Halutaan myydä
Kaamos Kahvipaahtimo etsii jatkajaa tai kaluston ostajaa

Kohdenumero FK62262
Hintapyyntö 55 000
Liikevaihto 47000
Taseen loppusumma 3000
Toimiala Ravintolat, kahvilat
Sijainti Lappi
Henkilöluku 1
Rovaniemellä toimiva pienpaahtimo Kaamos etsii uutta tekijää muuttuneen elämäntilanteen vuoksi.

Paahtimo on tunnettu ja asiakkaita löytyy ympäri Suomen. Tuoteperhe on ainutlaatuinen ja kiinnostava lapin henkeen. Brändistä ollaan oltu kiinnostuneita myös ulkomailla. On myös oma verkkokauppa sekä jälleenmyytiverkosto.

Tuotteina ovat erilaiset kahvit, teet ja kahvinvalmistusvälineet. Useiden yritysten (pienten ja suurempien) kanssa myös tehty yhteistyökahveja yritysten omilla brändeillä. Yrityksellä myös sometileillä mukavasti seuraajia.

Valmiina toimiva kalusto pienpaahtimon pyörittämiseen, tällä hetkellä kahvilatoimintaankin löytyy joitain kalusteita, mm. pieni vitriini, kahvilatarvikkeita.

Voidaan myydä koko yritys, tai liiketoiminta tai kalusto. Myös pelkkä kalusto on kaupan.

Yrityskauppaan kuuluu perehdytys paahtimon toimintaan ja valmistusprosessiin alkuun pääsemiseen, jos ei kokemusta aikaisemmin ole.

Tässä olisi hyvälle tekijälle mahdollisuuksia heti hyvään liiketoimintaan.

Laita rohkeasti viestiä ja tarjoa hintaa koko yrityksestä tai kalusteista?


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Myynnissä veneiden, moottoreiden ja varusteiden kasvava erikoisliike

Yritys on keskittynyt uusien kalastusveneiden ja moottoreiden myyntiin sekä toimittamaan asiakkaiden toiveiden mukaisia valmiiksi varusteltuja kokonaisvenepaketteja. Yritys tarjoaa myös vaihtoveneitä sekä huoltopalveluja.Yritys on viime vuodet panostanut paljon liiketoimintansa kehittämiseen ja onkin poistanut turhat tuotteet valikoimastaan. Yritys on hyvässä kasvu ja tuloskunnossa. Kasvua tukee vahva brändi, erinomaiset yhteistyökumppanit sekä ammattitaitoinen henkilöstö. Yritys saa asiakkailtaan paljon po...

Katso lisätiedot

Kylmälaitealan huoltoyritys

Kannattava, velaton ja monipuolinen kylmälaitehuoltoalan yritys.Toiminta voidaan joustavasti siirtää melkein minne vaan.Perus huoltotoiminnan lisäksi myynyt kylmälaitteita ja lisäksi vuokrannut kylmälaitteita.Paljon erilaisia kannattavia mahdollisuuksia!...

Katso lisätiedot

Nimekäs autovarustelualan yritys

Autovarustelua ja muutostöitä asiakkaan toiveiden mukaan ...

Katso lisätiedot

Metallialan yritys, jolla on erittäin pitkä historia ja vankka asiakaskunta

Päätoimialana on erilaisten metallirakenteiden ja niiden osien valmistus. Esim. teräsrakenteiden, kuljettimien, ruuvikuljettimien ja muiden tuotteiden valmistus; alumiinin ja ruostumattoman teräksen tuotteiden valmistus.Päätuotannon lisäksi asiakkaille tarjotaan erilaisia ​​metallitöihin liittyviä palveluita: hitsaus, sorvaus, kierteitys, jyrsintä, taivutus, poraus jne.Asiakkaita ovat pellettitehtaat ja muovinjalostajat sekä muut tuotantoyhtiöt.Yrityksellä on noin 220 erilaista asiakasta.Kaikki työntekijät ...

Katso lisätiedot