kokemus ja rautainen ammattitaito höylähirsirakentamisesta. Yrityksen asiakaskunta sijaitsee Etelä-Savossa ja koostuu pääosin kotitalouksista. Mökkiläiset ovat huomattava osa asiakaskuntaa. Yritys valmistaa aitat, huvilat, grillikatokset, saunat ja talot höylähirrestä.

Yrityksen palveluihin kuuluu hirsirakennusten suunnittelu, valmistus, rakentaminen ja niiden ylläpito. Hirsitalot ovat perinteinen rakennustyyli, joka perustuu vahvoihin ja laadukkaisiin puuhirsiin, jotka liitetään toisiinsa ja näin ollen muodostavat rakennuksen rungon. Hirsirakentaminen on kasvattanut suosiotaan ja nykyään yhä useampi rakentaja / rakennuttaja valitseekin ekologisen hirsirakennuksen.

Yritys myydään yhtiökauppana.

Mikäli hirsirakentamis-alan yritys kiinnostaa, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse, niin voimme keskustella tarkemmin!

Yritysvalmentaja Pekka Turunen, [email protected] / +358 41 311 7309
Yrittäjä Timo Silanen, [email protected] / +358 50 086 7680


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Aktiivisten ja passiivisten RFID järjestelmien valmistus

....

Katso lisätiedot

Uudellamaalla tasaisessa kasvussa oleva, kannattava ja hyvämaineinen erikoisvaraosien verkkokaupan liiketoiminta. Myös osakekauppa voi tulla kyseeksi. Jos sinulla on kivijalkakauppa ja haluaisit laajentaa toimintaasi verkossa tai aloittaa verkkoliiketoiminnan, tässä olisi sinulle valmis, toimiva ja kannattava pohja, jota uuden yrittäjän on helppo toimia tai lähteä kehittää lisää.

Yhtiön päätoiminta on myydä varaosia innokkaille elämäntapa harrastajille. Yhtiö on käytännössä ainut toimija Suomessa omalla tuotealalla. Yhtiön myynnistä yli 90 % tapahtuu oman nykyaikaisen verkkokaupan kautta. Koska suurin osan myynnistä tapahtuu verkkokaupan kautta, liiketoiminta on täysin siirrettävissä. Oikealle ostajalle tämä on sekä kannattava business että mahdollisuus elää erittäin innokkaiden harrastajien kanssa. Pääsyy myyntiin on yrittäjän halu löytää osaavan jatkajan, joka varmistaa, että hän...

Katso lisätiedot

Teollisuus- ja työmaaturvallisuuden ohjelmistoliiketoiminta myynnissä

Suomalainen turvallisuuteen keskittynyt ohjelmistotalo, jonka juuret ovat vahvasti rakennusalalla ja teollisuudessa, on myymässä teollisuus- ja työmaaturvallisuuteen rakennettua ohjelmistoa sopivalle ostajalle. Ohjelmisto sopii parhaiten ostajataholle, jolla on omat ohjelmointiresurssit sekä riittävästi myyntivoimaa myynnin kasvattamiseksi.Kassavirta perustuu sekä SaaS-malliin että käyttöönotto- ja laitemaksuihin tai -vuokriin. Lisäksi asiakaskohtaiset räätälöinnit tuovat lisää kassavirtaa epäsäännöllisen s...

Katso lisätiedot

Premium-brändi omine sisustustuoteratkaisuineen myytävänä

Loistava mahdollisuus laadukasta brändiin pohjautuvaa liiketoimintaa hakevalle ostajalle. Tarjolla oman alansa tunnettu ykkönen, jonka tuotteet tunnetaan jo vuosikymmenten takaa.Yrityksen itse valmistamat tuotteet ovat pitkäikäisiä, helposti yli 50 vuotta kestäviä, korjattavia, huollettavia ja luonnon materiaaleista käsin tehtyjä. Osat voidaan pitkänkin käytön jälkeen kierrättää.Yritys on rakentanut omalla alallaan tunnetun brändin, joka tunnetaan korkeasta laadusta, innovatiivisista tyylikkäistä tuotteista...

Katso lisätiedot