Halutaan myydä
Omien tuotesuojattujen Design -kaappien myyjä ja kehittäjä etsii uutta omistajaa liiketoiminnalle

Kohdenumero FK63019
Hintapyyntö 75 000
Liikevaihto 100 000
Toimiala Vähittäis- ja tukkukaupat, maahantuojat, edustukset
Sijainti
Henkilöluku 1
Omat kansainvälisesti palkitut hyväkatteiset Design -tuotteet odottavat valmiina uutta omistajaa, joka aktiivisella ja osaavalla myyntityöllä kykenisi kasvattamaan nykyisen liiketoiminnan seuraavalle tasolle. Nykyinen yksinyrittäjä on itse suunnitteluun keskittyvä toimija, joten itse myynti ja markkinointipuoli on jäänyt taka-alalle ja tämä on syynä liiketoiminnan nykyiseen potentiaaliin nähden liian pieneen myyntivolyymiin.
Tuotevalikoimissa on useita erilaisia modulaarisia design tuotteita, lähinnä erilaisia sammutin- ja avainkaappeja, palosuojakaappeja, paloturvakaappeja, yms. Kaikissa tuotteissa yhdistyvät valmistusystävällisyys, korkea laatu, käytännöllisyys ja toiminnallisuus sekä tyylikäs ulkonäkö.
Suoranaista kilpailijaa ei näille tuotteille ole.

Kaappien valmistus on ulkoistettu eli yritys sopi hyvin myös ohutlevytuotteiden valmistukseen ja myyntiin erikoistuneille toimijoille.

Yrityksellä on oma verkkokauppa, josta tuotteita voi ostaa. Lähivuosina tuotteiden myyntiin ja markkinointiin ei ole kuitenkaan pahemmin panostettu. Tuotteet sopivat erityisen hyvin vientituotteiksi ja jo nyt niiden kysyntä on maailmanlaajuista.

Nyt haussa uusi myynnin ja markkinoinnin osaava omistaja. Vanha yrittäjä jää tarvittaessa auttamaan uutta omistajaa eteenpäin.
Yritys ei ole paikkaan sidottu eli ostaja voi olla mistä päin tahansa.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Infrarakenteiden huolto- ja korjauspalvelut

Yritys tekee mm. väylähoitoa, ympäristönhoitoa, liikennejärjestelyjä, asfalttipaikkauksia. Sijainti sisäisessä Suomessa kasvukeskuksen talousalueella. Yritys tekee 1,2 miljoonan euron liikevaihdolla käyttökatetta noin 220 000 euroa. Yrityksellä suuria asiakkaita, joiden mukana kasvu uusille markkina-alueille on mahdollista. ...

Katso lisätiedot

Loistavalla paikalla Vammalan keskustassa 548 m2 liiketila katutasossa, esim ravintolaksi

Rakennus on rakennettu 1985, se on tältä osalta yksikerroksinen liiketalo ja sijaitsee omalla tontilla Vammalan keskustassa. Huoneistossa on aiemmin toiminut monipuolinen iltaravintola ja baari, tiloissa on hieno esiintymislava ja -kalustus (valaistus, äänentoisto). Kiinteistökaupan yhteydessä on mahdollisuus saada veloituksetta muutakin ravintolatoimeen liittyvää kalustusta. Aloittavaa ravintolayrittäjää autetaan mahdollisuuksien mukaan tarvittaessa, kohtuullisessa määrin (n. 20 tuntia) esim. toimittaja- j...

Katso lisätiedot

Prosessiteollisuuden konevalmistaja Italiasta

Pitkään toiminut monimutkaisten mekaanisen käsittelyn, automaation, kaasu- ja öljypumpujen osaaja ja valmistaja. Autoteollisuus on yksi tärkeä asiakasryhmä.Vahvuudet:- Korkea laatutaso- Monimutkaisten prosessointiratkaisujen korkeatasoinen tekninen osaaminen.- Pitkät suhteet asiakkaisiin (nyt 10 % suoraa vientiä, mutta lisäksi paljon epäsuoraa vientiä)...

Katso lisätiedot

Yritys myy omia patentoituja metallituotteita kasvavaan markkinatarpeeseen

Yritys myy omia talotekniikkatuotteita rakennus-, LVIS- ja sähköteollisuuden tarpeisiin. Yritys on saanut hyvän tunnettavuuden ammattilaisten keskuudessa tuotteidensa ja toimitusvarmuuden ansiosta. Tuotteet ovat ohutlevy-/metallituotteita, helppokäyttöisiä ja asentajien suosimia.Markkinoiden koko on kasvava linjasaneerauksien, putki- ja sähköremonttien sekä energiasaneerauksien mukaisesti. Asiakkaita yrityksellä on laaja-alaisesti ympäri Suomea. Pääasialliset asiakkaat ovat suuret ja pienet urakointialan yr...

Katso lisätiedot