Halutaan myydä
Kesäkahvila Elimäellä vilkkaasti liikennöidyn tien varrella

Kohdenumero FK66785
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Liikevaihto n. 75 000 - 85 000
Toimiala Ravintolat, kahvilat
Sijainti Kymenlaakso
Persoonallinen kesäkahvila Elimäellä, joka on toiminut menestyksellisesti vuodesta 1978 lähtien. Myydään kahvilan liiketoiminta.
Yritys sijaitsee 6-tien välittömässä läheisyydessä ja palvelee ensisijaisesti ohikulkevia pääkaupunkiseudun mökkiläisiä. Kahvilassamme käy myös turisteja ympäri Suomea sekä paikallisia vieraita.
Kahvilan yhteydessä on pieni myymälä, jossa myydään lahjatavaroita sekä paikallisia käsitöitä. Yläkerrassa on taidegalleria, missä järjestetään joka kuukausi vaihtuva taidenäyttely.
Pihapiirissä on jäätelökioski ja huvimaja.
Kahvilan tiloissa on mahdollisuus järjestää pienimuotoisia perhejuhlia ja kokouksia.
Yritys työllistää tällä hetkellä yrittäjäpariskunnan. Kaupan mukana ei siirry henkilöstöä.
Kahvila palvelee asiakkaita toukokuusta noin syyskuun puoliväliin joka päivä.
Asiakaspaikkoja on sisällä 35 ja ulkona noin 25.
Tämä idyllinen kesäkahvila on ihanteellinen esimerkiksi lähiseudun pitopalveluyrittäjälle, jolla on valmistustilat ja pystyy työllistämään yrityksensä muiden palvelujen avulla kesäkauden ulkopuolella.
Pihapiiristämme löytyy Mustila Viini ja marjatuottaja viinipuoteineen sekä taimimyymälä. Kivenheiton päässä sijaitse Mustila Arboretum. Kaikki nämä toimijat yhdessä tuovat kesäisin runsaasti asiakkaita jokaiselle.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Hyvällä sijainnilla, kannattava päivittäistavara- ja nonfood-kauppa

Tunnettu ja luotettu päivittäistavaroiden, polttoaineen ja nonfood (pienrauta, sähkö-, pien-, lvi- ja työkalutuotteiden) ja palveluiden myyjä. Oma polttoainejakelu tontilla, laitteet kunnostettu ja EU-direktiivit täyttävä. Yrityksen toiminta palvelee pääasiassa paikallisia kuluttajia, mökkiläisiä ja ohikulkijoita. Yritys toimii omissa tiloissa, jotka ovat vilkkaan päätien varressa, liikepaikan saavutettavuus on hyvä. ...

Katso lisätiedot

Nimekäs autovarustelualan yritys

Autovarustelua ja muutostöitä asiakkaan toiveiden mukaan ...

Katso lisätiedot

Rakennusalan erikoistyöt Keski-Suomessa

Yritys tekee vaativia erikoisrakennuskohteita, kuten siltakorjauksia (2/3). Lisäksi yritys tekee myös kiinteistöjen muutostöitä (1/3)....

Katso lisätiedot

Pääkaupunkiseudulla toimiva ajoneuvojen monimerkkikorjaamo

Yritys on pääkaupunkiseudulla toimiva täyden palvelun autohuolto ja autokorjaamo, joka hoitaa ammat­titaidolla kaikki auton huollot ja korjaukset iästä tai merkistä riippumatta. Yritys on valmiina palvelemaan asiakkaitaan kaikissa ajoneuvoon liittyvissä ongelmissa. Se tekee asian­tuntevasti esimerkiksi määräaikais- ja vuosihuollot, katsastus­tarkastukset ja -käynnit, pakokaasu­mittaukset sekä lohko­lämmittimien asennukset. Yritys hoitaa myös kaikenlaiset auto­sähköön liittyvät työt, joita ovat esimerkiksi ...

Katso lisätiedot