Halutaan myydä
furutristinen boba&mochi baari franchising

Kohdenumero FK59080
Hintapyyntö 50 000
Liikevaihto 1000000
Toimiala Ravintolat, kahvilat
Sijainti Koko Suomi
Henkilöluku 2-4
Boba Plugi on tällä hetkellä netin kautta toimiva boba ja mochi kahvila. Teemme yhteistyötä Foodoran kanssa, mutta ensi vuonna työskentelemme myös Woltin kanssa.

Mistä idea lähti? Koronan jyllätessä taas, halusin mahdollistaa kahvila kokemuksen kotoa käsin. Hämeenlinnassa nämä herkut olivat vielä ennennäkemättömiä, joten otin tilaisuuden vastaan ja perustin kahvilan näiden herkkujen ympärille ja ihmiset rakastavat meidän tuotteita!

Kahvilassa tarjoamme useiden eri boba juomien lisäksi myös jääkahvia sekä jäätelö mocheja. Tänä vuonna 2022 haluamme tuoda Suomeen Euroopan ensimmäisen mochi baarin, mikä on ollut suuri hitti Amerikassa ja Aasiassa. Olemme luoneet suhteet Suomen suurimpiin kauppakeskuksiin, joten enään puuttuu innokkaat yrittäjät. Ilmenemme kauppakeskuksissa kioskeina tai pienissä liiketiloissa.

Boba Plugi on innovatiivinen, trendikäs ja futuristinen. Meitä ei voi verrata muihin maailman boba tee kahviloihin. Haluamme olla mahdollisimman ainutlaatuinen sekä omaperäinen kahvila, jolle tuotteiden laatu on tärkeää.

ETSIMME AKTIIVISESTI YRITTÄJIÄ NÄIHIN KAUPUNKEIHIN:

HÄMEENLINNA, HELSINKI, ESPOO, LAHTI, JYVÄSKYLÄ, PORI, KOUVOLA, TAMPERE, OULU, KUOPIO

Voit myös ehdottaa uutta mahdollista kaupunkia.

PÄÄKOHDAT
- TUOTTEET BOBA JUOMAT SEKÄ MOCHI JÄÄTELÖ BAARI
- ALHAINEN ALKU INVESTOINTI (ALLE 50 000€)
- KATTAVA PEREHDYTYS YRITTÄJÄLLE
- JATKUVA TUKI UUDELLE YRITTÄJÄLLE
- MAHDOLLISTA SAADA HYVIN TULOA HETI ALUSTA ASTI


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Menestyvä pitkän toimintahistorian omaava kuljetusliike pääkaupunkiseudulla

Pääkaupunkiseudulla toimiva asiakkaiden keskuudessa tunnettu ja luotettu kuljetusliike, jolla useita merkittäviä asiakkaita.Yrityksellä on ajanmukainen kalusto sekä osaava ja sitoutunut henkilöstö. Yritys tuottaa asiakkailleen pääasiassa sopimuspohjaisia palveluja ja on saavuttanut hyvän aseman asiakkaittensa silmissä.Sopimukset ovat monipuolisia ja pitkäaikaisia. Pitkä ja menestyksekäs historia antaa yritykselle uskottavuutta ja kilpailuetua nykyisessä markkinatilanteessa ja sillä on aitoa potentiaalia hal...

Katso lisätiedot

Pääkaupunkiseudulla toimiva ajoneuvojen monimerkkikorjaamo

Yritys on pääkaupunkiseudulla toimiva täyden palvelun autohuolto ja autokorjaamo, joka hoitaa ammat­titaidolla kaikki auton huollot ja korjaukset iästä tai merkistä riippumatta. Yritys on valmiina palvelemaan asiakkaitaan kaikissa ajoneuvoon liittyvissä ongelmissa. Se tekee asian­tuntevasti esimerkiksi määräaikais- ja vuosihuollot, katsastus­tarkastukset ja -käynnit, pakokaasu­mittaukset sekä lohko­lämmittimien asennukset. Yritys hoitaa myös kaikenlaiset auto­sähköön liittyvät työt, joita ovat esimerkiksi ...

Katso lisätiedot

Kannattava metallirakenteiden valmistaja, jolla omat tuoteet ja omat toimitilat.

Kannattava metallirakenteiden valmistaja, jolla omat tuoteet ja omat toimitilat....

Katso lisätiedot

Uudellamaalla toimivan maarakennusyhtiön konevuokraustoiminnan liiketoiminta.

Yhtiö on tällä hetkellä keskittynyt Uudenmaan talousalueella maarakennuskoneitten vuokraukseen. Yhtiö palvelee infrarakentamisessa pitkäaikaisia asiakkaitaan vaativissa tie-, katu- ja kenttäprojekteissa. Yhtiöllä on käytössään erittäin ajanmukainen kalusto. Yhtiöllä on toimintaansa varten vuokrattuna riittävät toimitilat Uudellamaalla. Henkilöstö on ammattitaitoinen ja kokenut. Yhtiö käyttää lisäksi vakiintuneita yhteistyökumppaneita. Liiketoiminta on siirrettävissä kokonaan tai osittain. Hintapyyntö perus...

Katso lisätiedot