Halutaan myydä
Myydään lounasravintola hyvällä sijainilla

Kohdenumero FK64666
Hintapyyntö 150 000
Liikevaihto 300000
Toimiala Ravintolat, kahvilat
Sijainti Uusimaa
Nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus hankkia itsellesi menestyvän ja hyvämaineisen lounasravintolan liiketoiminta.

Ravintolalla on erinomainen sijainti vilkkaassa paikassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella, varmistaen runsaan asiakasvirran. Ravintola tarjoaa monipuolisen ja houkuttelevan ruokalistan, joka kattaa niin perinteiset- kuin eksottisemmatkin vaihtoehdot. Ravintolalla on uskollinen ja vakiintunut asiakaskunta, joka koostuu pääosin alueen työssäkävijöistä. Lähistölle rakennetaan parhaillaan lisää asuin- ja liikerakennuksia, eli potentiaalinen asiakaskunta tulee kasvamaan reilusti.

Liiketoiminta on vakiintunutta ja kasvumahdollisuudet ovat erittäin hyvät. Uudella yrittäjällä on mahdollisuus laajentaa aukioloaikoja ja palvelutarjontaa, esim. aamupala, á la carte jne.

Ravintola on tunnettu laadukkaasta ruoasta, erinomaisesta palvelusta ja viihtyisistä tiloistaan. Ravintola toimii n. 150m2 vuokratiloissa, joissa sisätiloissa 50 asiakaspaikkaa ja terassilla lisäksi 16 asiakaspaikkaa. Tilat sijaitsevat uudehkossa, vain muutaman vuoden ikäisessä kiinteistössä, joka on viihtyisä ja sopii ravintolakäyttöön erittäin hyvin.

Yrityskauppa tehdään liiketoimintakauppana, nykyinen yrittäjä on valmis perehdyttämään uuden yrittäjän toimintaan. Liiketoiminta myydään, koska nykyinen yrittäjä haluaa keskittyä pääliiketoimintaansa, eikä pysty panostamaan lounasravintolaan täysillä.

Tartu tilaisuuteen ja ota yhteyttä, keskustellaan asiasta lisää!


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Metalli- ja muovituotteiden valmistaja

Yrityksen tuotteita ovat mm. (ruuvi)korkit, metalliset kierrekorkit, pussit yhdessä suurimmista riippumattomien metallisten ryöstölaatikoiden valmistajista jne. viini-, alkoholi- ja elintarvikepakkausalalle. Yrityksellä on hyvin kehittynyt tuotantolinja, johon on hiljattain lisätty EU-rahoitteisia kokoonpanolinjoja.95 % myynnistä tulee viennistä Ranskaan, Italiaan, Saksaan, Etelä-Amerikkaan jne. Yritys on kasvanut orgaanisesti keskimäärin 25 %:lla, minkä odotetaan jatkuvan myös tulevina vuosina.Äskettäin on...

Katso lisätiedot

Sähköasennukseen, -suunnitteluun, käyttöönottoon, huoltoon ja korjaukseen erikoistunut eteläisessä Suomessa

Sähköasennukseen, -suunnitteluun, käyttöönottoon, huoltoon ja korjaukseen erikoistunut vuosikymmenten toimintahistorian omaava yritys. Yritys toimittaa varaosia, sähkölaitteita ja -tarvikkeita kaikentyyppisille asiakkaille sekä tekee yhteistyötä useiden laitetoimittajien kanssa erilaisista sähkölaitteista, kuten ohjaus-, valvonta- ja kommunikointijärjestelmiä. Yrityksellä on vankka markkina-asema omassa segmentissään ja sen toiminta on vakiintunutta ja kannattavaa. Sen organisaatio on alansa osaavaa ja asia...

Katso lisätiedot

Autohuoltoalan valmis kokonaisuus Ylöjärveltä!

Hiomaton timantti. Valmis konsepti, toimivilla tiloilla ja kattavilla työkaluilla ja koneilla. Osaavat työntekijät mutta firma on kiireen vuoksi hoidettu vähän vasemmalla kädellä. Aktiivisella tekemisellä tuplattavissa!...

Katso lisätiedot

Kasvava ja perinteikäs ICT-alan yritys Pohjanmaalla

Internet-, tuki- ylläpitopalveluita tarjoava yritys, jolla on myös laite- ja ohjelmistomyyntiä....

Katso lisätiedot