Halutaan myydä
Sisustus showroom / mittatilaustuotteet / suunnittelu

Kohdenumero FK1907
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Sisustustavaraliike, -rakentaminen
Sijainti Pirkanmaa
Myydään mittatilaustekstiileihin erikoistunut kuluttajille suunnattu liiketoiminta, jonka erittäin laajaan ja laadukkaaseen valikoimaan kuuluu tekstiilien lisäksi myös tapetit, matot ja sisustuspaneelit sekä verhoripustusjärjestelmät. Työhön kuuluu mm. (mittatilaus)tuotteiden sekä niiden muodostamien kokonaisuuksien suunnittelu, tarjousten ja menekkien laskeminen, mallisto-ostot ja malliston ylläpito, ompelija- ja asentajayhteistyö, sekä asiakaspalvelu asiantuntijan roolissa muilla tavoin.

Kyseessä on Tampereen keskustassa yli 30 vuotta toiminut, kannattava sisustuksen erikoisliike. Hyvän maineen ja uskollisia asiakkaita omaava kuluttajaliiketoiminta tarjoaa tällä hetkellä työpaikan yhdelle. Toimintaan on helppo yhdistää esim. sisustussuunnittelu ja/tai ompelu/verhoilu/asennustyö. Tällä hetkellä teemme tuotteiden myynnin lisäksi sisustussuunnittelua, teetämme hyvillä alihankkijoillamme kaikki ompelu-, verhoilu- ja asennustyöt.

Työhön on mahdollista saada koulutus nykyiseltä omistajalta, kunhan tulevalta yrittäjältä löytyy palvelualttiutta, oikea asenne sekä tarvittava visuaalinen silmä.

Liiketoiminnan sijainti on Tampereen keskustassa, katutasossa n. 90 m2 vuokratila. Tila on remontoitu 3 vuotta sitten tätä liiketoimintaa varten (vuokra 1300 € /kk).

Liiketoiminta myydään toisen yrittäjän siirryttyä toisiin tehtäviin. Kauppa toteutetaan liiketoimintakauppana, ja nykyinen omistaja jatkaa samoissa tehtävissä B-to-B-puolella.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Perinteikäs ja arvostettu puurotalkkunaliiketoiminta

Loistava mahdollisuus uudelle yrittäjälle jatkaa arvostetun tuotteen liiketoimintaa perinteitä kunnioittaen.Tarjolla on siis valmis konsepti sisältäen tuotemerkin, valmistusprosessin laitteineen ja olemassa olevat jakelukanavat.Tarjoaa hyvän mahdollisuuden uudelle innovatiiviselle liiketoiminnan jatkajalle vaikkapa laajentaa tai täydentää omaa tarjontaansa....

Katso lisätiedot

Pitkän historian omaava työvaatteiden ja erikoistuotteiden verkkokauppa- ja maahantuontiyritys myytävänä!

Myydään Varsinais-Suomessa toimiva pitkän historian omaava työvaatteiden ja erikoistuotteiden verkkokauppa- ja maahantuontiyritys. Yritys on toiminut viimeiset vuodet yhden ulkopuolisen työntekijän ja sivutoimisen yrittäjän toimesta verkkokauppana, sekä pienimuotoisesti myös kivijalkakauppana.Verkkokauppa-alusta ja koko tiedonhallintajärjestelmä on tehty kokonaan uusiksi keväällä 2020. Valikoimissa on lähinnä keittiö- ja hoitoalan varusteita, jalkineita sekä logomerkkauksiin tarkoitettuja vapaa-ajan vaattei...

Katso lisätiedot

Itäisellä Uudellamaalla suosittu ja erittäin tuottoisa lounasravintolan liiketoiminta ja liikeomaisuus

Lounasravintola on avoinna arkipäivisin, myyden lounasta, kahvia vitriinituotteita sekä virvokkeita. Lounasasiakkaita päivittäin on n. 200 ja heille tarjotaan lounasta monipuolisesta viikoittain vaihtuvasta lounaslistasta. Lounaat valmistetaan itse omasta keittiöstä, sekä leivotaan leipätuotteet ja valmistetaan salaatit. Ravintolatila on helposti saavutettavissa, kulku on esteetön ja on katutasossa. Hyvät maksuttomat parkkipaikat. Catering palvelut ovat pienessä osassa nykyistä liiketoimintaa, mutta on help...

Katso lisätiedot

Nuohousalan yritys hyvällä asiakaskunnalla ja loistavalla logolla!

Nuohousalan yrityksen liiketoiminta  jolla hyvä asiakasrekisteri ja maine, sekä mainio toiminimi!Liiketoiminta sisältää kaiken toimintaan tarvittavan työvälineistön sekä vuosimallin 2019 pakettiauton (ajettu 69 000 km). Tästä alalla jo toimivalle hyvä lisäansainta mahdollisuus tai alalle tulossa olevalle valmis paketti aloittaa hommat yrittäjänä.Myyjä sitoutuu kilpailukieltoon. ...

Katso lisätiedot