Halutaan myydä
Myynnissä elektroniikka-, automaatio- ja sähkötarvikkeiden teknisen kaupan liiketoiminta

Kohdenumero FK66633
Hintapyyntö 250 000
Liikevaihto 800 000
Taseen loppusumma 350 000
Toimiala Tekninen kauppa
Sijainti Koko Suomi
Henkilöluku 3

Myynnissä liiketoiminta, joka tarjoaa laaja-alaisesti elektroniikkaan, automaatioon ja sähkötarvikkeisiin liittyviä tuotteita.

Yritys sijaitsee sisäisessä Suomen kasvukeskuksessa, joka luo hyvän ympäristön liiketoiminnan kehittämiselle ja laajentamiselle.

Laadukkaat ja monipuoliset tuotteet palvelevat laajaa asiakaskuntaa. Yritys on vakiinnuttanut asemansa alalla johtavien valmistajien luotettavana kumppanina, mikä heijastuu yrityksen vahvaan toimintakykyyn ja luotettavuuteen. Kilpailukykyiset hinnat sekä asiakaslähtöinen palvelu tukevat yrityksen menestystä markkinoilla.

Yrityksessä on hyvät kehitys- ja kasvumahdollisuudet.

Yritys tarjoaa houkuttelevan mahdollisuuden alkavalle yrittäjälle tai omaa nykyistä liiketoimintaansa kasvattavalle yritykselle.
Myynnissä eläköitymisen takia.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Salaoja- ja sadevesijärjestelmiä sekä muita pienempiä maaurakointitöitä toteuttavan yhtiön osakekanta

Yhtiö toteuttaa salaoja- ja sadevesijärjestelmiä sekä pienempiä maaurakointitöitä. Tuotteita ja palveluita ovat salaojat ja sadevesijärjestelmät sekä niiden kaivuu ja asennus.Palveluihin kuuluvat urakoiden yhteydessä myös pihatyöt, laatoitukset, tarvittavat sähkötyöt, asfalttien poistot ja uusimiset sekä kaivuun esteinä olevien aitojen, terassien ja aitojen purkamiset ja asennukset takaisin. Yhtiö tarjoaa näin ollen asiakkailleen avaimet käteen -periaatteella salaoja- ja sadevesijärjestelmiä yhteistyössä al...

Katso lisätiedot

Euroopassa ja muuallakin tunnettu laadukkaiden puutarhamökkien valmistaja

Yhtiö on vakaa, toimialansa keskitasoa paremmalla kannattavuudella toimiva puutarhamökkien valmistaja. Yhtiö kehittää, valmistaa ja markkinoi tuotteita omalla tavaramerkillä. Yhtiö valmistaa 28 mm, 40 mm ja 70 mm jyrsinpalkeista puutarhamökkejä, saunoja ja kylpytynnyreitä, Yritys on viime vuosina sijoittanut valmistustehon parantamiseen ja siirtynyt uusille markkinoille (Kanada). Valmistusprosessit on järjestetty lähinnä yhdessä vuorossa. Joissakin työvaiheissa toimitaan huippukausina 1,5 vuorossa. Työvoi...

Katso lisätiedot

Menestyksekäs pitkän historian omaava tekstiiliteollisuuden ja käsityöalan tarvikkeiden maahantuoja

Yritys on pitkään tuottoisasti toiminut, tekstiiliteollisuuden ja käsityöalan tarvikkeiden maahantuoja, joka omaa asiakkaiden luottamuksen ja arvostuksen. Yritys tarjoaa teollisuus- ja yritysasiakkailleen ammattilaiskäyttöön soveltuvia laadukkaita tekstiiliteollisuustuotteita ja -tarvikkeita sekä käsityöpuolelle laadukkaita käsityötarvikkeita. Yrityksellä on pitkän historiansa ansiosta hyvä tunnettavuus ja pitkäaikaiset asiakassuhteet sekä valmistajien edustukset.Nopea ammattimainen palvelu ja laadukkaat t...

Katso lisätiedot

Tuottava tamperelainen ruokaravintola nyt edullisesti

Yritys on tunnettu hyvästä laadusta, herkullisista tuotteista ja ystävällisestä asiakaspalvelusta....

Katso lisätiedot