Halutaan myydä
Konepajan lämmityslaitetuotanto myydään eläköityessä

Kohdenumero FK65723
Hintapyyntö 150 000
Liikevaihto 90000
Toimiala Teollisuusyritykset, tuotteiden valmistus
Sijainti Varsinais-Suomi
Henkilöluku 1
Myydään konepajan lämmityslaitetuotanto liiketoimintakaupalla.
Yli 40 vuotta omalla tuotemerkillä ja 2020 luvulle päätuotteiden osalta päivitetyllä, käyttäjien erittäin hyvän palautteen saaneet omat Puulämmityskattila ja energiavaraajamallit, joiden tuotekehitykseen on käytetty Ely-keskuksen tuotekehitysavustusta 23000€ ja omaa rahoitusta 30000€. Itse olen jo eläkeiän ylittänyt, yli 40 vuotta metallitöitä tehnyt, eikä nykymuotoinen yritystoiminta itse metallitöitä tehden onnistu tehokkaasti.
Tilauksia olisi nyt tehtävänä yli 30000 edestä, eli pääsee heti aloittamaan.
Kauppaan kuuluu teollisuuskiinteistö n.1000 m2, 1,3 ha tontilla, hinta 110000€, lämmityslaitetuotanto varastoineen sekä vamistuksessa tarvittavineen työkaluineen, hinta 40000 €.
Tuotantoa voi jatkaa myös vuokralla nykyisissä tiloissa.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut säiliöt

Yritys valmistaa ruostumattomasta teräksestä valmistettuja säiliöitä ja laitteita pääasiassa räätälöityinä tuotteina. Asiakasryhmiin kuuluu teollisuus, kemian- ja lääketeollisuus sekä juoma- ja elintarviketeollisuus....

Katso lisätiedot

Pääkaupunkiseudulla Sports Bar -ravintolan koko osakekanta. Ravintola sijaitsee erittäin keskeisellä paikalla Mall of Triplassa.

Ravintola on osa isompaa ravintolaryhmää ja haluaa ensinnäkin löytää sopivan franchising yrittäjän. Ravintolalla on tunnettu Sports Bar nimi, joka on toiminut Triplassa jo neljä vuotta. Ravintolalla on a-oikeudet. Kauppaan kuuluu sekä irtaimisto että neljä vuotta vanha keittiö kalusteineen. Asiakastiloissa on ilmastointi, valvontakamerat ja kuva- sekä äänentoistolaitteet. Ravintolassa on 209 asiakaspaikkaa sekä kesällä 60 paikkainen terassi. Asiakastila on noin 400 neliötä, keittiö- ja varastotila on noin 2...

Katso lisätiedot

6,84 hehtaaria upeata rantatonttia. Degersand Resort, Suomen upein hiekkaranta sekä luonnonkaunis leirintäalue. Paljon rakennusoikeutta jäljellä!

6,84 hehtaaria upeata rantatonttia. Degersand Resort, Suomen upein hiekkaranta jossa on luonnonkaunis leirintäalue....

Katso lisätiedot

Pellettien polttokattiloiden suunnittelu ja valmistus

Yritys suunnittelee, valmistaa ja myy 5KW-30KW pellettiuuneja. Yrityksen tuotanto tapahtuu Bulgariassa....

Katso lisätiedot