Halutaan myydä
LVI-alan erikoistukku

Kohdenumero FK61254
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Liikevaihto 1 000 000
Toimiala Tekninen kauppa
Sijainti Etelä-Pohjanmaa
Henkilöluku 3
Myydään hyvämaineinen, valtakunnallisen asiakaskunnan omaava LVI-alan tukkuliike eläkkeelle siirtymisen johdosta. Yrityksen myymät LVI-tuotteet tulevat alan johtavilta valmistajilta, joiden tuotteiden luotettavuus ja hinta-laatusuhde ovat taatusti kohdillaan. Yrityksen menestys perustuu pienen organisaation ketteryyteen ja hyvään asiakaspalveluun. Suurin osa kuljetuksista hoidetaan yrityksen itsensä toimesta. Asiakkaina ovat lvi-alan yritykset ja pienet ja keskisuuret rakennusliikkeet. Yritys on toiminut lähes 15 vuotta. Yrityksellä on alalla hyvä maine ja tunnettuus. Yrityksen liikevaihto on tänä vuonna noin miljoona euroa.

Myyjä sitoutuu olemaan ostajan tukena yhden vuoden ajan. Nykyisellä yrittäjällä on 45 v kokemus alasta. Kauppaan kuuluisi yrityksen markkinoinnissaan käyttämä aputoiminimi, varasto ja muu vaihto-omaisuus pakettiautoineen.

Yritys toimii noin 500 k-m2 suuruisissa vuokratiloissa. Vuokra 5 €/m2. sis. lämpö, mutta ei sähkö. Tilat sijaitsevat maakunnan keskuksessa helposti saavutettavalla yritysalueella. Yrityksessä työskentelee päätoimisesti kolme henkilöä. Neljäs on juuri haussa.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

ICT-palveluiden integrointi

IT-palvelujen tarjoaja. Pääasiassa ICT-ratkaisujen integrointiin ja liiketoiminnan muutokseen liittyvien palvelujen alalla...

Katso lisätiedot

Johtava siivousliike Virossa

Vuonna 1993 perustettu kiinteistönhoidon täyden palvelun ammattiosaaja, johtava siivousliike Virossa....

Katso lisätiedot

Myydään pitkään toimineen ja kannattavan laitevalmistajan (kuljettimet) liiketoiminta ja liikeomaisuus

Yrityksellä on pitkän toimintahistoriansa kautta merkittävä asiakaskanta, jonka yksilöllisiä tarpeita yritys tyydyttää toteuttamalla monipuolisia kuljetinjärjestelmiä sekä ylläpitämällä, päivittämällä ja huoltamalla niitä.Yrityksellä on omassa käsissä niin tuotanto kuin huoltotoimintakin.Kaikki tarvittavat kehitystoimet ja investoinnit on toteutettu ja yrityksellä on kilpailuetuja, joita hyödyntämällä se kykenee ylläpitämään asemansa markkinoilla ja jatkamaan kannattavan toiminnan harjoittamista myös tuleva...

Katso lisätiedot

Pääkaupunkiseudulla Sports Bar -ravintolan koko osakekanta. Ravintola sijaitsee erittäin keskeisellä paikalla Mall of Triplassa.

Ravintola on osa isompaa ravintolaryhmää ja haluaa ensinnäkin löytää sopivan franchising yrittäjän. Ravintolalla on tunnettu Sports Bar nimi, joka on toiminut Triplassa jo neljä vuotta. Ravintolalla on a-oikeudet. Kauppaan kuuluu sekä irtaimisto että neljä vuotta vanha keittiö kalusteineen. Asiakastiloissa on ilmastointi, valvontakamerat ja kuva- sekä äänentoistolaitteet. Ravintolassa on 209 asiakaspaikkaa sekä kesällä 60 paikkainen terassi. Asiakastila on noin 400 neliötä, keittiö- ja varastotila on noin 2...

Katso lisätiedot