Halutaan myydä
fillaristi.fi -blogi

Kohdenumero FK66797
Hintapyyntö 300
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Koko Suomi
Myydään fillaristi.fi -blogi

Etsitkö intohimoista pyöräilyyn liittyvää verkkosivustoa? Nyt sinulla on mahdollisuus hankkia fillaristi.fi, monipuolinen ja vakiintunut blogi, joka on omistettu pyöräilyn maailmaan.

Miksi fillaristi.fi:

-Monipuolinen sisältö: fillaristi.fi tarjoaa laajan kirjon sisältöä pyörän huollosta, muotiin, varusteisiin, matkailuun sekä vinkkeihin ja oppaisiin.
-Historia: Perustettu keväällä 2014, sivusto on ollut alusta asti osa pyöräilyyhteisöä ja rakentanut vahvan seuraajakunnan.
-Affiliate-yhteistyö: Sivusto generoi tuloja affiliate-markkinoinnilla, tarjoten mahdollisuuksia lisätuloihin uudelle omistajalle.
-Linkkien ja sisällön myynti: Voit myydä linkkejä ja mainospaikkoja muille pyöräilyaiheisille sivustoille.
-Kattava sisältö: Blogi sisältää yli 90 artikkelia ja pääsee näin nappaamaan kattavasti orgaanista liikennettä.


Myyntitiedot:

Hinta: 300e, mutta hinta on neuvoteltavissa. Tee tarjous!


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Euroopassa ja muuallakin tunnettu laadukkaiden puutarhamökkien valmistaja

Yhtiö on vakaa, toimialansa keskitasoa paremmalla kannattavuudella toimiva puutarhamökkien valmistaja. Yhtiö kehittää, valmistaa ja markkinoi tuotteita omalla tavaramerkillä. Yhtiö valmistaa 28 mm, 40 mm ja 70 mm jyrsinpalkeista puutarhamökkejä, saunoja ja kylpytynnyreitä, Yritys on viime vuosina sijoittanut valmistustehon parantamiseen ja siirtynyt uusille markkinoille (Kanada). Valmistusprosessit on järjestetty lähinnä yhdessä vuorossa. Joissakin työvaiheissa toimitaan huippukausina 1,5 vuorossa. Työvoi...

Katso lisätiedot

Menestyvä ammattipuutarhatarvikkeiden maahantuonti- ja myyntiyritys etsii uutta omistajaa

Myytävänä pitkään toiminut laadukkaiden ammattipuutarhatarvikkeiden maahantuontiin ja myyntiin keskittynyt yritys. Yrityksen pitkän historian johdosta asiakaskunta on laaja ja yritys onkin omassa asiakassegmentissään varsin tunnettu toimija koko Suomen alueella.Yrityksellä on hyvät päämiehet ja tätä kautta laaja, kattava ja laadukas tuotevalikoima oman erikoisalansa tuotteita. Myynti perustuu projektimyyntiin, kivijalkamyymälään sekä verkkokauppamyyntiin. Nämä tukevat hyvin toisiaan ja takaavat parhaan asia...

Katso lisätiedot

Kannattava metallirakenteiden valmistaja, jolla omat tuoteet ja omat toimitilat.

Kannattava metallirakenteiden valmistaja, jolla omat tuoteet ja omat toimitilat....

Katso lisätiedot

Teollisuus- ja työmaaturvallisuuden ohjelmistoliiketoiminta myynnissä

Suomalainen turvallisuuteen keskittynyt ohjelmistotalo, jonka juuret ovat vahvasti rakennusalalla ja teollisuudessa, on myymässä teollisuus- ja työmaaturvallisuuteen rakennettua ohjelmistoa sopivalle ostajalle. Ohjelmisto sopii parhaiten ostajataholle, jolla on omat ohjelmointiresurssit sekä riittävästi myyntivoimaa myynnin kasvattamiseksi.Kassavirta perustuu sekä SaaS-malliin että käyttöönotto- ja laitemaksuihin tai -vuokriin. Lisäksi asiakaskohtaiset räätälöinnit tuovat lisää kassavirtaa epäsäännöllisen s...

Katso lisätiedot