Halutaan myydä
Legendaarinen Thai Restaurant Sabaai Porvoossa

Kohdenumero FK57193
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Liikevaihto N. 350 000€
Taseen loppusumma Noin 40000€
Toimiala Ravintolat, kahvilat
Sijainti Etelä-Suomi
Henkilöluku 2-3
Myynnissä 21 vuotta Porvoossa toiminut Thaimaalainen lounas/Catering ravintola.
Myydään ravintolan liiketoiminta ja koko kalusto, johon kuuluu myös 2 vuotta sitten hankittu myyntivaunu ja peräkärry. Ravintolan välittömässä läheisyydessä Porvoon tori , jossa ravintolalla ollut myynti jo vuodesta 1999. Potentiaaliset mahdollisuudet kehittää Catering toimintaa ja iltaisin a la carte tai late lunch buffet toimintaa. Ravintola ydinkeskustassa Citymarketin tiloissa.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Valtakunnallinen lattia- ja seinäpintojen myynti- ja asennusliike

Yli 40 vuotta toiminut yritys on erikoistunut lattian päällystykseen ja seinien verhoiluun. Yrityksen toimialueena on koko Suomi. Yritys on tunnettu hyvästä laadusta ja luotettavuudesta. Yrityksen liikevaihto muodostuu pääosin lattioiden ja seinien asennus- ja kunnostustöistä. Yrityksen asiakkaina ovatkin pääasiassa rakennusliikkeet, mutta myös kotitaloudet, kaupungit ja kunnat.Yritys työllistää 10 henkilöä aina työnjohdosta asentajiin. Tarpeen vaatiessa käyttää myös alihankkijoita asennustehtävissä. Työnte...

Katso lisätiedot

Uudellamaalla tasaisessa kasvussa oleva, kannattava ja hyvämaineinen erikoisvaraosien verkkokaupan liiketoiminta. Myös osakekauppa voi tulla kyseeksi. Jos sinulla on kivijalkakauppa ja haluaisit laajentaa toimintaasi verkossa tai aloittaa verkkoliiketoiminnan, tässä olisi sinulle valmis, toimiva ja kannattava pohja, jota uuden yrittäjän on helppo toimia tai lähteä kehittää lisää.

Yhtiön päätoiminta on myydä varaosia innokkaille elämäntapa harrastajille. Yhtiö on käytännössä ainut toimija Suomessa omalla tuotealalla. Yhtiön myynnistä yli 90 % tapahtuu oman nykyaikaisen verkkokaupan kautta. Koska suurin osan myynnistä tapahtuu verkkokaupan kautta, liiketoiminta on täysin siirrettävissä. Oikealle ostajalle tämä on sekä kannattava business että mahdollisuus elää erittäin innokkaiden harrastajien kanssa. Pääsyy myyntiin on yrittäjän halu löytää osaavan jatkajan, joka varmistaa, että hän...

Katso lisätiedot

Erinomaisen tuottava ja hyvin hoidettu muovituotteiden valmistaja Pirkanmaalla

Yritys on tunnettu hyvästä laadusta, nopeasta toiminnasta, joustavuudesta ja luotettavuudesta....

Katso lisätiedot

Hotellikiinteistö Helsingissä

Hyvällä paikalla sijaitseva keskisuuri hotelli, jossa hyvä käyttöaste. Runsaasti kokous- ym. tiloja....

Katso lisätiedot