Halutaan myydä
Tuli-Tauko etsii uutta yrittäjää

Kohdenumero FK67859
Hintapyyntö 190 000
Liikevaihto 531000
Taseen loppusumma 55 144
Toimiala Ravintolat, kahvilat
Sijainti Pohjois-Pohjanmaa
Henkilöluku 2
Tuli-Tauko - Suomen virallinen lettupaikka etsii uutta omistajaa ja yrittäjää. Tulitauko on lounaskahvila, joka sijaitsee Pudasjärvellä vilkkaasti liikennöityjen kulkuyhteyksien varrella, tavoittaen Syötteen, Rukan ja Kainuun matkailijat.

Vuokratontilla sijaitsevassa rakennuksessa on kahvila-ravintolatilat, myymälätila, ammattikeittiö, sosiaalitilat ja toimisto.

Kauppaan sisältyy:
1) Tuli-Tauko Oy osakkeet tai Tuli-Tauko -yrityksen liiketoiminta. Osake- tai liiketoimintakauppaan sisältyy kahvila-ravintolan laitteet ja kalusteet, pihalla sijaitsevat varastotilat sekä pakettiauto, liikearvo, toiminimi, puhelinliittymät, domain, Facebook-sivusto, kassajärjestelmän toimitus- ja ylläpitosopimus, muut toimitussopimukset sekä vaihto-omaisuus. Osake- tai liiketoiminnan osuus kauppahinnasta on 49.000 eur.

2) Vuokraoikeus ja sillä sijaitseva kahvila-ravintola-myymälärakennus. Vuokra-alue käsittää noin 3.580 m2:n suuruisen määräalan. Vuokran määrä on 800 eur / vuosi. Vuokraoikeuden ja rakennusten osuus kauppahinnasta on 139.000 euroa.

3) Kiinteistö 615-413-17-2 MÄNTYLÄ. Tulitauon tonttia ympäröivä kiinteistö, joka koostuu kolmesta palstasta. Pinta-ala on 0,5037 ha. Kartta palstoista on kuvissa. Tätä kiinteistöä voi hyödyntää näkyvyyden lisäämiseksi. Kiinteistön osuus kauppahinnasta on 2.000 euroa.

Tämä kokonaisuus tarjoaa hyvän mahdollisuuden kehittää olemassa olevaa liiketoimintaa. https://www.tulitauko.fi/

Erinomainen sijainti kolmen tien risteyksessä. Oulu-Kuusamontie ja Puolangantie ovat vilkkaasti liikennöityjä väyliä. Matkaa Tuli-Tauosta Ouluun on 105 km, Pudasjärvelle 17 km ja Taivalkoskelle 49 km. Syötteen matkailukeskukseen on matkaa 35 km ja Rukalle 136 km.

Tunturi LKV on paikallinen kiinteistönvälittäjä. Järjestämme kohteeseen esittelyitä joustavasti. Varaathan yksityisesittelyn tähän kohteeseen: Mika Käsmä, puh. 0400 390016, [email protected] tai Sari Käsmä, puh. 0406709766, [email protected].


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Länsirannikolla hyvin tunnettu kalustevalmistaja etsii uutta omistajaa

Pitkään toiminut kiintokalustevalmistaja ja myyjä etsii uutta omistajaa viemään liiketoimintaa seuraavalle tasolle. Yrityksellä on useita hyviä B2B-asiakkuuksia sekä lisäksi yritys palvelee myös yksityisiä kuluttajia Varsinais-Suomen ja Vakka-Suomen alueella. Kuluttajien osuus liikevaihdosta on yli puolet.Tuote- ja palveluvalikoima on kattava. Nopea palvelu, laadukkaat (mittatilaus) tuotteet ja palvelut sekä korkea osaaminen lisättynä korkeaan toimitusvarmuuteen ovat yrityksen myyntivaltteja.Tuotevalikoima ...

Katso lisätiedot

Uudellamaalla toimivan Erikoiskalustohuolto EKH Porvoo Oy:n liiketoiminta ja liikeomaisuus

Yhtiön kärkituote on teollisuuden raskaan­-kaluston huoltokorjaamo ja sen varaosien myynti. Yhtiöllä on yksinoikeus myydä Disab-laitteiden varaosia Suomessa. Yhtiön varastosta löytyy kaikkiin Disab-malleihin kuuluvat tärkeimmät päivittäis- ­varaosat. Yhtiö suunnittelee ja toteuttaa huoltoprojekteja alusta loppuun saakka. Yhtiö järjestää myös Disab-laitteiston koulutuksia. Yhtiöllä on käytössä erittäin ajanmukaiset koneet ja yhtiö on tunnettu ja luotettava osaaja. Yrityksellä on toimintaansa varten vuokratt...

Katso lisätiedot

Luotettava ja tunnettu maansiirtoliike

Yritys on erikoistunut maansiirto töihin: pohjarakennustyöt, rakennusten perustustyöt, kunnallistekniset työt, aluerakentaminen ja teidenrakennustyöt. Yrityksellä on RALA-pätevyys. Yrityksellä on vakiintunut markkina-asema toiminta-alueellaan ja hyvä maine. Yrityksen konekanta on hyvä ja ajanmukainen sekä mahdollistaa isotkin kohteet. Liikevaihto muodostuu pääosin vakiintuneelle asiakaskunnalle tarjottavista maansiirtopalveluista. Yrityksellä on sopimuksia tulevista hankkeista sekä pitempiaikaisia työtilauk...

Katso lisätiedot

Yritys, jonka päätoimialana on asuntovaunujen ja matkailuautojen myynti, vuokraus ja huolto

Yhtiöllä on useiden tunnettujen kauppamerkkien edustus- ja ylläpito-oikeus, laaja ja kansainvälinen asiakaskunta sekä erittäin hyvä maine tällä toimialalla. Mahdollisuus kasvattaa liikevaihtoa lisäämällä myyntityötä ja siirtyä ulkomaille. Yhtiöllä on päätoimialan lisäksi myös teollisuuden ja polttoaineterminaalien laitemyyntiosasto. Yritys tarjoaa luotettavia laitteita ja teknistä tukea asiakkaille ja suunnittelijoille laitteiden valinnassa, suunnittelussa ja käytössä.Yrityksen vuosiliikevaihto on 800 000 e...

Katso lisätiedot