Halutaan myydä
Hyvämaineinen ja toimiva sähköurakointiliike. Ei työntekijöitä.

Kohdenumero FK66995
Hintapyyntö 60 000
Liikevaihto 330000
Taseen loppusumma 55000
Toimiala Sähköasennus, -huolto, -suunnittelu
Sijainti Uusimaa - Pääkaupunkiseutu
Henkilöluku 1-2
On tullut aika jatkaa uusiin haasteisiin ja edessäni oli kaksi vaihtoehtoa. Laittaa yritys laatikkoon tai kiertoon. Tulin siihen tulokseen, että tästä olisi varmasti jollekin hyötyä. Nyt olisi siis hyvämaineinen sähköurakointiyritys pääkaupunkiseudulta myynnissä. Tällä hetkellä ei itseni lisäksi ole kokoaikaisia työntekijöitä. Tämä on täydellinen paketti aloittavalle yrittäjälle päästä kerralla liikkeelle. Ja enemmänkin.

Yritys on yhteistyökumppanien arvostama, ja osaaminen on korkealla tasolla. Hommaa on riittänyt erityisesti rakennusautomaation ja valaistuksen parissa. Mukana tulee siis asiakkaat, keskeneräiset keikat (hyvässä ja pahassa ????), tilaajavastuu yms. jäsenyydet, vakuutukset, nettisivut, hyvät julkiset asiakaskokemukset, somet, työkalut ja halutessasi jopa toimitilat.

Yrityksen ulkoinen viestintä, sisäiset dokumentaatiot ja koko paketti muutenkin on aika hyvässä kunnossa. Voin itse jäädä sopimuksen mukaan följyyn, sähkötöiden johtajaksi tai muuten mentoriksi. Pitkästä kokemuksestani monella toimialalla on varmasti sinulle jatkajana hyötyä. Tai jos, haluat niin katoan kuin tuhka tuuleen. Sun tarpeiden mukaan mennään.

Mikäli oikeasti kiinnostaa niin laita viestiä ihmeessä minulle päin. Olen avoin niin osake- kuin liiketoimintakaupallekin. Kerron, jopa mikä niiden ero on, jos et tiedä. Hoidan asiat suoraselkäisesti ja avoimesti. Katsotaan mihin asiat johtavat. Ota yhteyttä pian!


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Myydään menestyvä kahvila

Oletko haaveillut omasta kahvilasta, jossa laadukkaat tuotteet, erinomainen asiakaspalvelu ja viihtyisä ilmapiiri yhdistyvät? Sinulla on nyt mahdollisuus tarttua tilaisuuteen ja astua suositun ja rakastetun kahvilan omistajaksi.Tämä kahvila tarjoaa monipuolisen valikoiman herkullisia tuotteita, jotka valmistetaan huolella valituista raaka-aineista. Valikoimasta löytyy perinteisten kahvituotteiden lisäksi erilaisia ja tuoreita leivonnaisia, kakkuja sekä suolaisia herkkuja. Kahvila tunnetaan ajan tasalla olev...

Katso lisätiedot

Pääkaupunkiseudulla Sports Bar -ravintolan koko osakekanta. Ravintola sijaitsee erittäin keskeisellä paikalla Mall of Triplassa.

Ravintola on osa isompaa ravintolaryhmää ja haluaa ensinnäkin löytää sopivan franchising yrittäjän. Ravintolalla on tunnettu Sports Bar nimi, joka on toiminut Triplassa jo neljä vuotta. Ravintolalla on a-oikeudet. Kauppaan kuuluu sekä irtaimisto että neljä vuotta vanha keittiö kalusteineen. Asiakastiloissa on ilmastointi, valvontakamerat ja kuva- sekä äänentoistolaitteet. Ravintolassa on 209 asiakaspaikkaa sekä kesällä 60 paikkainen terassi. Asiakastila on noin 400 neliötä, keittiö- ja varastotila on noin 2...

Katso lisätiedot

Täyden palvelun autohuoltokorjaamo Keski-Suomen alueella

Yritys on palveleva pitkän historian omaava autokorjaamo Keski-Suomessa. Yritys kuuluu korjaamo- ja kolarikorjaamoketjuun, eli huolto ja korjaus onnistuu kaikille automerkeille ja malleille niin yksityis- että yritysasiakkaille.Auton huolto tapahtuu aina kokeneiden alan ammattilaisten toimesta sekä nykyaikaisia työkaluja, välineitä ja ohjelmistoja käyttäen. Yrityksessä noudatetaan tehtaiden omia huolto-ohjeita, jotta auton takuu pysyy voimassa. Yrityksessä myydään myös alkuperäisvaraosia lähes kaikkiin merk...

Katso lisätiedot

Menestyvä pitkän toimintahistorian omaava kuljetusliike pääkaupunkiseudulla

Pääkaupunkiseudulla toimiva asiakkaiden keskuudessa tunnettu ja luotettu kuljetusliike, jolla useita merkittäviä asiakkaita.Yrityksellä on ajanmukainen kalusto sekä osaava ja sitoutunut henkilöstö. Yritys tuottaa asiakkailleen pääasiassa sopimuspohjaisia palveluja ja on saavuttanut hyvän aseman asiakkaittensa silmissä.Sopimukset ovat monipuolisia ja pitkäaikaisia. Pitkä ja menestyksekäs historia antaa yritykselle uskottavuutta ja kilpailuetua nykyisessä markkinatilanteessa ja sillä on aitoa potentiaalia hal...

Katso lisätiedot