Halutaan myydä
Ravintola myynnissä

Kohdenumero FK60640
Hintapyyntö 65 000
Liikevaihto 83 709,19
Taseen loppusumma 25 392,51
Toimiala Ravintolat, kahvilat
Sijainti Kanta-Häme
Henkilöluku 2
Ravintola Oitissa, hausjärvellä


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Hotellikiinteistö Helsingissä

Hyvällä paikalla sijaitseva keskisuuri hotelli, jossa hyvä käyttöaste. Runsaasti kokous- ym. tiloja....

Katso lisätiedot

Asiakkaiden arvostama, erittäin kannattava lounas- ja seurusteluravintola keskeisellä sijainnilla Oulun talousalueella

Tässä on loistava tilaisuus ravintolaliiketoiminnan osaajalle ja tuloksentekijälle. Pitkään toiminut, suosittu lounas- ja seurusteluravintola keskeisellä sijainnilla, mutta kaupungin hälyn ja arkisten kiireiden yläpuolella.Tässä tasokkaassa, noin 130 asiakaspaikan ravintolassa nautitaan niin lounasta kuin a la carteakin. Tunnelmallisessa ravintolassa vietetään iltaa myös takkatulen ääressä.Ravintolan pitopalvelu on myös erittäin suosittu.Ravintolan liikevaihto muodostuu:35 % lounas35 % catering20 % iltaravi...

Katso lisätiedot

Myydään grilli Herkku-Piste Kauhajoelta

Myydään Kauhajoen keskustan tuntumassa sijaitseva grilli nimeltään Herkku-Piste. Grilli on tunnettu hyvästä ruuastaan. Herkku-Piste on ollut nykyisellä omistajalla 8,5v ja samasta rakennuksesta on grilliruokaa saanut jo 80 luvulta lähtien.Grillissä työskentelee viisi osa-aikaista työntekijää yrittäjä mukaan lukien.Grilli sijaitsee kaupungin n. 970 m2 vuokratontilla. Vuokrasopimus on voimassa vuoden 2046 loppuun saakka. Kiinteistö on rakennettu vuoden 1980 luvun alussa ja sitä on laajennettu vuonna 2017. Kii...

Katso lisätiedot

Myynnissä / vuokrattavana viihtyisä laivaravintola Turussa

Turussa Aurajoessa hyvällä sijainnilla operoivan viihtyisän laivaravintolan liiketoiminta etsii uutta aktiivista omistajaa liiketoiminnalleen.Uusi yrittäjä pääsee sellaisenaan jatkamaan liiketoimintaa ilman suurempia investointitarpeita. Ruuan osuus myynnistä on noin 25 % mutta on mahdollista nostaa suuremmaksi liiketoimintakonseptia kehittämällä. Nykyisin valtaosa liikevaihdosta tulee kesäsesongin aikana mutta myös tämän osalta on mahdollista kehittää liiketoimintaa paremmin ympärivuotiseen toimintaan sove...

Katso lisätiedot