Halutaan myydä
Pompshop Seinäjoella + verkkokauppa

Kohdenumero FK68330
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Vaatteiden, tekstiilien myynti
Sijainti Etelä-Pohjanmaa
Henkilöluku 2
Pompshop tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden tavoitella omaa unelmaasi, sillä se on tunnettu vaatekauppa Seinäjoella, jolla on vahva brändi ja kasvupotentiaali. Yritys on modernisoinut ilmeensä, uudistanut verkkokauppansa ja tuo markkinoille ainutlaatuisia tuotteita, kuten skootteja ja tarvikkeita, joita ei muualta löydy, mikä houkuttelee asiakkaita. Sosiaalisen median seuraajamäärä (12500 seuraajaa) kasvaa jatkuvasti, ja asiakaskunta on sitoutunutta ja aktiivista, jolloin uusille yrittäjille tarjoaa loistavat mahdollisuudet liiketoiminnan laajentamiseen ja kehittämiseen. Ota yhteyttä ja tule tutustumaan!

Pompshop on tehnyt vaatekauppaa Seinäjoella jo vuodesta 2012. Pompshop on paikallisesti tunnettu ja arvostettu brändi, sen potentiaali laajentua maanlaajuisesti on valtava. Olemme luoneet vahvat suhteet yhteistyökumppaneihin ja asiakkaihimme, mikä luo erinomaiset edellytyksen liiketoiminnan kasvulle.

Viimeisen kahden vuoden aikana olemme uudistaneet ilmeemme.
Yrityksellä on uusi ja houkutteleva brändi-ilme.
Uusi graafinen ohjeisto ja kaikki tarvittava prittimateriaalit (tarrat,lahjakortit ja asiakirjapohjat) valmiina.

Seuraajia sosiaalisessa mediassa lähivuosina tullut reilusti lisää, yhteensä 12500 seuraajaa ja lisää tulee viikottain. Sometilit ovet todella aktiivisia. Asiakaskirjeen tilaajia on 150 kpl, yhteys asiakaskuntaan on siis vahva ja kasvava.

Uudistettu verkkokauppa, joka palvelee asiakkaita koko Suomessa.
Saamme paljon kehuja hyvästä palvelusta. Laadukkaat tuotteet yhdistettynä erinomaiseen palveluun tekevät asiakkaistamme tyytyväisiä.

Valikoimaan on lisätty skootit ja tarvikkeet ammattiskoottaajan Helmeri Pirisen yhteistyön kautta. Skoottiharrastajia alueella hurja määrä ja Pompshop on ainoa paikka missä tarvikkeita ja skootteja myydään.
Valikoimaan on lisätty brändejä joita ei saa muualta Suomesta, yksinoikeudella Pompshopista. Esimerkkinä yhteistyö Same Goal Clothing kanssa.

Nykyisen yrittäjän halu siirtyä kohti uusia unelmia avaa uudelle yrittäjälle mahdollisuuden viedä Pompshop uusille ulottuvuuksille!
Ota yhteyttä ja tule tutustumaan.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Astiastojen ja keittiötarvikkeiden tukku- ja vähittäismyynti

Yhtiö harjoittaa astiastojen ja keittiötarvikkeiden tukku- ja vähittäiskauppa ravitsemuspalveluille....

Katso lisätiedot

Yritys, joka tarjoaa ompeluteollisuudelle kankaiden erikoiskäsittely-, värjäys- ja viimeistelypalveluja

Yritys tarjoaa kahta erityyppistä palvelua: Pesupalvelut- entsyymipesu, kivipesu, pehmennyspesu, valkaisu (ei tavallisia pesulapalveluita).Värjäyspalvelut - vaatteiden ja tekstiilituotteiden värjääminen, erikoistehosteiden käyttö ja farkkutuotteiden sävyttäminen. Pääasiakkaat ovat Skandinavian tekstiilituotteiden valmistajia, jotka käyttävät Virossa olevia ompeluyhtiöitä. Yritys pystyy laajentamaan toimintaansa tarjoamalla palveluja myös yksityisille asiakkaille. Yhtiöllä ei ole kilpailijoita Virossa eikä S...

Katso lisätiedot

Yli 30 vuoden ajan metallinkäsittelyä ja metallituotteiden valmistusta harjoittava yritys nykyaikaisilla tuotantotiloilla ja laitteilla

Päätoimialana on erilaisten metallirakenteiden ja muiden metallituotteiden valmistus. Yrityksellä on laatumerkki (CE), eli tuotanto on sertifioitu eurooppalaisten standardien mukaisesti. Tämä laatumerkki antaa yritykselle kilpailuedun markkinoilla ja kasvattaa yrityksen liikevaihtoa viennissä. Yrityksen liikevaihto on 1,3 milj. euroa, josta myynti Virossa 0,9 milj. ja Suomessa 0,3 milj.Nykyaikaisilla laitteilla ja teknologialla yritys tarjoaa asiakkailleen erilaisia ​​metallinkäsittelyvaihtoehtoja:giljotiin...

Katso lisätiedot

Hemmottelupuoti Orkidea on tunnelmallinen kauneushoitola, joka tarjoaa laajan valikoiman kauneuden, hyvinvoinnin, hemmottelun ja hyvän mielen hoitoja, palveluja ja tuotemyyntiä

Kauneudenhoitolassa on tarjolla laajat kosmetologin palvelut, laitehoidot ja hemmotteluhieronnat. Hoidoissa pääset rentoutumaan ja nauttimaan, sillä Intialainen hoito-osaaminen on osa jokaista hoitoa. laadukkaat tuotteet ja hoitovalikoima, joka vastaa ison kaupungin palveluja. Saatavana ovat: käsi-, kynsi- ja jalkahoidot, kasvohoidot, mesoterapiahoidot, ripsien kestotaivutus, kulmien laminointi, meikit, Pormostar-syvälämpöhoito, hieronta, hemmottelupaketit, vartalon infrapunahoito sekä kauneuden hoitotuotte...

Katso lisätiedot