Halutaan myydä
Savonlinnassa sijaitseva naistenvaatteiden erikoisliike

Kohdenumero FK60463
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Vaatteiden, tekstiilien myynti
Sijainti Etelä-Savo
Erinomaisella liikepaikalla, aivan Savonlinnan pääkadun varrella katutasossa sijaitseva naistenvaatteiden erikoisliike.

Yritys toimii vuokratiloissa ja yrityksessä työskentelee tällä hetkellä yksi kokoaikainen ja yksi osa-aikainen työntekijä.

Laadukkaat tuotteet, henkilökohtainen ja asiantunteva palvelu ovat olleet avainasemassa yritystoiminnan kannalta, sillä tämä on mahdollistanut vakiintuneen ja laajan asiakaskunnan niin paikallisesta väestöstä kuin ulkopaikkakuntalaisistakin. Lähellä sijaitsevat asiakaspysäköintipaikat myös takaavat vaivattoman asioinnin liikkeessä.

Yritys myydään liiketoimintakauppana, johon kuuluu varasto, kalusteet, kassajärjestelmä sekä liikkeen puhelinnumero. Toiminnalla on hyvät mahdollisuudet myös laajenemiseen esimerkiksi toiseen kivijalkaliikkeeseen sekä kehittymiseen, sillä yrityksen liikevaihto on ollut tasaisessa nousussa.

Asusteliikkeelle haetaan yrittäjähenkistä, asiakaspalvelusta nauttivaa sekä yksilölliseen palveluun pyrkivää, iloista jatkajaa. Yritysosto auttaa yrittäjää pääsemään alkuun helposti valmiin kassavirran sekä konseptin avulla.

Lisätiedot:

Yritysvalmentaja Katja Remes, puh. 044 417 4960 / [email protected]


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Työvaatteiden valmistaja ja työvaatteiden vuokrauspalvelun tarjoaja

Yhtiö valmistaa työvaatteita suurille Viron teollisuusyrityksille ja Suomen suurimmille työvaatevalmistajille ja -myyjille. Täysi työvaatteiden vuokrauspalvelu on tarjolla Viron suurille valmistusyrityksille.Vaatteiden vuokrauspalvelu sisältää kokonaisvaltaisen pesu-, huolto ja toimitusprosessin ja palvelu kattaa tekstiilien koko elinkaaren hankinnasta  loppuhävittämiseen asti.Yrityksen yleinen tila on hyvä: 1. Yrityksellä on laaja materiaali- ja valmiiden tuotteiden varasto. 2. Riittävät taloudelliset resu...

Katso lisätiedot

Tunnetun, menestyvän brändin maahantuonti ja myyntiyritys

Loistava mahdollisuus brändipohjaista liiketoimintaa hakevalle ostajalle. Tarjolla oman alansa ykkönen, joka kuitenkin vasta menestyksensä alkumetreillä.   Yritys on rakentanut omalla alallaan tunnetun brändin, joka tunnetaan korkeasta laadusta, innovatiivisista tuotteistaan ja ensiluokkaisesta palvelutasosta. Liiketoiminta on selkeässä kasvussa mutta valitettavasti omistajien terveydentilanne pakottaa nyt luopumaan tästä lupaavasta tulevaisuuden kasvuliiketoiminnasta aivan liian aikaisin. Yritys on pitkäjä...

Katso lisätiedot

Korkealaatuisten naistenvaatteiden suunnittelu ja valmistus

Korkealaatuisia naistenvaatteita suunnitteleva ja valmistava yritys. Yhtiöllä on kaksi tunnettua EU-rekisteröityä tuotemerkkiä. Kaksi kertaa vuodessa uudistuvat mallistot koostuvat tyylikkäistä ja laadukkaista käyttövaatteista arkeen ja juhlaan. Vaatteita myydään pääasiassa Suomessa, Virossa ja Ruotsissa.Massatuotanto valmistetaan vaatetusteollisuudessa alihankinnan muodossa. Lisäksi yrityksellä on myös muuta vaatealan maahantuontia.Yrityksen perusideana on valmistaa vaatteita, jotka istuvat hyvin, ovat yks...

Katso lisätiedot

Pellettien polttokattiloiden suunnittelu ja valmistus

Yritys suunnittelee, valmistaa ja myy 5KW-30KW pellettiuuneja. Yrityksen tuotanto tapahtuu Bulgariassa....

Katso lisätiedot