Halutaan myydä
Karaoke pizza baari

Kohdenumero FK67727
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Liikevaihto 282000
Toimiala Ravintolat, kahvilat
Sijainti Pohjois-Savo
Oletko unelmoinut omasta baarista, jossa yhdistyvät herkullinen pizza ja viihdyttävä karaoke? Nyt sinulla on mahdollisuus toteuttaa tämä unelma!

Ravintola Lännetie 66:den tarina alkaa jo 90-luvun alusta, jolloin tiloissa avasi ovensa Ravintola Pinocchio. Itse Lännentie 66 perustettiin 1.1.2000, ja sen perustaja "Tomppa" on johtanut ravintolaa siitä lähtien vankkumattomalla otteellaan. Ravintolan ovet ovat olleet avoinna yhtäjaksoisesti vuodesta 1992 lähtien.

Yli 30 vuoden aikana Lännentielle on rakentunut vakiintunut asiakaskunta, joka takaa liiketoiminnan tasaisen kannattavuuden. Länkkärin liiketoiminnan kivijalkana toimivat viikonloppujen erittäin suositut karaokeillat ja kaupungin parhaiksi kehutut pizzat. Lisäksi yli kaksikymmentä vuotta on tiistai iltaisin tietokilpailtu, kilpailuissa käy edelleenkin visailemassa visojen alkuvuosien asiakkaita.

Baari on sisustettu lännen saluunan henkisesti, sisään astuessasi vastassasi on saluunan ovet. Baarin lattia on ajan patinoimaa mäntyä, puun rooli on muutenkin vahva sisustuksen teemassa. Baarissa on 12 loossi tyyppistä pöytäryhmää ja pitkä baaritiski.

Kesäisin ilta aurinkoon suuntautuva katettu terassi on myös erittäin suosittu.

Miksi Lännentie 66?
- Valmis, toimiva ja kannattava liiketoiminta, liikevaihto 282.000 € (2023).
- Vakiintunut asiakaskunta
- Asiakaspaikat 100+40 henkilöä
- Hyvät kasvumahdollisuudet ja potentiaali toiminnan kehittämiselle
- Kauppa sisältää kaikki liiketoiminnassa tarvittavat laitteet ja kalusteet
- Mahdollisuus saada opastusta ja tukea siirtymävaiheessa

Tartu tilaisuuteen ja tule toteuttamaan unelmasi oman karaoke baarin omistajana!

Tuomas Honkanen
050 3606792
[email protected]
www.lannentie66.fi


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Myynnissä vuosikymmenien ajan toimineen Rautakauppa Mehto Oy:n liiketoiminta

Yritys tarjoaa laajan tuotevalikoiman rautakaupan puolelta. Valikoimaa on myös laajennettu työasujen-, vaatteiden ja jalkineiden puolelle sekä tarjolla on myös erikoistuotteita.Yritys on tunnettu mainiosta palvelusta. Tavaran toimitukset onnistuvat vaivatta vaikka mökkityömaalle saakka ilman odottelua.Asiakkaina ovat kuluttajat, julkiset toimijat, rakennusliikkeet ja rakennuttajat.Nykyiset omistajat ovat valmiita tukemaan uutta innokasta yrittäjää liiketoiminnan haltuunotossa....

Katso lisätiedot

Tuottoisa lounaskahvila Pirkanmaalaisessa kaupungissa

Vilkkaalla alueella kahvila-, leipomo- ja -kevytlounas -tuotteet....

Katso lisätiedot

Menestyvä Sähköurakointialan yritys myynnissä

Myydään kannattavasti toimiva sähköalan yritys, jossa yhdistyvät vahva markkina-asema ja kasvupotentiaali. Yritys on vakiinnuttanut asemansa merkittävänä toimijana, joka palvelee laajasti kotitalouksia, yrityksiä ja julkista sektoria koko Suomessa.Yrityksen työntekijät ovat ammattitaitoisia, luotettavia ja työhönsä sitoutuneita.Yrityksen liiketoiminta kasvaa tasaisesti ja tarjoaa lähtökohtaisesti erinomaiset kehittymisen mahdollisuudet.Yrityksellä on vuokratut toimitilat, jotka palvelevat hyvin sen nykyisiä...

Katso lisätiedot

Laadukkaiden huonekalujen maahantuoja ja myyjä näyttelytilaineen Tallinnan keskustassa

Yhtiön toimialana on pääasiassa huonekalujen ja sisustuselementtien projektimyynti - huonekalut,vaatekaapit, keittiöt, sisäovet, kylpyhuonekalusteet, putkistot, valaistus, peilit, asusteet ja matot.Pitkät yhteistyösuhteet ja sopimukset useiden kansainvälisten brändien kanssa.Yrityksellä on vuonna 2023 remontoitu ja kalustettu näyttelytila. Edullinen vuokrasopimus.Pääasiakkaat ovat yksityishenkilöitä....

Katso lisätiedot