Halutaan myydä
Kylärafla Kannon ravintolaliiketoiminta, joka sijaitsee Högforsin ruukkialueella Karkkilassa

Kohdenumero FK66236
Hintapyyntö 130 000
Liikevaihto 500 000
Toimiala Ravintolat, kahvilat
Sijainti Uusimaa
Henkilöluku 2
Tarjolla on tyylikäs, täydessä toimintavalmiudessa oleva, vahvan paikallisen brändin omistava ja suositulla Högforsin ruukin alueella sijaitseva Kylärafla Kannon ravintolaliiketoiminta.

Högforsin ruukkialue on trendikäs, suosittu sekä kulttuurihistoriallisesti arvokas toimintaympäristö. 

Ravintola on koko perheelle suunnattu ja se on tarjonnut käsityönä sekä rakkaudella tehtyä bistroruokaa ja street foodia. Teemana on ollut luoda oman kylän olohuone kauniissa tiloissa Högforsin ruukkialueella ja koskireittien ympäröimänä.

Liiketoiminta on valmis paketti sisältäen:

- vahvan ja edelleen kehityskelpoisen brändin
- vetovoimaisen ravintolaliiketoiminnan
- toimivat ja käyttökelpoiset koneet sekä kaluston
- tarkkaan mietityn sisustuksen
- kattavan yhteistyöverokoston
- toimivat markkinointikanavat
- mahdollisuudet kasvattaa liiketoimintaa

Harjoitettu liiketoiminta on jo ehtinyt saavuttaa hyvän liikevaihtotason, kannattavuuden sekä kasvavan suosion Karkkilan ympäristössä ja kauempanakin. Ravintolalle onkin muodostunut uskollinen asiakaskunta, joka myös viestii sosiaalisessa mediassa positiivisista kokemuksistaan ravintolassa.

Pohjatyöt ravintolan menestyksen rakentamiseksi on tehty asiakkuuksien, tilojen, brändin ja koneiden sekä kaluston osalta. Kaikki siis on valmiina liiketoiminnan uutta omistajaa varten.

Ravintola-alan ammattilaiselle ja/ tai keittiöosaajalle on tarjolla loistava tilaisuus lentävälle lähdölle ja valmiin ravintolaliiketoiminnan haltuun ottamiselle sekä eteenpäin kehittämiselle. Liiketoiminnalla on monia hyödyntämättömiä ja valmiiksi mietittyjä kasvun mahdollisuuksia, joita uusi omistaja voi toteuttaa.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Eksklusiivisten korujen (kulta, timantit) maahantuoja ja myyjä

Yksi Viron parhaista korukaupoista. Valikoimaan kuuluu vihkisormuksia, kihlasormuksia, timanttikoruja (kaulakoruja, rannekoruja, sormuksia, korvakoruja). Kaikki myytävät korut tulevat suoraan valmistajalta.Nykyään 90 % liikevaihdosta on Virossa. Etuna ovat täysin muokattavissa olevat tuotteet sekä täysi kustannuslinjan hallinta. Tuotanto on erittäin tehokasta ja laatu on erittäin korkea. Tällä hetkellä yrityksellä on erittäin korkea potentiaali johtuen laboratoriossa kasvatettujen timanttien määrän kasvusta...

Katso lisätiedot

Verkko- ja älypuhelinsovellus automaattiseen työajanlaskentaan, joka on kehitysvaiheessa

Verkkopohjainen ajanotto ja Android-alustalle pohjautuva sovellus on valmistunut.Toiminta Internet-pohjaista, eli rajattomat markkinat. Yrityksen fyysisellä sijainnilla ei ole strategista merkitystä.Valitettavasti omistajilla ei ollut tarpeeksi rahoitusta projektin loppuun saattamiseen voidakseen aloittaa tuotteen markkinoinnin.Tärkeimmät keskeneräiset työt: Androidin modernisointi, iOS:n loppukehitys, markkinointi....

Katso lisätiedot

Megazone-lasertaisteluja tarjoava yhtiö Kuopiossa

Myydään Adrenaliinia ja jännitystä tarjoava Megazone, joka sijaitsee Kuopiossa.Megazone on Megahauska futuristinen lasertaistelupeli. Pelaajat varustetaan huipputeknologiaan perustuvilla peliliiveillä ja vaarattomilla, mutta upeilla laseraseilla. Pelialueena toimii labyrinttimainen, UV-valoin valaistu hämärä kaupunkitaistelurata, jossa pelaajat keräävät pisteitä vastustajien liiveihin ja tukikohtiin ampumalla. Pelin tunnelmaa nostavat ympärillä leijuva usva, pimeyttä halkovat vihreät lasersäteet sekä tausta...

Katso lisätiedot

Uudellamaalla tasaisessa kasvussa oleva, kannattava ja hyvämaineinen erikoisvaraosien verkkokaupan liiketoiminta. Myös osakekauppa voi tulla kyseeksi. Jos sinulla on kivijalkakauppa ja haluaisit laajentaa toimintaasi verkossa tai aloittaa verkkoliiketoiminnan, tässä olisi sinulle valmis, toimiva ja kannattava pohja, jota uuden yrittäjän on helppo toimia tai lähteä kehittää lisää.

Yhtiön päätoiminta on myydä varaosia innokkaille elämäntapa harrastajille. Yhtiö on käytännössä ainut toimija Suomessa omalla tuotealalla. Yhtiön myynnistä yli 90 % tapahtuu oman nykyaikaisen verkkokaupan kautta. Koska suurin osan myynnistä tapahtuu verkkokaupan kautta, liiketoiminta on täysin siirrettävissä. Oikealle ostajalle tämä on sekä kannattava business että mahdollisuus elää erittäin innokkaiden harrastajien kanssa. Pääsyy myyntiin on yrittäjän halu löytää osaavan jatkajan, joka varmistaa, että hän...

Katso lisätiedot