Halutaan myydä
Myydään käytettyjen golfvälineiden verkkokauppa

Kohdenumero FK58876
Hintapyyntö 25 000
Liikevaihto n. 80 000€
Toimiala Urheilu- ja ulkoiluvälineet, polkupyöräliikkeet
Sijainti Koko Suomi
Käytettyjen golfvälineiden verkkokauppa etsii uutta innokasta kauppiasta. Luovumme liiketoiminnasta ajanpuutteen vuoksi.

Toiminta myydään liiketoimintasiirtona, joten ostajalle ei tule vanhan yritystoiminnan vastuita.

Myymme verkkokaupan kautta käytettyjä golfvälineitä.
Brändi on alalla tunnettu ja pidetty. Markkinointia ja brändäämistä olemme tehneet pilke silmäkulmassa ja se on toiminut hienosti. Brändi erottuu joukosta edukseen.
Hanki nyt itsellesi valmis paketti kevään tulikuumaa markkinaa varten. Viime vuoden valtavat aloittaneet massat päivittävät varusteensa aloittelijapektista seuraavalle tasolle.
Kauppaan kuuluu:
- Loistavasti toimiva ja tyylikäs verkkokauppa, joka toimii sujuvasti ja on miellyttävä käyttää (Shopify)
- Sometilit: Facebook (442 tykkääjää), Instagram (249 seuraajaa) ja TikTok(294 seuraajaa).
- Isompien mailaerien hankintakanavat.
- Meidän tuki toiminnan jatkamisen helpottamiseksi. Haluamme nähdä luomuksemme menestyvän ja huikean potentiaalin hyödyntämisen.
- Verkkokaupassa olevan hinnoittelukoneen, loistava hankintakanava käytetyille mailoille kunnon katteella.
- Mailojen puhdistukseen/kiillotukseen sopivat vermeet
- Välineiden tuotekuvaukseen hankitut kuvausvalot ja tausta.
- Rahalla ja vaivalla rakennetun brändin. Ollaan oltu oikeasti näkyvillä.
- Facebook sivun kattavuus tänä vuonna: 246 153, maksettu kattavuus 254 400 ja maksetut näyttökerrat 1,4milj.
- Instagramin kattavuus 78 849.
- Jäljellä olevan varaston, myyntiarvo ehkä 1000-2000€
- Jos uusi kauppias haluaa perustaa oman vaatebrändin, harjoitusvälinebrändin tai vaikka oman välinebrändin autamme tehdaskontaktejen kanssa.

Jos liikevaihtoa haluaa todella kasvattaa ottaa vain uudet mailat myyntiin myös. Meiltä löytyy johtavien merkkien maahantuojien yhteystiedot, jotka luovutamme tarvittaessa.

Jos on tarve varaston ulkoistamiselle, voidaan neuvotella sopimus niin, että me hoidamme edelleen lähetykset ja varastoinnin. Myös mailojen kiilotukset, puhdistukset ja tuotekuvaus tulee samassa paketissa. Varastomme sijaitsee Rajamäellä.

Lisätietoja [email protected]


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Yksi Viron suurimmista ja tunnetuimmista täyden palvelun käännöstoimistoista

Myynnissä on kaksi käännöstoimistoa, jotka työskentelevät saman toimitusjohtajan johdolla ja käyttävät samaa kääntäjien tietokantaa. Suuremman toimiston vuosiliikevaihto on 1,3 miljoonaa ja pienemmän 200 tuhatta. Liikevoitto on noin 20 % liikevaihdosta. Valikoima sisältää kaikki maailman kielisuunnat sekä kirjalliset ja suulliset käännökset....

Katso lisätiedot

Autohuoltoalan valmis kokonaisuus Ylöjärveltä!

Hiomaton timantti. Valmis konsepti, toimivilla tiloilla ja kattavilla työkaluilla ja koneilla. Osaavat työntekijät mutta firma on kiireen vuoksi hoidettu vähän vasemmalla kädellä. Aktiivisella tekemisellä tuplattavissa!...

Katso lisätiedot

Arvometallien ja arvotuotteiden kaupankäynnin verkkopohjainen palveluntarjoaja

Yhtiö myy, ostaa ja jalostaa erilaisia arvometallituotteita. Tarjonta kattaa jalometallialan laajan palvelukokonaisuuden.Liiketoimintaa harjoitetaan erilaisia palvelukonsepteja sekä digitaalisia ratkaisuja laaja-alaisesti hyödyntäen. Liiketoimintamalli on kustannustehokas, digitaaliseen konseptiin perustuva ja pitkälle automatisoitu.Asiakkaita ovat pääosin kuluttajat, mutta myös kuolinpesät sekä yritykset.Yhtiö markkinoi päämäärätietoisesti sekä juuri oikeissa markkinakanavissa ja sovelletut markkinointikäy...

Katso lisätiedot

Myydään pääkaupunkiseudulla toimivan taksiliikenteen liiketoiminta

Yritys on erikoistunut esteettömiin kuljetuksiin ja yrityksen kautta hoituvat kaikki erityisjärjestelyjä vaativat kuljetukset. Palveluun kuuluu myös erityislasten koulukuljetukset.Yhtiö on tämän vuoden alusta alkaen terävöittänyt toimintaansa keskittymällä ydinliiketoimintaansa, joka on esteettömät kuljetukset. Tällä on ollut merkittävä vaikutus yrityksen kannattavuuteen. Yhtiö työllistää yhteensä n. 20 henkilöä, joista kaksi toimistossa ja yksi kuljetuksista vastaava esimies. Kuljettajat ovat suomenkielent...

Katso lisätiedot