Halutaan myydä
Menestyvä lounasravintola myynnissä Turun talousalueella hyvään hintaan

Tämä kohde on myyty tai poistettu myynnistä. Katso vastaavat kohteet myytävät yritykset sivulta.
Kohdenumero FK60844
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Liikevaihto 560 000
Toimiala Ravintolat, kahvilat
Sijainti Varsinais-Suomi
Henkilöluku 3
Turun talousalueella myytävänä toimiva laadukas moderni lounasravintola erinomaisella sijainnilla. Yritys toimii uudehkoissa vuokratiloissa.

Yritys on keskittynyt lähinnä lounas- ja ruokaravintolaliiketoimintaan mutta tekee jonkin verran myös catering -palveluja yritysasiakkaille. Myös aamulla ja aamupäivällä palveluvalikoimissa on aamupalaa sekä kahvilapalvelut.
Nykyinen toiminta mahdollistaa yrittäjälle kevyen työkuorman ja hyvän tulostason. Mikäli kuitenkin kiinnostusta on liiketoiminannan ja tuloksen kasvattamiseen voi ravintolatoimintaa laajentaa kasvattamalla aukioloaikoja ja palveluja.
Hyvälaatuinen ja moderni sisustus sekä laadukas valmistuskeittiö koneineen ja laitteineen mahdollistavat toiminnan pitkäikäisen pyörittämisen ilman tulevia ylimääräisiä investointeja.

Arkipäivisin palvellaan noin 200 lounastajaa. Yritys toimii hyvässä yhteistyössä lähialueen yritysten kanssa (useita yrityssopimuksia henkilökunnan ruokailuista). Asiakaskunta onkin laaja ja monipuolinen, joka osaltaan mahdollistaa yrityksen jatkokehittämisen.

Tästä siis valmis kattaus uuteen yritystoimintaan. Valmis tuottava paketti, joka pyörii jopa ilman yrittää (nykytilanteessa yrittäjä on osallistunut hallintöihin tarpeen mukaan).

Ammattitaitoinen ja osaava henkilökunta osaltaan madaltaa uuden yrittäjän aloittamisen kynnystä. Omistaja on myös valmis auttamaan osaltaan sisäänajovaiheessa vaikkakaan hän ei ole ollut mukana päivittäisessä operatiivisessa toiminnassa.

Yritys myydään sairauden vuoksi todella kilpailukykyiseen hintaan eli noin 2 vuoden takaisinmaksuajalla.


Viesti lähetetty

Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Kannattava metallirakenteiden valmistaja, jolla omat tuoteet ja omat toimitilat.

Kannattava metallirakenteiden valmistaja, jolla omat tuoteet ja omat toimitilat....

Katso lisätiedot

Itä-Suomessa pitkään toiminut tuottava IV-yritys kaupan

Vuosikymmeniä toiminut hyvämaineinen yritys tekee IV-asennuksia ja -urakointia saneerauskohteissa sekä uudisrakentamisen puolella Itä-Suomessa. Lisäksi yritys tekee IV huoltotöitä sekä valmistaa omalla verstaalla tarvittavia osia kohteisiin. Osavalmistusta myydään myös muille alan toimijoille. Suurin osa asiakkaista on yrityksiä mutta jonkin verran töitä tehdään myös taloyhtiöille ja yksityishenkilöille sekä kaupungeille ja kunnille. Asiakasrekisteri on yrityksen pitkän historian, ammattitaitoisen henkilöst...

Katso lisätiedot

Kannattavan romuliikkeen liiketoiminta kiinteistöineen Hämeessä.

Tämä romuliike on alueellisesti tunnettu, pitkäaikainen metalliromun lajitteluun ja kierrätykseen erikoistunut yritys.Vuonna 2023 romumetalleja käsiteltiin yhteensä noin 1,3 miljoonaa kiloa.Yhtiölle on muodostunut vakiintunut asiakaskunta ja talous on vakaalla pohjalla.Nykyisten omistajien eläköitymisen vuoksi uudelle toimijalle on tarjolla valmis ja toimiva konsepti.Omistajat ovat valmiita myymään liiketoimintakaupan yhteydessä myös omistamansa 2 keskeisellä sijainnilla ja yhtiön käytössä olevaa läpiajetta...

Katso lisätiedot

Erittäin suosittu ravintola paikallisten ja turistien keskuudessa Tallinnan vanhassakaupungissa.

Ravintola, jolla on erittäin vahva brändi, vankka asiakaskunta ja korkea markkina-asema alallaan.Yrityksellä on vahva tiimi ja erittäin omistautunut avainhenkilöstö. Uuden omistajan toiveiden mukaan on mahdollista, että osaaminen säilyy jossain muodossa sidoksissa yritykseen.Yrityksellä on kaikki tarvittavat laitteet ja välineet catering-palvelujen tuottamiseen.Vuosiliikevaihto yli miljoona euroa.Vahvana ja toimivana brändinä se tarjoaa useita laajentumismahdollisuuksia:Nykyisen yrityksen pohjalta olisi mah...

Katso lisätiedot