Halutaan myydä
Hierontaa jo 32v Tampereella

Kohdenumero FK54941
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Terveydenhoito, sosiaaliala
Sijainti Pirkanmaa
Nyt tarjolla harvinainen tilaisuus ostaa 32-vuotta toiminnassa ollut hieronta alan yritys (kommandiittiyhtiö) Tampereella, Hoitola, joka on toiminut samassa paikassa koko toiminta-aikansa. Hoitoina on toteutettu hierontaa, jäsenkorjausta, vyöhyketerapiaa, shiatsu akupainantaa ja akupunktiota.
Yritys myydään eläkkeelle siirtymisen vuoksi. Liiketoimintakauppa, myydään velaton yritys, hyvä maine sekä kalusto.
Firma toimii vuokra huoneistossa* (38 m2). Kaksi huonetta, odotustila, keittiötila, WC. Tilat kalustettuna. Varusteina mm. sähköinen hierontapöytä, hartiahierontateline ja matkahierontapöytä.
Tiloissa mahdollisuus työskennellä 1-2 henkilöä saman aikaisesti. Liikehuoneisto katutasossa ja sopii myös liikuntarajoitteisille. Eteisestä mahdollisuus jakaa tilat kahteen erilliseen työtilaan. Liiketilat päättyvän kadun varrella, jossa riittävästi kiekkopaikkoja (2-4t) parkkeeraukseen.
Myydään tarjouksen perusteella.

*Taloyhtiön kanssa on jo alustavasti neuvoteltu liiketilan käytön osalta vuokran maksun alkaminen vasta normaalitilaan palautumisen jälkeen.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Pääkaupunkiseudulla ja Itä-Uudellamaalla pitkään toimineen ja menestyksekkään rakennuskonevuokraamon koko osakekanta. Ostajan niin halutessa, pääomistajat ovat valmiita jatkamaan omistajina pienellä osuudella.

Yhtiöllä on yli 20 vuoden kokemus rakennuskoneitten vuokraamisesta. Yhtiöllä on kattava määrä rakennuskoneita, joita tarvitaan rakennusprojekteissa. Yhtiö on paikallisesti erittäin tunnettu ja luotettava toimija. Yhtiö uudistaa jatkuvasti omaa kalustoaan. Oman kattavan valikoiman lisäksi yhtiö vuokraa useiden yhteistyökumppaneiden tuotteita ja palveluita Keski- ja Itä-Uudellamaalla sekä Pääkaupunkiseudulla. Yhtiöllä on toimintaansa varten vuokrattuna riittävät toimitilat pääkaupunkiseudun läheisyydessä. Hen...

Katso lisätiedot

Kannattavasti toimiva jätehuoltoalan yritys Posion Jätehuolto Jouko Ahola Oy

Yritys on vuonna 1992 toimintansa aloittanut jätehuoltoalan yritys, jonka toiminta on keskittynyt jätteiden käsittelyyn ja kuljetuksiin. Päätuotteita ovat keräilyastioiden ja säiliöiden tyhjennykset. Asiakkaita ovat yritykset, julkinen sektori ja yksityiset kotitaloudet.Yrityksen päämääränä on kehittää kiertotaloutta vastuullisesti, edistää loppusijoitettavien jätteiden määrien vähentämistä ja toimia kannattavana ja kasvavana yrityksenä....

Katso lisätiedot

Vesikattojen kunnon arviointiin, raportointiin ja korjauksiin erikoistunut palveluyritys

Kattojen korjaukset, huollot, kuntotarkistukset ja raportoinnit.Huollot, lumienpudotukset, jäidenpoistot ja puhdistukset.Lisäksi pienehköt peltityöt, kulkusillat, tikkaat, lumiesteet, vesikourut, rännit jne.....

Katso lisätiedot

Terveystuotteiden jakelija sairaaloille

Yhtiö toimii kansainvälisten äitiystuotteiden jakelijana sairaaloille Benelux-maiden alueella. Yhtiöllä yli 10 vuoden toimintahistoria....

Katso lisätiedot