Halutaan myydä
Rauta- ja maatalouskauppa

Kohdenumero FK68198
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Liikevaihto 400 000
Taseen loppusumma 277 000
Toimiala Tekninen kauppa
Sijainti Etelä-Pohjanmaa
Henkilöluku 1
Rauta- ja maatalousalan kauppiasyrittäjä

Haluatko olla tärkeänä osana kotimaisen elintarviketuotannon turvaamisessa? Eteläisellä Etelä-Pohjanmaalla sijaitsevaan rauta-/maatalouskauppaan etsitään jatkajaa eläkkeelle siirtymisen johdosta.

Yrityksen asiakaskunta on vakaa. Pääasiakasryhmänä on maatalouselinkeinonharjoittajat noin 50 km säteeltä. Heille myydään erilaisia rauta-, rakennus- ja maataloustarvikkeita. Erityisen kysyttyä on hydrauliikkaletkujen puristaminen asiakkaitten erikoistarpeisiin.

Toimintaa varten on 0,5 ha tontilla myymälä, kaksiosainen konehalli sekä pieni katettu ulkovarasto. Tilat ja tontin omistaa yritys. Rakennusten yhteenlaskettu pinta-ala on noin 600 m2. Konehallin kalustoon kuuluu mm. :
• Hitachi 110, vuosimalli 2004
• Salaojakone Ukkomara, vuosimalli 1986
• Kaivinkone Lännen C200S, vuosimalli 1991
• Paketti auto Toyota Hiace, vuosimalli 2004
• Hydrauliliittimien puristuskone
• Liittimet ja letkut edellä mainittuun

Yrityksen liikevaihto on viime vuosina ollut kasvussa ja on tällä hetkellä yli 400 000 €. Taseen loppusumma noin 277 00 €. Yritys toimii kannattavasti.
Varaston arvo on noin 100 000 €. Kauppa voidaan tehdä liiketoimintakauppana. Ostaja voi halutessaan ostaa tai vuokrata toimitilat.

Yrittäjän lisäksi vakituista henkilökuntaa ei ole tällä hetkellä. Lisätyövoimaa on tarvittaessa saatavilla liikkeen ja sen tuotteet hyvin osaavalta toiminimiyrittäjältä. Liike kuuluu IKH-myymäläverkostoon, mikä takaa laajan tuotevalikoiman ja tuotteiden varman saatavuuden.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Teollisuusautomaatiojärjestelmien suunnittelua ja asennusta harjoittava yritys

Yritys harjoittaa teollisten prosessien automatisointia pääasiassa juomateollisuudelle Virossa ja naapurimaissa. Yritys tarjoaa kokonaisratkaisuja asiakkaiden toiveiden mukaan ja myy automaatiolaitteita edustaen useita eurooppalaisia ​​yrityksiä. Yrityksellä on erittäin hyvä maine elintarviketeollisuuden automaatiossa ja erittäin hyvät laajentumismahdollisuudet lisätyövoiman palkkaamiseen....

Katso lisätiedot

Huipputuottava energiaratkaisujen myyntiin ja toteutukseen keskittyvän yrityksen liiketoiminta

Myydään Länsi-Suomessa toimivan todella hyvätuottoisen energiaratkaisujen myyntiin ja asennuksiin keskittyvän menestyksekkään yrityksen liiketoiminta tarjousten perusteella. Talotekniikka-alan yritys myy ja toteuttaa energiaratkaisuprojektit yksityishenkilöille, yrityksille ja taloyhtiöille eri toteutustavoilla niin lämmitykseen kuin viilennykseen liittyen. Yritys hyödyntää asentamissaan energiaratkaisuissaan yleisimpiä tunnettuja ja haluttuja ekologisia energiaratkaisuja. Yritys myös huoltaa laaja- alaise...

Katso lisätiedot

Yksi Viron suurimmista ja tunnetuimmista täyden palvelun käännöstoimistoista

Myynnissä on kaksi käännöstoimistoa, jotka työskentelevät saman toimitusjohtajan johdolla ja käyttävät samaa kääntäjien tietokantaa. Suuremman toimiston vuosiliikevaihto on 1,3 miljoonaa ja pienemmän 200 tuhatta. Liikevoitto on noin 20 % liikevaihdosta. Valikoima sisältää kaikki maailman kielisuunnat sekä kirjalliset ja suulliset käännökset....

Katso lisätiedot

Automaatioteknologialiiketoiminta teollisuuden prosesseihin

Yritys tarjoaa erikoiskoneita teollisuusautomaatioon. Näihin kuuluvat mm. ruuvisyöttölaitteet, kuljetinhihnat, tärykuljettimet. Älykkäät kuljetinjärjestelmät sovaltuvat tuotteiden ja komponenttien kokoonpanolinjoihin. Merkittävimmät asiakasryhmät ovat sähköteknisten tuotteiden valmistajat, koneenrakennus ja muovituotteiden valmismus....

Katso lisätiedot