Halutaan myydä
Menestyvä lounasravintola myynnissä Turun talousalueella hyvään hintaan

Kohdenumero FK60844
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Liikevaihto 560 000
Toimiala Ravintolat, kahvilat
Sijainti Varsinais-Suomi
Henkilöluku 3
Turun talousalueella myytävänä toimiva laadukas moderni lounasravintola erinomaisella sijainnilla. Yritys toimii uudehkoissa vuokratiloissa.

Yritys on keskittynyt lähinnä lounas- ja ruokaravintolaliiketoimintaan mutta tekee jonkin verran myös catering -palveluja yritysasiakkaille. Myös aamulla ja aamupäivällä palveluvalikoimissa on aamupalaa sekä kahvilapalvelut.
Nykyinen toiminta mahdollistaa yrittäjälle kevyen työkuorman ja hyvän tulostason. Mikäli kuitenkin kiinnostusta on liiketoiminannan ja tuloksen kasvattamiseen voi ravintolatoimintaa laajentaa kasvattamalla aukioloaikoja ja palveluja.
Hyvälaatuinen ja moderni sisustus sekä laadukas valmistuskeittiö koneineen ja laitteineen mahdollistavat toiminnan pitkäikäisen pyörittämisen ilman tulevia ylimääräisiä investointeja.

Arkipäivisin palvellaan noin 200 lounastajaa. Yritys toimii hyvässä yhteistyössä lähialueen yritysten kanssa (useita yrityssopimuksia henkilökunnan ruokailuista). Asiakaskunta onkin laaja ja monipuolinen, joka osaltaan mahdollistaa yrityksen jatkokehittämisen.

Tästä siis valmis kattaus uuteen yritystoimintaan. Valmis tuottava paketti, joka pyörii jopa ilman yrittää (nykytilanteessa yrittäjä on osallistunut hallintöihin tarpeen mukaan).

Ammattitaitoinen ja osaava henkilökunta osaltaan madaltaa uuden yrittäjän aloittamisen kynnystä. Omistaja on myös valmis auttamaan osaltaan sisäänajovaiheessa vaikkakaan hän ei ole ollut mukana päivittäisessä operatiivisessa toiminnassa.

Yritys myydään sairauden vuoksi todella kilpailukykyiseen hintaan eli noin 2 vuoden takaisinmaksuajalla.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Pääkaupunkiseudulla Sports Bar -ravintolan koko osakekanta. Ravintola sijaitsee erittäin keskeisellä paikalla Mall of Triplassa.

Ravintola on osa isompaa ravintolaryhmää ja haluaa ensinnäkin löytää sopivan franchising yrittäjän. Ravintolalla on tunnettu Sports Bar nimi, joka on toiminut Triplassa jo neljä vuotta. Ravintolalla on a-oikeudet. Kauppaan kuuluu sekä irtaimisto että neljä vuotta vanha keittiö kalusteineen. Asiakastiloissa on ilmastointi, valvontakamerat ja kuva- sekä äänentoistolaitteet. Ravintolassa on 209 asiakaspaikkaa sekä kesällä 60 paikkainen terassi. Asiakastila on noin 400 neliötä, keittiö- ja varastotila on noin 2...

Katso lisätiedot

Suosittu vaatteiden ja sisustustuotteiden maahantuoja, jolla oma kauppa sekä verkkokauppa ja useita jälleenmyyjiä

Yrityksellä on useita kiinnostavia toimittajia, joiden tuotteita yritys maahantuo ja myy omassa liikkeessään, verkkokaupassaan sekä useiden jälleenmyyjien kautta. Tuoteperhettä on rakennettu huolella ja sen sisältöä on pikkuhiljaa kasvatettu. Yrityksellä on jo pitkä historia ja se on kyennyt vakiinnuttamaan ja vankistamaan asemiaan markkinoilla....

Katso lisätiedot

Korkealaatuisten naistenvaatteiden suunnittelu ja valmistus

Korkealaatuisia naistenvaatteita suunnitteleva ja valmistava yritys. Yhtiöllä on kaksi tunnettua EU-rekisteröityä tuotemerkkiä. Kaksi kertaa vuodessa uudistuvat mallistot koostuvat tyylikkäistä ja laadukkaista käyttövaatteista arkeen ja juhlaan. Vaatteita myydään pääasiassa Suomessa, Virossa ja Ruotsissa.Massatuotanto valmistetaan vaatetusteollisuudessa alihankinnan muodossa. Lisäksi yrityksellä on myös muuta vaatealan maahantuontia.Yrityksen perusideana on valmistaa vaatteita, jotka istuvat hyvin, ovat yks...

Katso lisätiedot

Yksi Viron vanhimmista luonnontuotteiden kauppaketjuista ja verkkokaupoista

Yrityksen visiona on olla Virossa luotettava ekotuotteita myyvä yritys, joka arvostaa asiakkaita, työntekijöitä ja yhteistyökumppaneita. Yritys on suurimman osan tuotevalikoimastaan ​​maahantuoja, harjoittaen sekä vähittäis- että tukkumyyntiä. Kansainvälisten yritysten tapauksessa tavarantoimittajat ovat enimmäkseen yksinoikeudellisia ja pitkäaikaisia ​​kumppaneita. Yrityksellä on 4 myymälää, verkkokauppa ja tukkumyynti. Suurin potentiaali olisi tukku- ja verkkokaupassa. ...

Katso lisätiedot