Halutaan myydä
Myydään naisten vaate verkkokauppa emilyfashion.fi varaston hinnalla

Kohdenumero FK63119
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Koko Suomi
Henkilöluku 1
Myydään naisten vaate verkkokauppa (osakeyhtiö). Varaston arvo (vaatteita) n. 1800 € + pakkaus materiaali. Vaatteiden myynti hinta n. 3 500 - 4 000 €.

Tuotteet tilataan Puolasta, jotka valmistettu Puolassa, Italiassa, Turkissa (voin suositella tavarantoimittajat) ja tavaratnoiminttajat kanssa ei oli ongelmat.

Yrityksellä on pankkitili Säästöpankissa ja on kirjanpitaja kanssa sopimus.

Yrityksellä on laina (Säästöpanki), tällä hetkellä n. 9 000e, Finvera takkaus. Jos kiinnostaa yrityksen ostaminen, sinun täytyy maksaa koko laina, että pääsette jatkamaan yrityksen kanssa puhtaalta pöydältä.

Kauppaan kuuluu verkkokauppa - webnodilla Premium paketti (voimassa 14.12.2023 asti), domain (voimassa 24.06.2023 asti, voi uudistaa), valmis Logo, Facebook sivu (184 seuraajaa ja 160 tykkäystä) , Instagram tili (365 seuraajaa), asiakkaan tiedot (n. 150 asiakkaat), tavaran toimittajan tiedot.

www.emilyfashion.fi


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Asiakkaidensa keskuudessa tunnettu ja luotettu kuljetusliike Pohjois-Pohjanmaalla

Pohjois-Pohjanmaalla toimiva asiakkaidensa keskuudessa tunnettu ja luotettu lämpötilasäädeltyjen elintarvikkeiden ja kappaletavaran kuljetusliike, jolla useita merkittäviä asiakkaita.Yrityksellä on ajanmukainen kalusto sekä osaava ja sitoutunut henkilöstö. Yritys tuottaa asiakkailleen pääasiassa sopimuspohjaisia palveluja ja on saavuttanut hyvän aseman asiakkaittensa silmissä.Sopimukset ovat monipuolisia ja pitkäaikaisia.Pitkä ja menestyksekäs historia antaa yritykselle uskottavuutta ja kilpailuetua nykyise...

Katso lisätiedot

Pitkään toiminut seurusteluravintola myynnissä loistosijainnilla!

Loistosijainnilla pitkään toimineen seurusteluravintolan liiketoiminta myynnissä Turussa. Ravintola on tunnettu hyvästä olutvalikoimasta ja viihtyisästä ilmapiiristä. Liiketoimintaa on pyöritetty lähinnä ammattitaitoisen palkatun henkilöstön avulla eli kohde sopii sekä uudelle aloittavalle yrittäjälle sekä jo pidempään toimineelle kasvuhakuiselle yritykselle. ...

Katso lisätiedot

Loistavalla paikalla Akaan Viialan keskustaliiketila 508,5 m2, toiminut ravintolana.

Kiinteistö Oy Viialan Torikulma Oy, osakkeet 9-4298, oikeuttavat 508,5 m2 toimitilan hallintaan....

Katso lisätiedot

Hanki kannattava hyvinvointi- ja liikuntastudio ja jatka menestystarinaa!

Tarjolla on jo nyt erittäin kannattava liiketoiminta, jossa on hyvät mahdollisuudet vauhdikkaaseenkin kasvuun.Yhtiö on erikoistunut tarjoamaan palveluita, jotka tukevat kuntoutumista, treenaamista, rasvanpolttoa, selluliitin poistoa ja palautumista modernissa ja inspiroivassa ympäristössä. Kyseessä on tehokas ja terveyttä edistävä patentoitu HYPOXI- menetelmä. Menetelmässä yhdistyy kevyt liikunta, ilmanpaine ja lisänä rasvanpolttoa tukeva ruokavalio. Menetelmä on maailmanlaajuisesti tunnustettu ja todistet...

Katso lisätiedot