Halutaan myydä
Etsitään osakasta/sijoittajaa

Kohdenumero FK59762
Hintapyyntö 10 000
Liikevaihto 35000
Toimiala Rakentaminen
Sijainti Uusimaa - Pääkaupunkiseutu
Henkilöluku 2
Hei.
Kiinnostaisiko sinua olla osana nopeasti kasvavassa keittiöasennus yrityksessä jonka sopimuskumppaneina löytyy suomen suurimpia kalustetoimittajia ?
Nyt sinulla olisi tähän mahdollisuus...
Töiden lisääntyessä...
Etsimme osakasta/ sijoittajaa kasvavaan keittiöremontteja/myyntiä tekevälle yritykselle, jonka palvelukonseptille on suurta kysyntää markkinoilla.
Yrityksellä on palkattua työvoimaa yrittäjän lisäksi yksi vakituinen työntekijä sekä laaja verkosto muiden osa-alueiden rautaisia ammattilaisia.
Yrittäjällä sekä työntekijällä on vuosikymmenten kokemus rakennusalan eri sektoreista.
Toteutamme laaja alaisia keittiöremontti kokonaisuuksia niin kuluttaja kun yritys asiakkaillemme alusta loppuun asti sisältäen LVI työt.
Heräsikö kiinnostus...
Kerromme mielellään lisää..
Kerro osaamisestasi ja kokemuksestasi, otamme sinuun yhteyttä.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Teknisten koneiden ja laitteiden sekä niihin liittyvien tarvikkeiden jälleenmyyjä ja maahantuoja

Yhtiö jälleenmyy sekä maahantuo teknisiä koneita ja laitteita sekä niihin käytön yhteydessä tarvittavia muita tarvikkeita.Myyntiä toteutetaan liikkeessä, joka on tunnettu alueen asiakkaiden keskuudessa sekä verkkokaupassa, joka taas tunnetaan maan laajuisesti. Tiloissa ollaan vuokralla.Asiakkaat ovat yritys- ja yksityisasiakkaita, jotka haluavat luotettavat pienkoneet ja tarvikkeet edulliseen hintaan. Päämiehet ovat isoja, tunnettuja sekä vahvasti kasvavia eurooppalaisia yhtiöitä. Myynnissä olevalta yhtiölt...

Katso lisätiedot

Uudellamaalla tasaisessa kasvussa oleva, kannattava ja hyvämaineinen erikoisvaraosien verkkokaupan liiketoiminta. Myös osakekauppa voi tulla kyseeksi. Jos sinulla on kivijalkakauppa ja haluaisit laajentaa toimintaasi verkossa tai aloittaa verkkoliiketoiminnan, tässä olisi sinulle valmis, toimiva ja kannattava pohja, jota uuden yrittäjän on helppo toimia tai lähteä kehittää lisää.

Yhtiön päätoiminta on myydä varaosia innokkaille elämäntapa harrastajille. Yhtiö on käytännössä ainut toimija Suomessa omalla tuotealalla. Yhtiön myynnistä yli 90 % tapahtuu oman nykyaikaisen verkkokaupan kautta. Koska suurin osan myynnistä tapahtuu verkkokaupan kautta, liiketoiminta on täysin siirrettävissä. Oikealle ostajalle tämä on sekä kannattava business että mahdollisuus elää erittäin innokkaiden harrastajien kanssa. Pääsyy myyntiin on yrittäjän halu löytää osaavan jatkajan, joka varmistaa, että hän...

Katso lisätiedot

Kannattavasti toimiva jätehuoltoalan yritys Posion Jätehuolto Jouko Ahola Oy

Yritys on vuonna 1992 toimintansa aloittanut jätehuoltoalan yritys, jonka toiminta on keskittynyt jätteiden käsittelyyn ja kuljetuksiin. Päätuotteita ovat keräilyastioiden ja säiliöiden tyhjennykset. Asiakkaita ovat yritykset, julkinen sektori ja yksityiset kotitaloudet.Yrityksen päämääränä on kehittää kiertotaloutta vastuullisesti, edistää loppusijoitettavien jätteiden määrien vähentämistä ja toimia kannattavana ja kasvavana yrityksenä....

Katso lisätiedot

Asiakkaiden arvostama ja hyvin hoidettu kiinteistöhuoltoyhtiö Pohjois-Pohjanmaalla

Yhtiöltä saa kaikki kiinteistöjen huoltoon ja hoitoon liittyvät palvelut luotettavasti. Ammattitaitoinen työnjälki on yhtiölle kunnia-asia ja se näkyy pitkäaikaisissa asiakassuhteissa.Toiminta on ollut tasaisessa kasvussa yhtiön perustamisesta lähtien.Yhtiöltä saa taloyhtiöiden ja liikekiinteistöjen: - huoltopalvelut - ulkoalueiden hoito - siivouspalvelutYhtiö tarjoaa erinomaiset tuloksenteko- ja kasvumahdollisuudet innovatiiviselle yrittäjälle....

Katso lisätiedot