Halutaan myydä
Menestyvän ja pitkän historian omaavan nykyaikaisen tilitoimiston liiketoiminta

Kohdenumero FK66596
Hintapyyntö 315 000
Liikevaihto 350 000
Toimiala Tili-, laki-, konsultointitoimistot
Sijainti Uusimaa
Henkilöluku 3
Tilitoimisto palvelee eri kokoisia yrityksiä monipuolisesti ja joustavasti.

Asiakkaat tulevat pääsääntöisesti Uudenmaan alueelta, mutta varsinkin sähköisen taloushallinnon valinneita asiakkaita pystytään palvelemaan helposti koko maan laajuisesti.

Asiakaskunnan vaihtuvuus on ollut hyvin pientä kautta liiketoiminnan toimintahistorian ja toimiston ammattilaiset tuntevat yritysasiakkaidensa tilanteet hyvin jo entuudestaan.

Asiakasyritysten taloushallinto on kokeneissa ja osaavissa käsissä. Toimistossa työskentelee omistajan lisäksi kaksi ammattitaitoista kirjanpitäjää, jotka molemmat hoitavat itsenäisesti omat asiakkaansa. Omistaja tekee myös yhtiössä tilitoimistotyötä ja hänellä on vastuullaan omat asiakkaat.

Tilitoimistolla on käytössään toimivat ja kilpailukykyiset ohjelmistot.

Tarjottuun palveluun kuuluvat yritysten kirjanpidot ja tilinpäätökset sekä raportit sovituin
väliajoin tilikauden aikana. Asiakkaille voidaan tarjota myös palkanlaskennan, arvonlisäverotuksen ja muiden veroasioiden palveluita.

Liiketoimintaa on kehitetty maltillisesti tarkoituksena pysyä pienenä kilpailukykyisenä ja asiakasystävällisenä toimistona, jossa omistaja tekee myös itse tilitoimistotöitä.

Liiketoiminnan hintapyyntöön sisältyvä toimitila on vakiinnuttanut paikkansa asiakkaiden ja työntekijöiden viihtyisänä tilitoimistoympäristönä. Toimitila mahdollistaa myös liiketoiminnan kasvattamisen.



Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Nuohousalan yritys hyvällä asiakaskunnalla ja loistavalla logolla!

Nuohousalan yrityksen liiketoiminta  jolla hyvä asiakasrekisteri ja maine, sekä mainio toiminimi!Liiketoiminta sisältää kaiken toimintaan tarvittavan työvälineistön sekä vuosimallin 2019 pakettiauton (ajettu 69 000 km). Tästä alalla jo toimivalle hyvä lisäansainta mahdollisuus tai alalle tulossa olevalle valmis paketti aloittaa hommat yrittäjänä.Myyjä sitoutuu kilpailukieltoon. ...

Katso lisätiedot

Tunnettu Kauppapuutarha Hagelberg Oy, Kirkkonummi

Yrityksellä on pitkä vuosien mittainen historia ja sillä on käytössään toimintaansa varten hyvin soveltuvat ja ajantasaiset tuotantotilat sekä tarvittavat koneet ja laitteet.Yritys omistaa kiinteistön, jossa on vielä runsaasti rakennusoikeutta ja siten mahdollisuus laajentaa liiketoimintaa.Yrityksellä on vakiintunut henkilöstö, jonka ammattitaito on hyvä ja sitoutuminen yritykseen erinomainen.Asiakkaat muodostuvat pääosin vähittäiskaupoista, joihin yritys toimittaa suoraan tuotteensa omalla kuljetuskalustol...

Katso lisätiedot

Yksilöllistä rakennus- ja huoltopalvelua

Rakennusalan osaajien tekemänä pienimuotoisia remontointitöitä niin sisällä, kuin ulkonakin.Maalauksia, terasseja, portaita, laitureita, piharakennusten kokoamisia ja myös puutarhatöitä....

Katso lisätiedot

Myydään huippuluokan liimapuutehdas. Erikoispilarit, -aihiot ja -hirret. Yritys on merkittävästi vientipainotteinen.

Myydään huippuluokan liimapuutehdas. Vahvasti vientipainotteinen yritys.Tarjolla perheyrityksen pyörittämä tehdas, joka on erikoistunut kotimaisen männyn ja kuusen jalostukseen. Laatu, joustavuus ja perinne yhdistyvät tässä ainutlaatuisessa liimapuutehtaassa. Olipa kyse erikoispilareista, -aihioista tai mastoista purjelaivoille, tämä tehdas vastaa monenlaisiin tarpeisiin, taaten samalla korkean laadun ja kestävät tuotantoperiaatteet....

Katso lisätiedot