Halutaan myydä
Sisustus showroom / mittatilaustuotteet / suunnittelu

Kohdenumero FK1907
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Sisustustavaraliike, -rakentaminen
Sijainti Pirkanmaa
Myydään mittatilaustekstiileihin erikoistunut kuluttajille suunnattu liiketoiminta, jonka erittäin laajaan ja laadukkaaseen valikoimaan kuuluu tekstiilien lisäksi myös tapetit, matot ja sisustuspaneelit sekä verhoripustusjärjestelmät. Työhön kuuluu mm. (mittatilaus)tuotteiden sekä niiden muodostamien kokonaisuuksien suunnittelu, tarjousten ja menekkien laskeminen, mallisto-ostot ja malliston ylläpito, ompelija- ja asentajayhteistyö, sekä asiakaspalvelu asiantuntijan roolissa muilla tavoin.

Kyseessä on Tampereen keskustassa yli 30 vuotta toiminut, kannattava sisustuksen erikoisliike. Hyvän maineen ja uskollisia asiakkaita omaava kuluttajaliiketoiminta tarjoaa tällä hetkellä työpaikan yhdelle. Toimintaan on helppo yhdistää esim. sisustussuunnittelu ja/tai ompelu/verhoilu/asennustyö. Tällä hetkellä teemme tuotteiden myynnin lisäksi sisustussuunnittelua, teetämme hyvillä alihankkijoillamme kaikki ompelu-, verhoilu- ja asennustyöt.

Työhön on mahdollista saada koulutus nykyiseltä omistajalta, kunhan tulevalta yrittäjältä löytyy palvelualttiutta, oikea asenne sekä tarvittava visuaalinen silmä.

Liiketoiminnan sijainti on Tampereen keskustassa, katutasossa n. 90 m2 vuokratila. Tila on remontoitu 3 vuotta sitten tätä liiketoimintaa varten (vuokra 1300 € /kk).

Liiketoiminta myydään toisen yrittäjän siirryttyä toisiin tehtäviin. Kauppa toteutetaan liiketoimintakauppana, ja nykyinen omistaja jatkaa samoissa tehtävissä B-to-B-puolella.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Kiinteistökehitys Tallinnan lähellä

Hyviä tontteja liike- ja tuotantorakentamiseen Tallinnan keskustan läheltä. Vapaita tontteja 7000 neliötä Tallinnan kehätien ja Tabasalun teknologiakylän vieressä. Erinomainen mahdollisuus kiinteistökehittämiseen. ...

Katso lisätiedot

Kiinteistöalan palvelut

Yritys aloitti liiketoimintansa siivouspalvelujen tarjoajana. Myöhemmin, liiketoiminnan kehittyessä, yritys alkoi laajentaa palveluvalikoimaansa ja tarjoaa nyt laajan valikoiman toimintoja kiinteistönhallinnasta lumenpoistopalveluihin sekä viheralueiden suunnitteluun ja ylläpitoon. Yhtiö toimii kansallisella tasolla ja asiakasportfolioon kuuluu yrityksiä kaikista suurimmista alueellisista keskuksista. Tavalliset asiakkaat ovat suuryrityksiä....

Katso lisätiedot

Pääkaupunkiseudulla tasaista tulosta tekevä, kannattava ja hyvämaineinen venetarvikkeiden liiketoiminta. Jos sinulla on kova into toimia venealalla ja haluaisit laajentaa toimintaasi verkossa, tässä olisi sinulle valmis, toimiva ja kannattava alusta. Tästä uuden yrittäjän on helppo jatkaa tai kehittää toimintaa edelleen.

Yrityksen toiminta on myydä venevalmistajille ja venetarvikkeiden jälleenmyyjille sekä veneilyn harrastajille korkealaatuisia vene ja veneilytarvikkeita kattavasta valikoimasta. Yrityksellä on erittäin hyvä maine pääkaupunkiseudulla ja yrityksen brändi on veneilijöille tuttu. Yrityksen myynti tapahtuu perinteisen tukkumyynnin lisäksi omissa myymälöissä ja verkkokaupassa. Myymälöiden määrää voi supistaa koska osa myynnistä voidaan siirtää verkkokauppaan. Oikealle ostajalle tämä on sekä kannattava business et...

Katso lisätiedot

Myydään vahvan kasvupotentiaalin yritys, jolla 95% myynnistä tulee patentoidun tuotteen viennistä

Myydään vahvan kasvupotentiaalin yritys, jolla 95% myynnistä tulee patentoidun tuotteen viennistä. Tuote on koti- ja tuotantotalouseläimien hyvinvointiin suunnattu mekaaninen valmiste. Myynti perustuu kohdemaiden jälleenmyyjä verkostoihin. Jälleenmyyjä kontaktit on yleensä saatu messuilta. Yhtiön erinomaisen some mainonnan avulla myös kuluttajat ovat osoittaneet kiinnostusta tuotteisiin herättäen uusien jälleenmyyjien kiinnostusta tuotteisiin uusissa maissa. Suurimmat viennin kohdemaat ovat USA, Saksa ja ...

Katso lisätiedot