Halutaan myydä
Menestyvä lounasravintola myynnissä Turun talousalueella hyvään hintaan

Kohdenumero FK60844
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Liikevaihto 560 000
Toimiala Ravintolat, kahvilat
Sijainti Varsinais-Suomi
Henkilöluku 3
Turun talousalueella myytävänä toimiva laadukas moderni lounasravintola erinomaisella sijainnilla. Yritys toimii uudehkoissa vuokratiloissa.

Yritys on keskittynyt lähinnä lounas- ja ruokaravintolaliiketoimintaan mutta tekee jonkin verran myös catering -palveluja yritysasiakkaille. Myös aamulla ja aamupäivällä palveluvalikoimissa on aamupalaa sekä kahvilapalvelut.
Nykyinen toiminta mahdollistaa yrittäjälle kevyen työkuorman ja hyvän tulostason. Mikäli kuitenkin kiinnostusta on liiketoiminannan ja tuloksen kasvattamiseen voi ravintolatoimintaa laajentaa kasvattamalla aukioloaikoja ja palveluja.
Hyvälaatuinen ja moderni sisustus sekä laadukas valmistuskeittiö koneineen ja laitteineen mahdollistavat toiminnan pitkäikäisen pyörittämisen ilman tulevia ylimääräisiä investointeja.

Arkipäivisin palvellaan noin 200 lounastajaa. Yritys toimii hyvässä yhteistyössä lähialueen yritysten kanssa (useita yrityssopimuksia henkilökunnan ruokailuista). Asiakaskunta onkin laaja ja monipuolinen, joka osaltaan mahdollistaa yrityksen jatkokehittämisen.

Tästä siis valmis kattaus uuteen yritystoimintaan. Valmis tuottava paketti, joka pyörii jopa ilman yrittää (nykytilanteessa yrittäjä on osallistunut hallintöihin tarpeen mukaan).

Ammattitaitoinen ja osaava henkilökunta osaltaan madaltaa uuden yrittäjän aloittamisen kynnystä. Omistaja on myös valmis auttamaan osaltaan sisäänajovaiheessa vaikkakaan hän ei ole ollut mukana päivittäisessä operatiivisessa toiminnassa.

Yritys myydään sairauden vuoksi todella kilpailukykyiseen hintaan eli noin 2 vuoden takaisinmaksuajalla.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Suosittu vaatteiden ja sisustustuotteiden maahantuoja, jolla oma kauppa sekä verkkokauppa ja useita jälleenmyyjiä

Yrityksellä on useita kiinnostavia toimittajia, joiden tuotteita yritys maahantuo ja myy omassa liikkeessään, verkkokaupassaan sekä useiden jälleenmyyjien kautta. Tuoteperhettä on rakennettu huolella ja sen sisältöä on pikkuhiljaa kasvatettu. Yrityksellä on jo pitkä historia ja se on kyennyt vakiinnuttamaan ja vankistamaan asemiaan markkinoilla....

Katso lisätiedot

Erikoistunut rakennusalan töitä Turun talousalueella tekevän yrityksen liiketoiminta myynnissä

Rakennusalan erikoistöihin kannattavasti panostanut yritys myy valmiin kasvavan ja hyvätuottoisen liiketoiminnan sopivalle ostajalle. Liiketoiminta pyörii hyvin ja rakennusalan yleinen alamäki ei ole vaikuttanut yrityksen toimintaan. Tällä hetkellä tilauskanta yltää loppuvuoteen asti.Ajanmukainen uudehko ja hyvässä kunnossa oleva kalusto on valmiina ja isompia investointeja ei siis tarvita. Tietysti mahdolliset normaaliin kasvuun tarvittavat investoinnit tulevat eteen kasvun jatkuessa nykyisenlaisena. Asiak...

Katso lisätiedot

Hanki kannattava hyvinvointi- ja liikuntastudio ja jatka menestystarinaa!

Tarjolla on jo nyt erittäin kannattava liiketoiminta, jossa on hyvät mahdollisuudet vauhdikkaaseenkin kasvuun.Yhtiö on erikoistunut tarjoamaan palveluita, jotka tukevat kuntoutumista, treenaamista, rasvanpolttoa, selluliitin poistoa ja palautumista modernissa ja inspiroivassa ympäristössä. Kyseessä on tehokas ja terveyttä edistävä patentoitu HYPOXI- menetelmä. Menetelmässä yhdistyy kevyt liikunta, ilmanpaine ja lisänä rasvanpolttoa tukeva ruokavalio. Menetelmä on maailmanlaajuisesti tunnustettu ja todistet...

Katso lisätiedot

Euroopassa ja Skandinaviassa tunnustettu massiivipuuhuonekalujen valmistaja

Yrityksen päätoimiala on massiivipuuhuonekalujen (mänty ja tammi) suunnittelu ja valmistus. Myös tuotenäytteiden valmistus ja uusien materiaalien/teknologioiden testaus.Suurin osa tuotevalikoimasta on massiivipuisia ruokailu-, olohuone- ja makuuhuonekalusteita.Yhtiön yhteistyökumppaneita ja myyntikanavia ovat suuret huonekaluliikkeet Saksassa ja Skandinaviassa (Tanska, Norja, Ruotsi). Myyntityö Saksassa ja Skandinaviassa järjestetty agenttien kanssa.Yhtiö omistaa nykyaikaiset tuotantorakennukset, lisäinves...

Katso lisätiedot