Halutaan myydä
Savonlinnassa sijaitseva naistenvaatteiden erikoisliike

Kohdenumero FK60463
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Vaatteiden, tekstiilien myynti
Sijainti Etelä-Savo
Erinomaisella liikepaikalla, aivan Savonlinnan pääkadun varrella katutasossa sijaitseva naistenvaatteiden erikoisliike.

Yritys toimii vuokratiloissa ja yrityksessä työskentelee tällä hetkellä yksi kokoaikainen ja yksi osa-aikainen työntekijä.

Laadukkaat tuotteet, henkilökohtainen ja asiantunteva palvelu ovat olleet avainasemassa yritystoiminnan kannalta, sillä tämä on mahdollistanut vakiintuneen ja laajan asiakaskunnan niin paikallisesta väestöstä kuin ulkopaikkakuntalaisistakin. Lähellä sijaitsevat asiakaspysäköintipaikat myös takaavat vaivattoman asioinnin liikkeessä.

Yritys myydään liiketoimintakauppana, johon kuuluu varasto, kalusteet, kassajärjestelmä sekä liikkeen puhelinnumero. Toiminnalla on hyvät mahdollisuudet myös laajenemiseen esimerkiksi toiseen kivijalkaliikkeeseen sekä kehittymiseen, sillä yrityksen liikevaihto on ollut tasaisessa nousussa.

Asusteliikkeelle haetaan yrittäjähenkistä, asiakaspalvelusta nauttivaa sekä yksilölliseen palveluun pyrkivää, iloista jatkajaa. Yritysosto auttaa yrittäjää pääsemään alkuun helposti valmiin kassavirran sekä konseptin avulla.

Lisätiedot:

Yritysvalmentaja Katja Remes, puh. 044 417 4960 / [email protected]


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Huipputuottava energiaratkaisujen myyntiin ja toteutukseen keskittyvän yrityksen liiketoiminta

Myydään Länsi-Suomessa toimivan todella hyvätuottoisen energiaratkaisujen myyntiin ja asennuksiin keskittyvän menestyksekkään yrityksen liiketoiminta tarjousten perusteella. Talotekniikka-alan yritys myy ja toteuttaa energiaratkaisuprojektit yksityishenkilöille, yrityksille ja taloyhtiöille eri toteutustavoilla niin lämmitykseen kuin viilennykseen liittyen. Yritys hyödyntää asentamissaan energiaratkaisuissaan yleisimpiä tunnettuja ja haluttuja ekologisia energiaratkaisuja. Yritys myös huoltaa laaja- alaise...

Katso lisätiedot

Freelance-kääntäjäverkosto joka tarjoaa käännöstöitä, oikolukua, tekstien laaduntarkastusta

Freelance-kääntäjäverkosto, jolla on kymmenkunta vakituista palveluntuottajaa ja 125 hyväksi tunnettua, tarvittaessa käytettävää palveluntuottajaa eri kielipareille.Yhtiöllä ei ole erillisiä projektipäälliköitä, vaan osa vakituisista freelancereista toimivat omien töidensä ohessa omien projektiensa hoitajina sekä vastuuasiakkaidensa hoitajina.Asiakkaita ovat sekä toiset käännöstoimistot että suorat yritysasiakkaat, yht. n. 250 asiakasta tietokannassa).Yhtiö toimii täysin internetin välityksellä. Mitään toim...

Katso lisätiedot

Pääkaupunkiseudulla ja Itä-Uudellamaalla pitkään toimineen ja menestyksekkään rakennuskonevuokraamon koko osakekanta. Ostajan niin halutessa, pääomistajat ovat valmiita jatkamaan omistajina pienellä osuudella.

Yhtiöllä on yli 20 vuoden kokemus rakennuskoneitten vuokraamisesta. Yhtiöllä on kattava määrä rakennuskoneita, joita tarvitaan rakennusprojekteissa. Yhtiö on paikallisesti erittäin tunnettu ja luotettava toimija. Yhtiö uudistaa jatkuvasti omaa kalustoaan. Oman kattavan valikoiman lisäksi yhtiö vuokraa useiden yhteistyökumppaneiden tuotteita ja palveluita Keski- ja Itä-Uudellamaalla sekä Pääkaupunkiseudulla. Yhtiöllä on toimintaansa varten vuokrattuna riittävät toimitilat pääkaupunkiseudun läheisyydessä. Hen...

Katso lisätiedot

Viherrakennusyritys, joka suunnittelee sekä rakentaa pihoja pääkaupunkiseudulla

Yhtiö on viherrakentamisen ammattilainen, joka suunnittelee sekä rakentaa piha-alueita pääkaupunkiseudulla. Palvelutarjontaan kuuluvat myös pihojen hoitotyöt.Asiakkaat ovat pääosin pääkaupunkiseudulla toimivia isompia rakennusliikkeitä. Asiakkaina on myös kaupunkien ja kuntien viheryksiköitä. Toimivat ja luottamukselliset suhteet asiakkaisiin sekä muihin yhteistyökumppaneihin ovat olleet tärkeä tekijä yhtiön menestystarinassa.Yhtiöllä on pitkä historia alan hyvämaineisena ja luotettavana toimijana, jota ei ...

Katso lisätiedot