Halutaan myydä
Rakennustoimintaa ja kalustemyyntiä harjoittava yritys omalla maahantuonnilla ja verkkokaupalla.

Kohdenumero FK62779
Hintapyyntö 199 000
Liikevaihto 1000000
Taseen loppusumma 190000
Toimiala Rakentaminen
Sijainti Koko Suomi
Henkilöluku 9
Myydään rakennusalan monitoimiyritys joko kokonaan tai liiketoiminnat.

Yhtiöllä omaa maahantuontia, huipputyylikäs iso Showroom, vuokratut isot tyylikkäät varasto ja jakelu ja henkilöstötilat.

Yritykselle omaa ammattitaitoista henkilöstöä, ja kattavat yhteistyökumppani verkostot. Sekä valmiiksi neuvotellut maahantuontisopimukset.

Yrityksellä loistavat hankintakanavat ja sisäänostohinnat tukkuihin, ja jälleenmyyjiin oman maahantuonnin lisäksi.

Yhtiön omasta valikoimasta keittiöt, kiintokalusteet ja oheistarvikkeet keittiö ja kylpyhuoneremontteihin sekä kokonaisvaltaisiin huoneistoremontteihin, joko sellaisenaan tai asennettuna.

Yhtiö rakentanut kolme eri brändiä ja verkkosivut sekä verkkokaupan.

Nyt loistava mahdollisuus laajentaa toimintaa tai aloittaa yrittäjyys valmiilla paketilla.

Mahdollisuus ostaa myös merkittävä määrä kalustoa, joka mahdollistaa kaiken kattavan kalustemyynti sekä saneeraus ja rakentamispalvelut.

Käynnissä olevia projekteja ja useita isompia hankkeita putkessa.

Myynnin, markkinoinnin ammattilaiselle. Rakentamisen tai kalustemyynnin ammattilaiselle tai yritykselle joka haluaa kasvattaa toimintaansa kertaheitolla.

Yrityksen tai liiketoimintojen myynnin taustalla on yrittäjän uudet mahdollisuudet.

Yrittäjä valmis tukemaan uutta omistajaa pitkäänkin.

Kerrothan yhteydenottossa itsestäsi tai yrityksestäsi. Ei kiitos epämääräisiä yhteydenottoja.
Lisätietoja saa kysymällä, kun ostoaikeet on todellisia.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Myynnissä laadukas Second Hand -konsepti Vau Oulun sydämessä

Myynnissä Vau Second Hand -konsepti, joka keskittyy merkkituotteisiin. Kyseessä ei ole pelkästään erinomaisella sijainnilla oleva verkkosivusto, vaan koko liiketoimintakonsepti on mietitty viimeistä piirtoa myöten. Tarjolla on ammattimainen visuaalinen ilme, kärkiteknologiaa edustavat hinnoittelukoneet, moderni kassaohjelmisto ja tehokas varkaudenestojärjestelmä nykyaikaisella porttivarustuksella. Lisäksi saatavilla on pakkaustarvikkeet ja kaikki muut tarpeelliset työkalut menestyvään liiketoimintaan.Myynni...

Katso lisätiedot

Hyvin kannattava matkailu- ja majoitusalan yritys, jonka fokus on lyhytaikaisessa vuokrauksessa. Yritys sopii sijoituskohteeksi.

Hyvin varusteltujen lomakiinteistöjen lyhytaikaista vuokrausta. Suurin osa vuokraukseen ja vuokrattaviin kiinteistöihin kohdistuvista töistä teetetään paikallisilla alihankkijoilla. Kohde sopii myös sijoituskohteeksi tai majoituspalveluja tarjoavan suuremman yrityksen yhdeksi toimintahaaraksi. ...

Katso lisätiedot

Huoltoasema myynnissä

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden omistaa vuosikymmeniä autoilijoita ja matkailijoita palvellut huoltoasema. Yritys on osa laajaa suomalaista huoltoasemaketjua, mikä tuo mukanaan vahvan brändin ja tukiverkoston. Samalla avautuu mahdollisuus hyödyntää ketjun tarjoamia etuja ja yhteistyömahdollisuuksia.Huoltoasema sijaitsee omalla 4.000 m2 tontilla, ja toimitilat ovat hyväkuntoiset. Tämä yritys tarjoaa mahdollisuuden monipuoliseen liiketoimintaan ja lisäpalveluiden tarjoamiseen.Tule mukaan autoilun tule...

Katso lisätiedot

Monipuoliset mahdollisuudet omaava tunnettu turkulainen lounas- ja tilausravintola

Ravintola harjoittaa lounas- ja tilausravintolatoimintaa ajanmukaisissa ravintolatiloissa. Sen toiminta perustuu oman valmistuskeittiön tuottamiin monipuolisiin ja aikaansa seuraaviin tuotteisiin. Omalla henkilöstöllä toimien se on suosittu lounaspaikka ja markkinoilla tunnettu ja hyvin arvostettu juhlien ja muiden tilaisuuksien pitopaikka....

Katso lisätiedot