Halutaan myydä
Arvostettu perheystävällinen ravintola suuressa ostos- ja viihdekeskuksessa.

Kohdenumero FK54245
Hintapyyntö 199 000
Liikevaihto 300 000
Toimiala Ravintolat, kahvilat
Sijainti Viro
Henkilöluku 7

Viron suurin pannukakkuravintola, jonka pääkohderyhmä ovat lapsiperheet. Tärkeä osa liiketoimintamallia on erittäin ystävällinen ja perhekeskeinen palvelumalli.
Ravintolan pinta-ala on ensimmäisessä kerroksessa 415 m2 ja toisessa kerroksessa noin 140 m2 eli yhteensä noin 650 m2. Vuokrasopimus on voimassa 7.11.2028 asti.
2023 valmistui ravintolan toisen kerroksen juhlasali ja kehitetään juhlapaketteja. Juhlasalin käyttöä on mahdollista lisätä merkittävästi, salia voidaan käyttää myös vakituisten vierailijoiden vastaanottamiseen. Tämä on mahdollisuus liikevaihdon lisäkasvuun.

Koska ravintolan sisustus on vähän käytetty, ei lähitulevaisuudessa ole suunnitteilla suuria investointeja. Ravintolan perustamiskulu on ollut noin 400 000 euroa.

Ravintolan johtaja on tehnyt erittäin hyvää työtä tiimin kokoamisessa. Omistajat eivät ole mukana yhtiön päivittäisessä toiminnassa.
Ravintolan myynnin yhteydessä kaikki osaaminen jää yritykselle. Ja on varmasti myyvien osakkeenomistajien etujen mukaista tukea kaikin tavoin, jotta ravintolan menestys jatkuu.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Pitkään menestyksekkäästi toiminut turkulainen LVI-alan perheyritys

Yritys tarjoaa monipuolisesti LVI-asennukset ja -korjaukset Turun talousalueella. Se on vakiinnuttanut asemansa markkinoilla ja pitkän toimintahistoriansa kautta sillä on runsaasti kanta-asiakkuuksia. Yritys toteuttaa alan asennuksia ja korjauksia pienistä yksityistalouksien tarpeista aina isoihin linjasaneerausprojekteihin. Yrityksellä on erittäin ammattitaitoinen ja sitoutunut henkilöstö. ...

Katso lisätiedot

Omien tuotesuojattujen design-kaappien myyjä ja kehittäjä etsii uutta omistajaa liiketoiminnalle

Omat kansainvälisesti palkitut hyväkatteiset design-tuotteet odottavat valmiina uutta omistajaa, joka aktiivisella ja osaavalla myyntityöllä kykenisi kasvattamaan nykyisen liiketoiminnan seuraavalle tasolle. Nykyinen yksinyrittäjä on itse suunnitteluun keskittyvä toimija, joten itse myynti ja markkinointipuoli on jäänyt taka-alalle ja tämä on syynä liiketoiminnan nykyiseen potentiaaliin nähden liian pieneen myyntivolyymiin.Tuotevalikoimissa on useita erilaisia modulaarisia design tuotteita, lähinnä erilaisi...

Katso lisätiedot

Parturi-kampaamo-valohoito Tuiskutukka sekä liikehuoneisto!!

Yli 30 vuotta toiminut, hyvän asiakaskunnan hankkinut parturi/kampaamo sekä erikoisuutena Valohoitoon erikoistunut yritys. Valohoitolaitteisto uusittu 10/2022, Ensimmäinen ja ainoa Suomessa LuxuraX7. Valohoitohuone erillinen jossa viilennyskone ja kaukosäädettävä käynnistys, mahdollistaa kampaamopuolen käytön samaan aikaan, eli asiakkaita molemmissa yhtä aikaa. Liikehuoneisto on oma ja remontoitu sekä pidetty todella hyvässä kunnossa. Asiakkaille varattu 3 parkkipaikkaa aivan liikehuoneiston vierestä. Tässä...

Katso lisätiedot

Todellinen tilaisuus! Live Club Loimaa etsii uutta yrittäjää. Valmis paketti alan osaajalle.

Yrityksellä on käytössään toimitila (vuokrattu), jossa sillä on ravintolatilat yli 500 asiakkaalle. Toimitiloissa kaksi baaria, biljardisali, ravintolasali sekä tarvittavat sosiaali- ja wc-tilat sekä varastotilat.Tilat vuokrataan nykyisellään ja niissä oleva käyttöomaisuus sekä vaihto-omaisuus myydään erillisellä kaupalla....

Katso lisätiedot