Halutaan myydä
Sisustus showroom / mittatilaustuotteet / suunnittelu

Kohdenumero FK1907
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Sisustustavaraliike, -rakentaminen
Sijainti Pirkanmaa
Myydään mittatilaustekstiileihin erikoistunut kuluttajille suunnattu liiketoiminta, jonka erittäin laajaan ja laadukkaaseen valikoimaan kuuluu tekstiilien lisäksi myös tapetit, matot ja sisustuspaneelit sekä verhoripustusjärjestelmät. Työhön kuuluu mm. (mittatilaus)tuotteiden sekä niiden muodostamien kokonaisuuksien suunnittelu, tarjousten ja menekkien laskeminen, mallisto-ostot ja malliston ylläpito, ompelija- ja asentajayhteistyö, sekä asiakaspalvelu asiantuntijan roolissa muilla tavoin.

Kyseessä on Tampereen keskustassa yli 30 vuotta toiminut, kannattava sisustuksen erikoisliike. Hyvän maineen ja uskollisia asiakkaita omaava kuluttajaliiketoiminta tarjoaa tällä hetkellä työpaikan yhdelle. Toimintaan on helppo yhdistää esim. sisustussuunnittelu ja/tai ompelu/verhoilu/asennustyö. Tällä hetkellä teemme tuotteiden myynnin lisäksi sisustussuunnittelua, teetämme hyvillä alihankkijoillamme kaikki ompelu-, verhoilu- ja asennustyöt.

Työhön on mahdollista saada koulutus nykyiseltä omistajalta, kunhan tulevalta yrittäjältä löytyy palvelualttiutta, oikea asenne sekä tarvittava visuaalinen silmä.

Liiketoiminnan sijainti on Tampereen keskustassa, katutasossa n. 90 m2 vuokratila. Tila on remontoitu 3 vuotta sitten tätä liiketoimintaa varten (vuokra 1300 € /kk).

Liiketoiminta myydään toisen yrittäjän siirryttyä toisiin tehtäviin. Kauppa toteutetaan liiketoimintakauppana, ja nykyinen omistaja jatkaa samoissa tehtävissä B-to-B-puolella.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Myynnissä teollisuuden kunnossapito- ja huoltopalveluja tekevä liiketoiminta

Yritys on erikoistunut tarjoamaan korkealaatuisia huolto- ja mekaanisen kunnossapidon palveluita teollisuuden asiakkaille. Yritys toimii myös tilauskonepajana, jossa se toteuttaa asiakkaiden tarvitsemia teräsrakenteita sekä hitsaus- ja korjaustyöt sertifioidulla ammattitaidolla.Yrityksen asiakkaina on merkittäviä suuryrityksiä eri puolella Suomea. Yrityksen palvelut kattavat laajan kirjon teollisuuden kunnossapitotöitä, ja yritys on erityisen vahva ennakoivan kunnossapidon alalla. Yrityksessä panostetaan ja...

Katso lisätiedot

Upean merinäköalan ja upeita auringonlaskuja tarjoava ravintola yksityissatamassa lähellä Tallinnaa

Pieneltä näyttävä talo kätkee ravintolan lisäksi yksityistilaisuuksiin tarkoitetun salin jopa 40 hengelle, saunaosaston, 4 hotellihuonetta enintään 8 hengelle ja sikarihuone herroille.Vuokrasopimus on voimassa tammikuuhun 2024 asti.Vuokra on 30 000 euroa vuodessa. Hoitokulut yhteensä 30 000 euroa vuodessa....

Katso lisätiedot

Alueen johtava veneilyn ja erikoiskulkuneuvojen erikoisliike

YRITYSKUVAUSMonipuolinen ja tunnettu veneilyn erikoisliike, jolla on myyntivalikoimissa myös mönkijät ja moottorikelkat. Toiminta on ympärivuotista eri tuoteryhmien sesonkien vuorotellessa. Myös veneliiketoiminta on ympärivuotista talvisäilytysten ja talvihuoltojen johdosta. Veneilyä ajatellen erinomainen sijainti. Hyvät myymälä- ja varastotilat sekä paljon piha-aluetta. Vuokrattuja säilytystiloja on liikkeen välittömässä läheisyydessä. NÄKYMÄT JA MAHDOLLISUUDETYritys on vakaalla pohjalla, ja toiminta pysty...

Katso lisätiedot

Tapahtumalaitteiden vuokraus ja myynti

Yrityksen päätoiminta on yritysinventaarion vuokraaminen, myynti ja asennus.Yhtiö vuokraa ja asentaa pääasiassa esiintymislavoja ja katsomoita erilaisiin ulkoilmatapahtumiin. Varastossa on myös telttoja. Yrityksen sesonkiaika on touko-syyskuussa, mutta kohteita on myös talvella.Viron markkinoilla on saavutettu vankka asema ja vuodesta 2022 lähtien on ollut kasvavaa kiinnostusta myös Suomen suunnasta. Yritys on hyvässä kunnossa. Kalusto on uuden veroista ja kanta-asiakaspiiri on muodostunut. Ensimmäiset asia...

Katso lisätiedot