Halutaan myydä
Hierontaa jo 32v Tampereella

Kohdenumero FK54941
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Terveydenhoito, sosiaaliala
Sijainti Pirkanmaa
Nyt tarjolla harvinainen tilaisuus ostaa 32-vuotta toiminnassa ollut hieronta alan yritys (kommandiittiyhtiö) Tampereella, Hoitola, joka on toiminut samassa paikassa koko toiminta-aikansa. Hoitoina on toteutettu hierontaa, jäsenkorjausta, vyöhyketerapiaa, shiatsu akupainantaa ja akupunktiota.
Yritys myydään eläkkeelle siirtymisen vuoksi. Liiketoimintakauppa, myydään velaton yritys, hyvä maine sekä kalusto.
Firma toimii vuokra huoneistossa* (38 m2). Kaksi huonetta, odotustila, keittiötila, WC. Tilat kalustettuna. Varusteina mm. sähköinen hierontapöytä, hartiahierontateline ja matkahierontapöytä.
Tiloissa mahdollisuus työskennellä 1-2 henkilöä saman aikaisesti. Liikehuoneisto katutasossa ja sopii myös liikuntarajoitteisille. Eteisestä mahdollisuus jakaa tilat kahteen erilliseen työtilaan. Liiketilat päättyvän kadun varrella, jossa riittävästi kiekkopaikkoja (2-4t) parkkeeraukseen.
Myydään tarjouksen perusteella.

*Taloyhtiön kanssa on jo alustavasti neuvoteltu liiketilan käytön osalta vuokran maksun alkaminen vasta normaalitilaan palautumisen jälkeen.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Rakennussuunnittelun ja valvonnan hyvämaineinen asiantuntijayritys

Rakennus- ja rakennesuunnittelua ja valvontaa, rakennuttamista ja sopimusvalvontaa, vastaavan mestarin palvelut, kuntotarkastukset ja -tutkimukset sekä haitta-ainetutkimukset....

Katso lisätiedot

Loistavalla paikalla Akaan Viialan keskustaliiketila 508,5 m2, toiminut ravintolana.

Kiinteistö Oy Viialan Torikulma Oy, osakkeet 9-4298, oikeuttavat 508,5 m2 toimitilan hallintaan....

Katso lisätiedot

Valtakunnallinen lattia- ja seinäpintojen myynti- ja asennusliike

Yli 40 vuotta toiminut yritys on erikoistunut lattian päällystykseen ja seinien verhoiluun. Yrityksen toimialueena on koko Suomi. Yritys on tunnettu hyvästä laadusta ja luotettavuudesta. Yrityksen liikevaihto muodostuu pääosin lattioiden ja seinien asennus- ja kunnostustöistä. Yrityksen asiakkaina ovatkin pääasiassa rakennusliikkeet, mutta myös kotitaloudet, kaupungit ja kunnat.Yritys työllistää 10 henkilöä aina työnjohdosta asentajiin. Tarpeen vaatiessa käyttää myös alihankkijoita asennustehtävissä. Työnte...

Katso lisätiedot

Menestyvä kuljetusliike eteläisessä Suomessa

Yritys on pitkään toiminut perheyritys, joka on vuosien mittaan kasvanut nykyiseen kokoonsa. Markkinat antavat mahdollisuuden edelleen kasvattaa volyymia kannattavasti. Toiminnan tukena on ammattitaitoinen ja sitoutunut henkilöstö sekä erinomaiset asiakassuhteet. Yrityksellä on useita merkittäviä ja monipuolisia asiakkaita. Toiminta on keskittynyt eteläiseen Suomeen, jossa yrityksellä on useita toimipaikkoja. Kaikki yrityksen toimitilat ovat vuokratiloja ja ne soveltuvat nykyiseen toimintaan hyvin. Ajoneuvo...

Katso lisätiedot