Halutaan myydä
Päiväkotikiinteistö sekä liiketoiminta

Kohdenumero FK65483
Hintapyyntö 51 000
Liikevaihto 194 573,57
Taseen loppusumma 177 659,34
Toimiala Terveydenhoito, sosiaaliala
Sijainti Lappi
Henkilöluku 4
Myynnissä Tervolassa sijaitseva toimiva yksityinen päiväkoti 3-5 v. yhden ryhmän päiväkoti. Myynnissä kiinteistö pankinpelto 845-402-10-127 sekä Pikku-Peikon Pesä Oy liiketoiminta. Päiväkotirakennus on 270 neliöinen rakennus, sekä aidattu piha. Kiinteistö sijaitsee Tervolan keskustassa ja on kunnan päiväkodin vieressä ja kokonaispinta-ala on 0,2660 ha.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Johtava siivousliike Virossa

Vuonna 1993 perustettu kiinteistönhoidon täyden palvelun ammattiosaaja, johtava siivousliike Virossa....

Katso lisätiedot

6,84 hehtaaria upeata rantatonttia. Degersand Resort, Suomen upein hiekkaranta sekä luonnonkaunis leirintäalue. Paljon rakennusoikeutta jäljellä!

6,84 hehtaaria upeata rantatonttia. Degersand Resort, Suomen upein hiekkaranta jossa on luonnonkaunis leirintäalue....

Katso lisätiedot

uusien puutuotteiden tuoteoikeudet

Yritys on suunnitellut useampia uusia puumateriaaleisin rakentuvia tuotteita, joiden tuoteoikeudet ollaan myymässä. Keksijä on eläkkeellä, eikä halua lähteä itse markkinoimaan yrityksiä. Yrittäjä voi toimia tarvittaessa tuotteiden tuotannon alihankkijaana. Tuoteoikeudet hankkimalla ostaja saa edullisesti nopean lähdön uusiin tuotteisiin, joiden pohjalla on suosien tuumiminen ja kokeilut. Sopii hyvin ostajalle, jolla on valmiit myyntikanavat ja/tai tuotantokapasiteettia. Tuotteiden markkinapotentiaali on pit...

Katso lisätiedot

Kannattava padel-liiketoiminta, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Uudellamaalla

Yhtiö tarjoaa Uudenmaan alueella puitteet padelin pelaamiseen sekä mahdollisuuden lajin valmennukseen.Hallin sijainti keskusta-alueella mahdollistaa helpon saapumisen niin omilla, kuin julkisilla kulkuvälineilläkin.Toimintaa harjoitetaan vuokratiloissa, joihin on investoitu merkittävästi luotaessa toiminnan harjoittamiseen soveltuvat tasokkaat puitteet.Palveluihin kuuluvat myös golf-simulaattorit, A-oikeudellinen kahvio, välinemyynti, valmennus, tapahtumat ja seurayhteistyö.Uusi omistaja voi pyörittää liike...

Katso lisätiedot