Halutaan myydä
Kesäkahvila Elimäellä vilkkaasti liikennöidyn tien varrella

Kohdenumero FK66785
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Liikevaihto n. 75 000 - 85 000
Toimiala Ravintolat, kahvilat
Sijainti Kymenlaakso
Persoonallinen kesäkahvila Elimäellä, joka on toiminut menestyksellisesti vuodesta 1978 lähtien. Myydään kahvilan liiketoiminta.
Yritys sijaitsee 6-tien välittömässä läheisyydessä ja palvelee ensisijaisesti ohikulkevia pääkaupunkiseudun mökkiläisiä. Kahvilassamme käy myös turisteja ympäri Suomea sekä paikallisia vieraita.
Kahvilan yhteydessä on pieni myymälä, jossa myydään lahjatavaroita sekä paikallisia käsitöitä. Yläkerrassa on taidegalleria, missä järjestetään joka kuukausi vaihtuva taidenäyttely.
Pihapiirissä on jäätelökioski ja huvimaja.
Kahvilan tiloissa on mahdollisuus järjestää pienimuotoisia perhejuhlia ja kokouksia.
Yritys työllistää tällä hetkellä yrittäjäpariskunnan. Kaupan mukana ei siirry henkilöstöä.
Kahvila palvelee asiakkaita toukokuusta noin syyskuun puoliväliin joka päivä.
Asiakaspaikkoja on sisällä 35 ja ulkona noin 25.
Tämä idyllinen kesäkahvila on ihanteellinen esimerkiksi lähiseudun pitopalveluyrittäjälle, jolla on valmistustilat ja pystyy työllistämään yrityksensä muiden palvelujen avulla kesäkauden ulkopuolella.
Pihapiiristämme löytyy Mustila Viini ja marjatuottaja viinipuoteineen sekä taimimyymälä. Kivenheiton päässä sijaitse Mustila Arboretum. Kaikki nämä toimijat yhdessä tuovat kesäisin runsaasti asiakkaita jokaiselle.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Uudellamaalla toimivan Erikoiskalustohuolto EKH Porvoo Oy:n liiketoiminta ja liikeomaisuus

Yhtiön kärkituote on teollisuuden raskaan­-kaluston huoltokorjaamo ja sen varaosien myynti. Yhtiöllä on yksinoikeus myydä Disab-laitteiden varaosia Suomessa. Yhtiön varastosta löytyy kaikkiin Disab-malleihin kuuluvat tärkeimmät päivittäis- ­varaosat. Yhtiö suunnittelee ja toteuttaa huoltoprojekteja alusta loppuun saakka. Yhtiö järjestää myös Disab-laitteiston koulutuksia. Yhtiöllä on käytössä erittäin ajanmukaiset koneet ja yhtiö on tunnettu ja luotettava osaaja. Yrityksellä on toimintaansa varten vuokratt...

Katso lisätiedot

Erinomaisesti menestyvä laiturivalmistaja myynnissä

Menestyvä puulaitureiden valmistaja ja avaimet käteen toimittaja myynnissä!Toistakymmentä vuotta laadukkaiden puisten laitureiden valmistukseen ja asennukseen ”avaimet käteen” –periaatteella keskittynyt yritys etsii uutta omistajaa. Yritys toimii valtakunnallisesti.Suuri osa myynnistä tapahtuu projektiluontoisesti. Osa laitureista toimitetaan myös ilman asennusta (tee-se-itse –laiturit). Yritys toimittaa asiakkailleen myös jonkin verran muita puurakenteita kuten terasseja ja piharakennelmia. Yrityksellä on ...

Katso lisätiedot

Kannattava autokorjaamo Varsinais-Suomessa

Myydään kannattava ja pitkään toiminut autokorjaamo Varsinais-Suomalaisessa pikkukaupungissa. Vakiintunut asiakaskunta ja erinomainen liikepaikka. Myydään eläköitymisen takia....

Katso lisätiedot

Myydään pitkän historian omaava lihanjalostusteollisuusyritys Pohjois-Italiasta

Yritys on keskittynyt salamin ja makkaran tuotantoon. Toinen tärkeä toimiala on tyypillisten italialaisten liha- ja kalaruokien tuotanto.Nykyään italialaiselle ruoalle ja "valmiille aterioille" on suuri kansainvälinen kysyntä.Vahvuudet:- Suuri tuotantokapasiteetti- Yrityksellä on pitkä historia (yli 50 vuotta)- Hyvä maine markkinoilla- Toimiva kokenut organisaatio...

Katso lisätiedot