Halutaan myydä
Vankkamaineinen fysioterapiayritys Etelä-Pohjanmaalla

Kohdenumero FK66858
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Liikevaihto 260 000
Toimiala Terveydenhoito, sosiaaliala
Sijainti Etelä-Pohjanmaa
Henkilöluku 4
Kyrönmaan Fysioterapia on 30 vuotta menestyksekkäästi toiminut yritys. Yritys tuottaa fysioterapia- ja kuntosalipalveluja. Fysioterapiassa hoidamme tule- ja neurologisia sairauksia (mm. vaativat lääkinnällinen kuntoutus ja palveluseteliasiakkaat) sekä erilaisia työperäisiä vaivoja.
Yrityksessä työskentelee kolme osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää. Työntekijöillä on omat osaamisalueensa ja he ovat sitoutuneita työhönsä.
Haemme toiminnalle jatkajaa, jolla on fysioterapeutin koulutus, vahva tahto palvella asiakkaitamme hyvin ja halu ylläpitää yrityksemme mainetta osaavana ja luotettavana hyvinvointialan kumppanina. Tulevalta yrittäjältä edellytämme myös hyvinvointialan lainsäädännön tuntemista, kykyä toimia esimiehenä ja neuvottelutaitoa uusien sopimusten saamiseksi.
Yritys toimii noin 300 m2 suuruisissa tiloissa keskustataajamassa. Paikan saavutettavuus on hyvä ja liikkeen edessä on parkkipaikkoja hyvin. Tiloissa on neljä hoitohuonetta, 2 kuntosalia ja yksi liikehoitotila.
Kauppa toteutettaisiin liiketoimintakauppana. Yrityksestä luopumisen syynä on eläkkeelle siirtyminen.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Huippuosaamista ja -asiakkuuksia korjausrakentamiseen!

Myynnissä korjausrakentamisen huippuasiantuntijaorganisaatio asiakkaineen ja kalustoineen Uudellamaalla. Mahdollisuus kasvattaa omaa liiketoimintaa ostamalla valmis paketti tilauskantoineen. Yrittäjä itse jää mielellään töihin ja mahdollisesti osakkaaksi ostajayhtiöön. ...

Katso lisätiedot

Yksilöllistä rakennus- ja huoltopalvelua

Rakennusalan osaajien tekemänä pienimuotoisia remontointitöitä niin sisällä, kuin ulkonakin.Maalauksia, terasseja, portaita, laitureita, piharakennusten kokoamisia ja myös puutarhatöitä....

Katso lisätiedot

Kauppakeskus Espanjassa

Kauppakeskus Espanjassa....

Katso lisätiedot

Todellinen tilaisuus! Live Club Loimaa etsii uutta yrittäjää. Valmis paketti alan osaajalle.

Yrityksellä on käytössään toimitila (vuokrattu), jossa sillä on ravintolatilat yli 500 asiakkaalle. Toimitiloissa kaksi baaria, biljardisali, ravintolasali sekä tarvittavat sosiaali- ja wc-tilat sekä varastotilat.Tilat vuokrataan nykyisellään ja niissä oleva käyttöomaisuus sekä vaihto-omaisuus myydään erillisellä kaupalla....

Katso lisätiedot