Halutaan myydä
Ravintola-Pitseria Hyvinkäällä

Kohdenumero FK56836
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Ravintolat, kahvilat
Sijainti Uusimaa
Henkilöluku 1
Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 18 tammikuuta 00:53
Lisätiedot Myydään ravintola Hyvinkään keskusta-alueelta,Valtakatu 1, asemalle n. 700m, vieressä suosittu Willa-kauppakeskus.
-Ravintolassa 24-asiakaspaikkaa, looshipenkit, vastaostettu MG Gastro-2 kerroksinen pitsauuni, parila, rasvakeitin, sekä 5 -jääkaappia.
-Ravintolan edustalla kahdella suunnalla tilaa terassille, 25 asiakaspaikkaa. Kylmä-sekä kuumabuffet.
-Asiakas -wc ja henkilökunnan wc. Ravintola toiminut nykyisellä omistajalla 8-vuotta, vakituinen asiakaskunta.
-Molemmat ruoan verkkotilauspalvelut, Voltti ja Foodora ovat käytössä. Ravintolasalin seinällä iso taulu-TV. Baaritiski. 2-jääkaappia juomille.
-Tilassa on 8-vuotta sitten tehty keskusilmastointi, taikinakone ja kaikki luvat ovat kunnossa.
-Vuokra 1000,.e kk+ sähkö mittarilukeman mukaan n. 500 e/kk, vesi sisältyy vuokraan.
-Ravintola on ollut nykyisellä omistajalla 8-vuotta ja tiloissa on toiminut ravintola 20-vuotta.

-Ravintolan lähellä on suosittuja yökerhoja sekä muita liikkeitä mm. varaosaliike sekä R-kioski. Ravintolalla on oma parkkipaikka autolle sekä pieni varastohuone.

-Soita tai tule käymään paikanpäällä tutustumaan jos haluat lisätietoja, sovitaan hinnasta ja liiketoiminnan myynnistä. ---Suosittelen että itse näet omin silmin onko paikka mielesi mukainen. Olen paikalla joka päivä klo 14-22.00.
Ota yhteyttä ilmoittajaan Saman Farik 019-416800 s-posti [email protected]


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Teollisuus- kaukolämpö- ja maakaasuverkkojen putkistoja valmistava ja rakentava yritys joka on alallaan yksi merkittävimmistä

Yritys toteuttaa maakaasu- kaukolämpö- ja teollisuusputkistojen rakennus- ja asennustöitä runkolinjoista asiakaskohtaisiin jakeluputkistoihin saakka. Palvelu on suunnattu vain yritysasiakkaille. ...

Katso lisätiedot

Erikoistunut rakennusalan töitä Turun talousalueella tekevän yrityksen liiketoiminta myynnissä

Rakennusalan erikoistöihin kannattavasti panostanut yritys myy valmiin kasvavan ja hyvätuottoisen liiketoiminnan sopivalle ostajalle. Liiketoiminta pyörii hyvin ja rakennusalan yleinen alamäki ei ole vaikuttanut yrityksen toimintaan. Tällä hetkellä tilauskanta yltää loppuvuoteen asti.Ajanmukainen uudehko ja hyvässä kunnossa oleva kalusto on valmiina ja isompia investointeja ei siis tarvita. Tietysti mahdolliset normaaliin kasvuun tarvittavat investoinnit tulevat eteen kasvun jatkuessa nykyisenlaisena. Asiak...

Katso lisätiedot

Viro- ja EU-asiakkaita palveleva verkkokauppayritys, joka käyttää vientimyyntikanavia.

Yritys välittää tavaroita asiakkaille verkkokaupan ostoympäristön kautta tehden yhteistyötä useiden eri Euroopan maiden suurten ja pienten jakelijoiden, yhteistyökumppaneiden kanssa, pystyen tarjoamaan asiakkailleen (jotka ovat yksityishenkilöitä, pieniä, keskisuuria ja suuria yrityksiä) ja valtion laitokset) yli 2,7 miljoonaa erilaista kodinkonetta, elektroniikkaa ja tietotekniikkatuotetta reaaliajassa.Suurimmat tavararyhmät ovat kodinkoneet (pesukoneet, jääkaapit, keittiökoneet), näytöt, kuulokkeet, hiire...

Katso lisätiedot

Pellettien polttokattiloiden suunnittelu ja valmistus

Yritys suunnittelee, valmistaa ja myy 5KW-30KW pellettiuuneja. Yrityksen tuotanto tapahtuu Bulgariassa....

Katso lisätiedot