Halutaan myydä
Ravintola-Pitseria Hyvinkäällä

Kohdenumero FK56836
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Ravintolat, kahvilat
Sijainti Uusimaa
Henkilöluku 1
Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 18 tammikuuta 00:53
Lisätiedot Myydään ravintola Hyvinkään keskusta-alueelta,Valtakatu 1, asemalle n. 700m, vieressä suosittu Willa-kauppakeskus.
-Ravintolassa 24-asiakaspaikkaa, looshipenkit, vastaostettu MG Gastro-2 kerroksinen pitsauuni, parila, rasvakeitin, sekä 5 -jääkaappia.
-Ravintolan edustalla kahdella suunnalla tilaa terassille, 25 asiakaspaikkaa. Kylmä-sekä kuumabuffet.
-Asiakas -wc ja henkilökunnan wc. Ravintola toiminut nykyisellä omistajalla 8-vuotta, vakituinen asiakaskunta.
-Molemmat ruoan verkkotilauspalvelut, Voltti ja Foodora ovat käytössä. Ravintolasalin seinällä iso taulu-TV. Baaritiski. 2-jääkaappia juomille.
-Tilassa on 8-vuotta sitten tehty keskusilmastointi, taikinakone ja kaikki luvat ovat kunnossa.
-Vuokra 1000,.e kk+ sähkö mittarilukeman mukaan n. 500 e/kk, vesi sisältyy vuokraan.
-Ravintola on ollut nykyisellä omistajalla 8-vuotta ja tiloissa on toiminut ravintola 20-vuotta.

-Ravintolan lähellä on suosittuja yökerhoja sekä muita liikkeitä mm. varaosaliike sekä R-kioski. Ravintolalla on oma parkkipaikka autolle sekä pieni varastohuone.

-Soita tai tule käymään paikanpäällä tutustumaan jos haluat lisätietoja, sovitaan hinnasta ja liiketoiminnan myynnistä. ---Suosittelen että itse näet omin silmin onko paikka mielesi mukainen. Olen paikalla joka päivä klo 14-22.00.
Ota yhteyttä ilmoittajaan Saman Farik 019-416800 s-posti [email protected]


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Huoltoasema myynnissä

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden omistaa vuosikymmeniä autoilijoita ja matkailijoita palvellut huoltoasema. Yritys on osa laajaa suomalaista huoltoasemaketjua, mikä tuo mukanaan vahvan brändin ja tukiverkoston. Samalla avautuu mahdollisuus hyödyntää ketjun tarjoamia etuja ja yhteistyömahdollisuuksia.Huoltoasema sijaitsee omalla 4.000 m2 tontilla, ja toimitilat ovat hyväkuntoiset. Tämä yritys tarjoaa mahdollisuuden monipuoliseen liiketoimintaan ja lisäpalveluiden tarjoamiseen.Tule mukaan autoilun tule...

Katso lisätiedot

Länsirannikolla hyvin tunnettu kalustevalmistaja etsii uutta omistajaa

Pitkään toiminut kiintokalustevalmistaja ja myyjä etsii uutta omistajaa viemään liiketoimintaa seuraavalle tasolle. Yrityksellä on useita hyviä B2B-asiakkuuksia sekä lisäksi yritys palvelee myös yksityisiä kuluttajia Varsinais-Suomen ja Vakka-Suomen alueella. Kuluttajien osuus liikevaihdosta on yli puolet.Tuote- ja palveluvalikoima on kattava. Nopea palvelu, laadukkaat (mittatilaus) tuotteet ja palvelut sekä korkea osaaminen lisättynä korkeaan toimitusvarmuuteen ovat yrityksen myyntivaltteja.Tuotevalikoima ...

Katso lisätiedot

Pitkään toiminut autopurkamo hyvällä sijainnilla myynnissä!

Myydään Turun talousalueella pitkään toiminut autopurkamo ja varaosamyyntiin keskittynyt yhtiö.Asiakaskunta koostuu sekä yksityisasiakkaista että yrityksistä (B2B myynnin osuus noin 90 %). Toiminta työllistää tällä hetkellä yrittäjän ja 2 muuta ammattitaitoista työntekijää. Yrityksen työntekijät jatkavat työtä mielellään myös uuden omistajan kanssa.Kauppahinta koostuu lähinnä kiinteistöstä sekä isosta vaihto-omaisuudesta. Lisäksi trukki, vaihtolavat, pumppukärryt, pyöräkuormaaja, työkalut ja muu irtaimisto ...

Katso lisätiedot

Teollisuus- ja työmaaturvallisuuden ohjelmistoliiketoiminta myynnissä

Suomalainen turvallisuuteen keskittynyt ohjelmistotalo, jonka juuret ovat vahvasti rakennusalalla ja teollisuudessa, on myymässä teollisuus- ja työmaaturvallisuuteen rakennettua ohjelmistoa sopivalle ostajalle. Ohjelmisto sopii parhaiten ostajataholle, jolla on omat ohjelmointiresurssit sekä riittävästi myyntivoimaa myynnin kasvattamiseksi.Kassavirta perustuu sekä SaaS-malliin että käyttöönotto- ja laitemaksuihin tai -vuokriin. Lisäksi asiakaskohtaiset räätälöinnit tuovat lisää kassavirtaa epäsäännöllisen s...

Katso lisätiedot