Halutaan myydä
Kaamos Kahvipaahtimo etsii jatkajaa tai kaluston ostajaa

Kohdenumero FK62262
Hintapyyntö 55 000
Liikevaihto 47000
Taseen loppusumma 3000
Toimiala Ravintolat, kahvilat
Sijainti Lappi
Henkilöluku 1
Rovaniemellä toimiva pienpaahtimo Kaamos etsii uutta tekijää muuttuneen elämäntilanteen vuoksi.

Paahtimo on tunnettu ja asiakkaita löytyy ympäri Suomen. Tuoteperhe on ainutlaatuinen ja kiinnostava lapin henkeen. Brändistä ollaan oltu kiinnostuneita myös ulkomailla. On myös oma verkkokauppa sekä jälleenmyytiverkosto.

Tuotteina ovat erilaiset kahvit, teet ja kahvinvalmistusvälineet. Useiden yritysten (pienten ja suurempien) kanssa myös tehty yhteistyökahveja yritysten omilla brändeillä. Yrityksellä myös sometileillä mukavasti seuraajia.

Valmiina toimiva kalusto pienpaahtimon pyörittämiseen, tällä hetkellä kahvilatoimintaankin löytyy joitain kalusteita, mm. pieni vitriini, kahvilatarvikkeita.

Voidaan myydä koko yritys, tai liiketoiminta tai kalusto. Myös pelkkä kalusto on kaupan.

Yrityskauppaan kuuluu perehdytys paahtimon toimintaan ja valmistusprosessiin alkuun pääsemiseen, jos ei kokemusta aikaisemmin ole.

Tässä olisi hyvälle tekijälle mahdollisuuksia heti hyvään liiketoimintaan.

Laita rohkeasti viestiä ja tarjoa hintaa koko yrityksestä tai kalusteista?


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Huipputuottoisen lounasravintolan osakekanta myynnissä!

Myytävänä todella hyvätuottoinen menestyvä iso lounasravintola Eteläisestä Suomesta loistavalla sijainnilla. Sisustus ja ravintolan koneet sekä kalusto ovat modernit ja hyvässä kunnossa. Päivittäin tarjottavien lounasannosten määrä on noin 700 kpl.Nykymuodossaan erinomaisessa kunnossa oleva lounasravintola tarjoaa uudelle omistajalle sellaisenaan toimivan ja tuottoisan liiketoiminnan mutta halutessaan toimintaa voi myös laajentaa esim. aukioloaikoja pidentämällä tai catering ja noutoruoka-palveluiden avulla...

Katso lisätiedot

Maanlaajuisesti tulkkaus- ja käännöspalveluja tuottavan yhtiön liiketoiminta

Yhtiö tuottaa tulkkaus- ja käännöspalveluja maanlaajuisesti.Tulkkauspalveluja tarjotaan lähes kaikissa viranomaisten tarvitsemissa maahanmuuttajakielissä.Kaikki tarvittavat tulkkaus- sekä käännöspalvelut tuotetaan kustannustehokkaasti ja nopeasti.Yhtiön tulkit sekä kääntäjät ovat alansa parhaita ja työn laatu sekä nopea toimitus varmistavat asiakaskunnan tyytyväisyyden sekä uudet tilaukset.Yhtiön kilpailutekijöitä ovat maine, tunnettuus, nopeus ja laatu.Nykyisenkaltainen liiketoiminnan harjoittaminen edelly...

Katso lisätiedot

ICT-alan konsultoiva ohjelmistokehitysyhtiö

ICT-alan huippuasiantuntijoiden luottamukselliset ohjelmistokehitysprojektit asiakasyrityksille joustavasti....

Katso lisätiedot

Saneerausprojektien ikkunoiden, ikkunakehysten ja ovien tuotantoon erikoistunut tehdas

Yhtiö harjoittaa puisten ikkunoiden ja ovien valmistusta ja myyntiä. Noin 70 % tuotannosta on remontoitavien kohteiden tuotteita ja erikoisratkaisuja, jotka eivät sovellu massatuotantoon. Yrityksen tuotteilla on CE-merkki. Tuotannosta 95 % menee vientiin Suomeen. Pääasiakkaita ovat rakennustarvikeliikkeet, lasitusyritykset, rakennusliikkeet, yksityiset rakentajat. Tuotantoa vielä lisäämällä sekä tehostamalla on tilojen puolesta mahdollisuus kasvattaa huomattavasti tuotantoa. Yhtiö omistaa tontin kooltaan 9,...

Katso lisätiedot