Halutaan myydä
Kylän keskus Ravintola Susiluola

Kohdenumero FK59384
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Ravintolat, kahvilat
Sijainti Etelä-Pohjanmaa
Henkilöluku 1
Vuodesta 1995 toimineeseen ravintolaan haetaan eläköitymisen vuoksi uutta yrittäjää.

A-oikeudet omaava ravintola on Karijoen kunnassa ainoa lounasruokaa tarjoava yritys. Hyvä ruoka ja viihtyisät tilat ovat taanneet asiakkaiden suosion ja sillä on vakiintunut asiakaskunta. Tällä hetkellä ravintola on avoinna ainoastaan päiväsaikaan. Ravintola on toiminut aiemmin myös iltaisin ja viikonloppuisin ollen mm. seutukunnan suosituimpia karaokelaulupaikkoja. Aukioloaikojen supistamisen syynä on ollut yrittäjän jaksamiseen liittyvät tekijät.

Ravintola sijaitsee keskeisellä paikalla ja sinne on helppo tulla millä kulkuneuvolla tahansa. Tila voidaan myydä tai vuokrata. Ravintolatilan koko on noin 125 k-m2 ja asiakaspaikkoja on sisällä noin 70 ja ulkoterassilla noin 25. Ravintolatilasta löytyy tuolien ja pöytien lisäksi televisio ja valvontakamerat ja biljardipöytä. Tila taipuu helposti myös karaoke- ja muihin live-esiintymisiin.

Keittiö on toimiva ja sen kalustukseen kuuluu mm. jääkaappi, tiskikone, jääpalakone, uuni, pizzauuni, rasvakeitin, parila ja mikro.

Yrityksen myynnin syynä on yrittäjän eläkkeelle siirtyminen. Mahdollisuus on ostaa myös koko kiinteistö. Tontti on iso ja sinne on mahdollista rakentaa vielä omakotitalo. Nykyisessä kiinteistössä on asumismahdollisuus. Tontilla on pieni verstastila, jossa voi tehdä mm. hitsaustöitä.
Voit olla suoraan yhteydessä yrittäjä Marja Stridiin puh. 050 400 1105, [email protected]
tai omistajanvaihdosasiantuntija Jorma Rantaan, puh. 050 593 9739, [email protected]


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Kappaletavaran kuljetukseen erikoistunut kuljetusalan yritys

Kappaletavaran kuljetusta omalla kalustolla sopimusten mukaan...

Katso lisätiedot

Myynnissä viihtyisä seurusteluravintola Jyväskylän keskustassa

Jyväskylän keskustassa hyvällä sijainnilla olevan viihtyisän seurusteluravintolan liiketoiminta etsii uutta aktiivista omistajaa liiketoiminnalleen.Uusi yrittäjä pääsee sellaisenaan jatkamaan liiketoimintaa ilman investointitarvetta. Paikasta voi helposti myös kehittää omaan liiketoimintakonseptiin soveltuvan version pienillä kustannuksilla. Paikka sopii hyvin niin uudelle yrittäjälle kuin yritystoimintaa jo harjoittavalle kokeneemmalle alan toimijalle. Liiketoiminta myydään tarjousten perusteella! ...

Katso lisätiedot

Metalli- ja muovituotteiden valmistaja

Yrityksen tuotteita ovat mm. (ruuvi)korkit, metalliset kierrekorkit, pussit yhdessä suurimmista riippumattomien metallisten ryöstölaatikoiden valmistajista jne. viini-, alkoholi- ja elintarvikepakkausalalle. Yrityksellä on hyvin kehittynyt tuotantolinja, johon on hiljattain lisätty EU-rahoitteisia kokoonpanolinjoja.95 % myynnistä tulee viennistä Ranskaan, Italiaan, Saksaan, Etelä-Amerikkaan jne. Yritys on kasvanut orgaanisesti keskimäärin 25 %:lla, minkä odotetaan jatkuvan myös tulevina vuosina.Äskettäin on...

Katso lisätiedot

Yksi Viron suurimmista ja tunnetuimmista täyden palvelun käännöstoimistoista

Myynnissä on kaksi käännöstoimistoa, jotka työskentelevät saman toimitusjohtajan johdolla ja käyttävät samaa kääntäjien tietokantaa. Suuremman toimiston vuosiliikevaihto on 1,3 miljoonaa ja pienemmän 200 tuhatta. Liikevoitto on noin 20 % liikevaihdosta. Valikoima sisältää kaikki maailman kielisuunnat sekä kirjalliset ja suulliset käännökset....

Katso lisätiedot