Halutaan myydä
Rakennustoimintaa ja kalustemyyntiä harjoittava yritys omalla maahantuonnilla ja verkkokaupalla.

Kohdenumero FK62779
Hintapyyntö 199 000
Liikevaihto 1000000
Taseen loppusumma 190000
Toimiala Rakentaminen
Sijainti Koko Suomi
Henkilöluku 9
Myydään rakennusalan monitoimiyritys joko kokonaan tai liiketoiminnat.

Yhtiöllä omaa maahantuontia, huipputyylikäs iso Showroom, vuokratut isot tyylikkäät varasto ja jakelu ja henkilöstötilat.

Yritykselle omaa ammattitaitoista henkilöstöä, ja kattavat yhteistyökumppani verkostot. Sekä valmiiksi neuvotellut maahantuontisopimukset.

Yrityksellä loistavat hankintakanavat ja sisäänostohinnat tukkuihin, ja jälleenmyyjiin oman maahantuonnin lisäksi.

Yhtiön omasta valikoimasta keittiöt, kiintokalusteet ja oheistarvikkeet keittiö ja kylpyhuoneremontteihin sekä kokonaisvaltaisiin huoneistoremontteihin, joko sellaisenaan tai asennettuna.

Yhtiö rakentanut kolme eri brändiä ja verkkosivut sekä verkkokaupan.

Nyt loistava mahdollisuus laajentaa toimintaa tai aloittaa yrittäjyys valmiilla paketilla.

Mahdollisuus ostaa myös merkittävä määrä kalustoa, joka mahdollistaa kaiken kattavan kalustemyynti sekä saneeraus ja rakentamispalvelut.

Käynnissä olevia projekteja ja useita isompia hankkeita putkessa.

Myynnin, markkinoinnin ammattilaiselle. Rakentamisen tai kalustemyynnin ammattilaiselle tai yritykselle joka haluaa kasvattaa toimintaansa kertaheitolla.

Yrityksen tai liiketoimintojen myynnin taustalla on yrittäjän uudet mahdollisuudet.

Yrittäjä valmis tukemaan uutta omistajaa pitkäänkin.

Kerrothan yhteydenottossa itsestäsi tai yrityksestäsi. Ei kiitos epämääräisiä yhteydenottoja.
Lisätietoja saa kysymällä, kun ostoaikeet on todellisia.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Hyvätuottoinen erikoisalojen sisustussuunnitteluun ja toteutuksiin erikoistunut yritys myynnissä!

Vuosikymmeniä toiminut erikoisalojen sisustussuunnitteluun, konsultointiin sekä ”avaimet käteen” -toteutuksiin erikoistunut asiantuntijayritys Etelä-Suomesta myytävänä. Yrityksen pitkän menestyksekkään historian, laadukkaiden palveluiden sekä asiakaspalveluhenkisyyden ansiosta asiakaspohja on erittäin laaja. Lähes kaikki asiakassegmentin yritykset tuntevat ja käyttävät ko. yhtiön palveluja.Ammattitaitoinen ja osaava henkilökunta helpottaa uuden omistajan alkutaivalta yhdessä nykyisen omistajan tarjoaman rii...

Katso lisätiedot

Perinteikäs pitopalveluyritys jolla oma myymälä ja juhlatila.

Juhla- ja pitopalvelu Vikströmin pitopalvelu sekä oma myymälä, lisäksi omat juhlatilat joissa mahdollisuus järjestää juhlat ja tilaisuudet. Hyvä verkosto mm. hautaustoimistojen ja kukkakauppojen kanssa. Omat tilat mahdollistavat tilaisuuksien järjestämisen tehokkaasti ja laadukkaasti.Valttina on perinteikäs ruuanvalmistus aitona kotiruokana omalla reseptiikalla. Juhla- ja Pitopalvelu Vikströmin tarina alkaa vuodesta 1949, jolloin Irja Vikström perusti yrityksen. Yritys tarjoaa edeltäjiensä tavoin laadukka...

Katso lisätiedot

Myydään PC-palveluihin erikoistuneen yhtiön liiketoiminta

Tietotekniikka-alan monitoimiyritys. Yritys tarjoaa palveluita aina mobiiliyhteyksistä kiinteisiin yritysverkkoihin sekä monipuolisia palveluita tietotekniikan tarpeisiin ja ongelmiin. Yritys on Dna ja Elisa jälleenmyyjiä. Valikoimaan kuuluvat tietokoneet ja oheislaitteet sekä käytetyt yrityskannettavat! Muita palveluita ovat tietokonehuolto, tietoturvaratkaisut, Dna-jälleenmyynti, Elisa-jälleenmyynti, tietoliikennelaitteet, 4G-reitittimet, WLAN-reitittimet ja muut tuotteet. Yritys tarjoaa lisäksi yrityks...

Katso lisätiedot

Viro- ja EU-asiakkaita palveleva verkkokauppayritys, joka käyttää vientimyyntikanavia.

Yritys välittää tavaroita asiakkaille verkkokaupan ostoympäristön kautta tehden yhteistyötä useiden eri Euroopan maiden suurten ja pienten jakelijoiden, yhteistyökumppaneiden kanssa, pystyen tarjoamaan asiakkailleen (jotka ovat yksityishenkilöitä, pieniä, keskisuuria ja suuria yrityksiä) ja valtion laitokset) yli 2,7 miljoonaa erilaista kodinkonetta, elektroniikkaa ja tietotekniikkatuotetta reaaliajassa.Suurimmat tavararyhmät ovat kodinkoneet (pesukoneet, jääkaapit, keittiökoneet), näytöt, kuulokkeet, hiire...

Katso lisätiedot