Halutaan myydä
Pienimuotoinen pyöräilytarvikkeiden verkkokauppaliiketoiminta varastoineen

Kohdenumero FK54363
Hintapyyntö 4 500
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Etelä-Suomi
*LIIKETOIMINTA MYYNNISSÄ*

Hinta 4 500€ alv. 0% tai liiketoimintakauppana 5 500€ ja toiveissa nopeat kaupat. Loppuvarasto pakattu valmiiksi kuljetusta varten. Kuljetus neuvoteltavissa, mikäli välimatka on inhimillinen (esim. Turku, Tampere ja pk-seutu).

Olemme nyt vuoden mittaisen tauon jälkeen päättäneet luopua kouluprojektina alkaneen PYORATARVIKE.COMin yritystoiminnasta ajan ja mielenkiinnon loppumisen vuoksi. Näin ollen myynnissä on valmis verkkokauppapaketti sisältäen loistavat domainit (www.pyoratarvike.com/-.fi/-.net), nettihotellin, Facebook-tilin, MyCashflow-alustalla olevan verkkokaupan (tuotteet valmiina syötettyinä) ja yrityksen loppuvaraston. Koko paketin ostamalla säästyt paljon aikaa ja rahaa vievältä perustamisvaiheelta.

Sopii loistavasti esimerkiksi aktiivipyöräilijälle oman harrastuksen/kilpailemisen rahoittamiseen tai kivijalkaliikkeelle, joka ei vielä ole siirtynyt nettimaailmaan.

Varasto koostuu pääsääntöisesti itse maahantuodusta tavarasta, joten kate on näitä myydessä erinomainen. Näiden myyminen myös b2b-puolella on järkevää ja mahdollista. Varaston verollinen jälleenmyyntihinta on noin 12 000 euroa. Maahantuontisuhteet olemassa edelleen.

Toimintaa on pyöritetty avoimena yhtiönä, joten itse yritystä ei myydä. Tarvitset siis yrityksen tai toiminimen, jonka nimiin kaikki siirretään siinä kohtaa kun raha vaihtaa omistajaa.

Tavarat sijaitsevat tällä hetkellä fyysisesti Varsinais-Suomessa.

Yhteydenotot:

Harold: [email protected], puhelimitse 040 132 7776 tai https://www.linkedin.com/in/haroldhakkinen/

Joonas: [email protected] tai puhelimitse 040 576 5855


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Menestyvä yritys, jonka päätoimiala on kevytmetallirakenteiden projektikohtainen tuotanto ja asennus

Metallikaitoja, portaita, porraskaiteita, metalliaitoja yms. valmistuksessa yritys tarjoaa asiakkailleen ammattitaitoisen konsultointipalvelun, oikean kokonaisen projektiratkaisun sekä tarvittaessa kuljetuksen ja asennuksen. Pääasiakkaita ovat rakennusyritykset sekä jälleenrakennusyritykset, joille yritys teettää metallitöitä alihankintana. Yli 20 toimintavuoden aikana on Viron markkinoiden lisäksi tehty yksityisiä tilauksia ja välitetty valmiita tuotteita Slovakiassa, Saksassa, Norjassa, Turkissa, Ruotsis...

Katso lisätiedot

Myynnissä Keski-Suomen Koneistamo Oy

Keski-Suomen Koneistamo Oy on vuonna 1987 perustettu lastuavaan työstöön erikoistunut vahvan osaamisen konepaja.Toimialana ovat teollisuuden ja kunnossapidon metallialihankintatyöt, dynaamiset tasapainotukset, termiset pinnoitukset ja kuljetuskaluston moottorikoneistukset. Yritys tekee autopuolen moottorikoneistuksia, raskaan kaluston koneistuksia sekä moottoripyörien koneistuksia.Yritys on erikoistunut tasapainotuksiin ja tekee kardaanien, nivelakseleiden, kampiakseleiden sekä erilaisten puhaltimien tasapa...

Katso lisätiedot

Vähittäiskauppayritys, joka myy tunnetun vaatebrändin vaatteita kansainvälisellä franchising-sopimuksella.

Yrityksellä on 4 myymälää suurissa kauppakeskuksissa Virossa ja Latviassa.Franchising -malli on ainutlaatuinen. Franchising -saajan ei tarvitse ostaa tuotteita ennen myyntiä, hänen ei tarvitse valita tuotteita, ei tarvitse hinnoitella tuotteita. Kansainvälinen franchising -antaja järjestää tuotteiden oston, toimituksen, hinnoittelun, alennukset jne. Operaattori maksaa tuotteet viikoittain edellisellä viikolla tosiasiallisesti myytyjen tuotteiden mukaan (myymättömiä tuotteita ei tarvitse ostaa pois, ne palau...

Katso lisätiedot

Suunnittelupainotteinen järjestelmätoimittaja

Yritys tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia ympäristöystävällisiä ja energiatehokkaita järjestelmäratkaisuja mukaan lukien suunnittelun, järjestelmätoimitukset kuin myös huollon. Toimitukset tapahtuvat pääosin avaimet käteen periaatteella.Huoltotoiminnassa varmistetaan käytössä olevien järjestelmien sekä laitteiden toimivuus ja turvallisuus. Modernisointiliiketoiminnassa tarjotaan ratkaisuja elinkaarensa loppupäässä oleville järjestelmille niin osapäivityksiä kuin täysmodernisointiratkaisuja....

Katso lisätiedot