Halutaan myydä
Fysikaalinen hoitolaitos etsii liiketoiminnalle jatkajaa

Kohdenumero FK59152
Hintapyyntö 55 000
Liikevaihto 150000
Toimiala Terveydenhoito, sosiaaliala
Sijainti Varsinais-Suomi
Henkilöluku 5
Pienellä paikkakunnalla Varsinais-Suomessa toimiva asemansa vakiinnuttanut fysikaalinen hoitolaitos etsii liiketoiminnalleen jatkajaa. Yritys toimii hyvällä paikalla omissa noin 130 neliön tiloissa, jotka soveltuvat hyvin liiketoiminnan käyttötarpeeseen sellaisenaan. Tilat myydään erikseen 120.000 euron hintaan.

Lähes 40 vuotta toiminut yritys on alueellaan tunnettu hyvämaineinen palveluntarjoaja, jonka asiakkaista noin puolet ovat yksityishenkilöitä ja loput yrityksiä sekä organisaatioita (ml. myös KELA ja sairaalat sekä vanhusten hoitolaitokset).

Palveluvalikoima on kattava käsittäen mm. hieronnat, fysioterapian sekä erilaiset fysikaaliset hoidot. Lisäksi tarjotaan liikunnallista kuntoutusta ja kuntotestausta sekä vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta KELA:n asiakkaille (sopimus vuoteen 2022 mutta jatkunut jo vuosikymmeniä).

Vuosittaiset asiakaskäyntien määrät ovat viime vuosina vaihdelleet 2500 – 4000 asiakaskäynnin välillä.

Liiketoiminta soveltuu hyvin alan osaavalle kokeneelle tai kokemattomammallekin henkilölle mutta myös toiminnan laajentamista suunnittelevalle yritykselle. Nykyiset omistajat ja ammattitaitoinen henkilökunta auttavat uutta omistajaa alkuvaiheessa tarpeen mukaan. Tarvittaessa vanhat omistajat voivat olla osa-aikaisesti mukana toiminnassa jopa pari vuotta, vaikkakin eläkeikä jo painaakin päälle.

Kysy siis rohkeasti tästä mahdollisuudesta lisää!


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

ICT-alan konsultoiva ohjelmistokehitysyhtiö

ICT-alan huippuasiantuntijoiden luottamukselliset ohjelmistokehitysprojektit asiakasyrityksille joustavasti....

Katso lisätiedot

Huippuosaamista ja -asiakkuuksia korjausrakentamiseen!

Myynnissä korjausrakentamisen huippuasiantuntijaorganisaatio asiakkaineen ja kalustoineen Uudellamaalla. Mahdollisuus kasvattaa omaa liiketoimintaa ostamalla valmis paketti tilauskantoineen. Yrittäjä itse jää mielellään töihin ja mahdollisesti osakkaaksi ostajayhtiöön. ...

Katso lisätiedot

Huipputuottava energiaratkaisujen myyntiin ja toteutukseen keskittyvän yrityksen liiketoiminta

Myydään Länsi-Suomessa toimivan todella hyvätuottoisen energiaratkaisujen myyntiin ja asennuksiin keskittyvän menestyksekkään yrityksen liiketoiminta tarjousten perusteella. Talotekniikka-alan yritys myy ja toteuttaa energiaratkaisuprojektit yksityishenkilöille, yrityksille ja taloyhtiöille eri toteutustavoilla niin lämmitykseen kuin viilennykseen liittyen. Yritys hyödyntää asentamissaan energiaratkaisuissaan yleisimpiä tunnettuja ja haluttuja ekologisia energiaratkaisuja. Yritys myös huoltaa laaja- alaise...

Katso lisätiedot

Menestyvä autokorjaamo ja -pesula Pohjanmaalla

Jo vakiintunut autokorjaamo ja -pesula on perustettu 2014. Pienimuotoinen rengashotelli toimii myös samoissa tiloissa - tätä osaa voisi laajentaa. Yrittäjä ei ole itse työskennellyt yhtiössä vaan pelkästään nostanut osinkoa. Tämä antaa tulevalle yrittäjälle oivan mahdollisuuden nostaa itsellensä sekä palkkaa että osinkotuottoa. Korjaamopalveluista tulee noin 40 % liikevaihdosta, rengashotellista 10 % ja loput, noin puolet, pesulasta....

Katso lisätiedot