Halutaan myydä
Myydään naisten vaate verkkokauppa emilyfashion.fi varaston hinnalla

Kohdenumero FK63119
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Koko Suomi
Henkilöluku 1
Myydään naisten vaate verkkokauppa (osakeyhtiö). Varaston arvo (vaatteita) n. 1800 € + pakkaus materiaali. Vaatteiden myynti hinta n. 3 500 - 4 000 €.

Tuotteet tilataan Puolasta, jotka valmistettu Puolassa, Italiassa, Turkissa (voin suositella tavarantoimittajat) ja tavaratnoiminttajat kanssa ei oli ongelmat.

Yrityksellä on pankkitili Säästöpankissa ja on kirjanpitaja kanssa sopimus.

Yrityksellä on laina (Säästöpanki), tällä hetkellä n. 9 000e, Finvera takkaus. Jos kiinnostaa yrityksen ostaminen, sinun täytyy maksaa koko laina, että pääsette jatkamaan yrityksen kanssa puhtaalta pöydältä.

Kauppaan kuuluu verkkokauppa - webnodilla Premium paketti (voimassa 14.12.2023 asti), domain (voimassa 24.06.2023 asti, voi uudistaa), valmis Logo, Facebook sivu (184 seuraajaa ja 160 tykkäystä) , Instagram tili (365 seuraajaa), asiakkaan tiedot (n. 150 asiakkaat), tavaran toimittajan tiedot.

www.emilyfashion.fi


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Myynnissä viihtyisä kehittyvä seurusteluravintola Turun keskustassa

Turun keskustassa erittäin hyvällä sijainnilla olevan viihtyisän seurusteluravintolan liiketoiminta etsii uutta aktiivista omistajaa liiketoiminnalleen.Uusi yrittäjä pääsee sellaisenaan jatkamaan liiketoimintaa ilman investointitarpeita. Olemassa olevat ammattitaitoiset työntekijät siirtyvät kaupan mukana uuden omistajan palvelukseen ja täten helpottavat liiketoiminnan tehokasta haltuunottoa. Paikasta voi helposti kehittää omaan liiketoimintakonseptiin soveltuvan version pienillä kustannuksilla tai jatkaa ...

Katso lisätiedot

Uudellamaalla tasaisessa kasvussa oleva, kannattava ja hyvämaineinen erikoisvaraosien verkkokaupan liiketoiminta. Myös osakekauppa voi tulla kyseeksi. Jos sinulla on kivijalkakauppa ja haluaisit laajentaa toimintaasi verkossa tai aloittaa verkkoliiketoiminnan, tässä olisi sinulle valmis, toimiva ja kannattava pohja, jota uuden yrittäjän on helppo toimia tai lähteä kehittää lisää.

Yhtiön päätoiminta on myydä varaosia innokkaille elämäntapa harrastajille. Yhtiö on käytännössä ainut toimija Suomessa omalla tuotealalla. Yhtiön myynnistä yli 90 % tapahtuu oman nykyaikaisen verkkokaupan kautta. Koska suurin osan myynnistä tapahtuu verkkokaupan kautta, liiketoiminta on täysin siirrettävissä. Oikealle ostajalle tämä on sekä kannattava business että mahdollisuus elää erittäin innokkaiden harrastajien kanssa. Pääsyy myyntiin on yrittäjän halu löytää osaavan jatkajan, joka varmistaa, että hän...

Katso lisätiedot

Luonnonkaunis ravintola- ja leirintäaluekokonaisuus omalla rantatontilla (2,5 ha)

Suosittu kesäravintola palvelee asiakkaitaan tiistaista sunnuntaihin sesonkiaikana. Talvisin se toimii lähinnä tilausravintolana mutta esimerkiksi sen joulupöytä on erittäin suosittu ja tällöin illallista tarjotaan viikonloppuiltaisin (pe-la) kolmen viikon ajan. Samalla tontilla on myös kolme täysin varustettua ja ylellistä vuokramökkiä (neljäs on valmistumassa). Nämä ovat sesonkiaikana olleet loppuunmyytyjä....

Katso lisätiedot

Pitkän historian omaava työvaatteiden ja erikoistuotteiden verkkokauppa- ja maahantuontiyritys myytävänä!

Myydään Varsinais-Suomessa toimiva pitkän historian omaava työvaatteiden ja erikoistuotteiden verkkokauppa- ja maahantuontiyritys. Yritys on toiminut viimeiset vuodet yhden ulkopuolisen työntekijän ja sivutoimisen yrittäjän toimesta verkkokauppana, sekä pienimuotoisesti myös kivijalkakauppana.Verkkokauppa-alusta ja koko tiedonhallintajärjestelmä on tehty kokonaan uusiksi keväällä 2020. Valikoimissa on lähinnä keittiö- ja hoitoalan varusteita, jalkineita sekä logomerkkauksiin tarkoitettuja vapaa-ajan vaattei...

Katso lisätiedot