Halutaan myydä
Myydään tai vuokrataan liiketoimintamahdollisuus Sulkavan keskustasta!

Kohdenumero FK65444
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Ravintolat, kahvilat
Sijainti Etelä-Savo
Motelli-ravintola Muikkukukko keskellä Sulkavan luonnonkaunista soutupitäjää etsii uutta toimijaa vakiintuneeseen ja hyvin pidettyyn liiketoimintaan avaimet käteen -periaatteella.

Ravintolan tilat ovat tilavat ja monipuoliset, sisältäen 85 asiakaspaikkaa ravintolasalissa, 75 paikkaa baarissa, 45 paikkaa kabinetissa sekä 50 paikkaa terassilla ja 100 paikkaa soututerassilla. Motelli palvelee asiakkaita ympäri vuoden tarjoten mukavat majoitustilat. Motelliosassa on tarjolla 10 viihtyisää kahden hengen huonetta. Lisäksi yritys järjestää vuoden ympäri erilaisia tapahtumia. Tapahtuman aikana tilat mahdollistavat jopa 300 henkilön vastaanottamisen.

Liiketoiminta myydään tai vuokrataan täysin kalustettuna ja varusteltuna. Vuokrattuna 1500€/kk + vesi, sähkö, öljy ja jätemaksu. Mahdollisuus pitkäaikaiseen vuokraukseen. Tilat myydään/vuokrataan perhesyistä johtuen.

Myydään liiketoimintakauppana. Tiedustele tarkemmat tiedot kauppahinnasta myyjältä.

Tämä on erinomainen tilaisuus, jos etsii valmista ja toimivaa liiketoimintaa upealla sijainnilla. Tämä paikka on täydellinen niin matkailijoille, paikallisille asiakkaille kuin erilaisten tapahtumien järjestämiseen. Motelli-ravintola on valmis toimintaan ja odottaa uutta innostunutta toimijaa jatkamaan!

Yhteydenotot ja lisätiedot yrittäjiltä:
Johanna Juuti / 045-2263744 tai Mika Hiltunen / 0407655065


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Kylmälaitealan huoltoyritys

Kannattava, velaton ja monipuolinen kylmälaitehuoltoalan yritys.Toiminta voidaan joustavasti siirtää melkein minne vaan.Perus huoltotoiminnan lisäksi myynyt kylmälaitteita ja lisäksi vuokrannut kylmälaitteita.Paljon erilaisia kannattavia mahdollisuuksia!...

Katso lisätiedot

Tuottava tamperelainen ruokaravintola nyt edullisesti

Yritys on tunnettu hyvästä laadusta, herkullisista tuotteista ja ystävällisestä asiakaspalvelusta....

Katso lisätiedot

Yksi viron vanhimmista ja tunnetuimmista vaatetusyhtiöistä

Yhtiön liikevaihto on yli 3 milj € vuodessa. Viime vuosina on uusittu lähes kaikki koneet ja laitteet. Tuoteiden laatu vastaa EU vaatimuksille – yli puolet tuotannosta myydään Pohjoismaissa ja muissa Euroopan maissa. Mahdolliset uudet asiakkaat ulkomailla: Japani, Espanja, Venäjä, Amerikka. Kotimarkkinoilla sopimukset kaikkien suurten kauppaketjujen kanssa.  ...

Katso lisätiedot

Loistavalla paikalla Vammalan keskustassa 548 m2 liiketila katutasossa, esim ravintolaksi

Rakennus on rakennettu 1985, se on tältä osalta yksikerroksinen liiketalo ja sijaitsee omalla tontilla Vammalan keskustassa. Huoneistossa on aiemmin toiminut monipuolinen iltaravintola ja baari, tiloissa on hieno esiintymislava ja -kalustus (valaistus, äänentoisto). Kiinteistökaupan yhteydessä on mahdollisuus saada veloituksetta muutakin ravintolatoimeen liittyvää kalustusta. Aloittavaa ravintolayrittäjää autetaan mahdollisuuksien mukaan tarvittaessa, kohtuullisessa määrin (n. 20 tuntia) esim. toimittaja- j...

Katso lisätiedot